Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Lehet, de egy ponton ő és Martin el kell, hogy veszítse a bizalmat.
Én az "ászokat" emeltem ki!
Pedrit többen a fiatal gyerekek közé sorolták, illetve szívesen túladnának rajta!
Ez tetszikkmb írta: ↑2024.09.21. 11:35:39Ezt a cikket olvassátok el mert becarás. https://promotions.hu/orszagos/sport/20 ... amadojatek
Mert rendszerszintű hiba.
Az baj lenne, mert ezek mind elkerülhető hibák. De azt gondolom, hogy lehet rá megoldást találni. Te magad írtad, hogy ezekben a szituációkban el kellett volna engednünk a támadót. Én is így gondolom. Annyi helyzetet szerencsétlenkedett el a Monaco, hogy nagy valószínűséggel ezt is elszerencsétlenkedik. Így viszont adtunk nekik kb 80 percnyi előnyt, amiért csak magunkat hibáztathatjuk. Nem tudom, szoktak-e videózni az edzőink (Arthur Melo nyilatkozott arról, hogy nem túl gyakran és nem túl hatékonyan), vagy milyen taktikai megbeszéléseket tartanak, de valószínűnek tartom, hogy a két szituációból nulla gól születik, ha elengedjük a támadót.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.20. 20:17:49Ezzel sem Xavi, sem Flick, akár Guardiola sem tud mit kezdeni.
Te rendszerszintű és csapat hibájáról beszélsz.
Rendben, de ez még mindig teljesen más téma. Oké, legyen hibás akárki, Flick, a Barca-DNS, teljesen mindegy. A meccs képéről szólt a legtöbb kritika, az meg nyilván ilyen szempontból nem értelmezhető, nem értékelhető igazán.
Szerintem teljesen különböző dologról beszélünk.gránit írta: ↑2024.09.20. 19:31:28Ezt a kiállításos dolgot komolyan nem értem. A saját hibánkból kerültünk emberhátrányba. Ez olyan, mintha egy sakkozó azt mondaná, hogy "hát ez nem ér, a másik csak azért nyert, mert anyaghátrányba kerültem". Miközben azért került anyaghátrányba, mert nem jól játszott, a saját bénasága miatt.
És még azt sem mondhatjuk, hogy elszigetelt eset. Pontosan az eggyel ezelőtti nemzetközi meccsünkön követtünk el egy hasonló, és pontosan az eggyel ezelőtti BL-meccsünkön követtünk el egy kísértetiesen hasonló hibát. Három különböző játékosunk hibájából.
1-0 után voltak lehetőségeik bőven, hogy elmenjenek többel, Embolo egymaga lőhetett volna mesterhármast.PorSiempre írta: ↑2024.09.20. 17:42:24Nem tudom srácok, hogy mióta néztek focit és esetleg bármilyen sportot űztetek valaha , de nehogy már ne vegyük észre , hogy 80+ percet játszottunk emberhátrányban.
Ennek ellenére a csapat helytállt és nem lett kivégezve. Rettentően sok a sérült, rövid és tapasztalat hiányos a pad.
Mégis mit vártunk ?
Ha 11vs11 hozzuk ezt, akkor más lenne a szám íze, de így azért benne volt, hogy elhasalunk.
Leírtam a csapat, taktika, felállás topicban a véleményemet róla.
Azért kerültünk emberhátrányba, mert a csapat mintha nem lett volna felkészítve arra, ami bő egy hónapja - pont ugyanezen ellenfél ellen - MÁR MEGTÖRTÉNT!PorSiempre írta: ↑2024.09.20. 17:42:24Nem tudom srácok, hogy mióta néztek focit és esetleg bármilyen sportot űztetek valaha , de nehogy már ne vegyük észre , hogy 80+ percet játszottunk emberhátrányban.
Ennek ellenére a csapat helytállt és nem lett kivégezve. Rettentően sok a sérült, rövid és tapasztalat hiányos a pad.
Mégis mit vártunk ?
Ha 11vs11 hozzuk ezt, akkor más lenne a szám íze, de így azért benne volt, hogy elhasalunk.