FCBsteve írta: ↑2024.09.21. 08:51:47
Azért van rendben a Monaco elleni taktika, felkészítés, teljesítmény, stb, mert korábban már előfordult, hogy kikaptunk?
Ha Neked ez így rendben van, akkor OK - elfogadom, nekem nincs - főleg, hogy volt egy hónapja egy főpróba...
Ez az érve azért jön be a képbe, mert látványosan Xavihoz ragaszkodsz, ezért "szurkolsz" Flick ellen (a vereségnél, vagy necces helyzeteknél pozitív, kacsintós, egyéb smiley-k alapján gondolom ezt), amit megértek, kötődtél hozzá, véded a korábbi véleményed, esetleg kedvenced volt, vagy bármi, de Xavi rég nincs itt, és nem is lesz, tényleg nem érdemes ehhez annyira ragaszkodni már. Ha Flick triplázik, vagy ha kizúg mindenhonnan, akkor is teljesen irreleváns lesz, hogy be, vagy be nem bizonyítod, hogy Xavi jobb lett volna, számos okból kifolyólag.
Flick
hatodik meccse volt. Emberhátrányban. Az első ötöt remek játékkal hozta. Xavit pontosan ugyanúgy, sőt, állítom, jobban védtük nemhogy az elején, még később is. És szerintem ez így is van rendjén minden edzőnél. Xavit hogyhogy védted az elején (és még jóval később is!), és Flicket hogyhogy nem? Főleg, hogy ha Xavi évekig játszott rossz meccseket és kapott ennél több gólt erősebb védelemmel a BL-EL-ben, szóval nem végigverte a mezőnyt vagy valami.
És továbbra is, a tavalyi kezdő fele hiányzik, ennyit esett vissza az amúgy is szűk keretünk is, és még így is jobban néztünk ki egy emberthátrányos meccsen, mint Xavi alatt, ha már mindenképp így akarod hasonlítgatni. Amúgy ha kettősmércésről beszélnél, én Xavit még akkor is megvédtem ilyen téren (mutatott játék) szempontjából a 4-1-nél, amikor már rég a fejét követeltem, ott az önnön kiállíttatása miatt haragudtam rá, nem azért, mert utána nem léptük át a félpályát kb szó szerint, és kaptunk egy négyest. Vagy akkor ott nem számít, mert gonosz kiállítás, de itt Flick meccsterve volt rossz, és úgyis kikaptunk volna, ha ez nem történik meg?
Vagy ha főpróbáról visszaesésről beszélsz, akkor a PSG meccs után nem problémás a második PSG meccs, ami full ugyanez volt? Idegenbeli-otthon, meccs nagy részét (még ha nem is ennyit) emberhátrányban.
Vagy Inter ellen a második Inter meccs, főpróba után megsorozva lenni? És ezeknél 1 illetve 2,5 éve volt a klubnál, jóóval erősebb kerettel, mint ami most Flick rendelkezésére áll. Vagy a Frankfurt meccs, ahol már az elsőn gond volt, a másodikban meg megsoroztak, ott mi volt a főpróbával? Esetleg a Girona, ahol kétszer szó szerint léptünk ugyanabba a folyóba 2-4-el?
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy