Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is olvastam ezeket, és nem tudom hová tenni. Miért kellene Pedrinek univerzálisnak lennie? A válogatottban sem Rodri konkurenciájaként, hanem társaként játszik, kiegészítik egymást, együtt alkotnak csapatot.
De miért ne lehetne dicsérni egy játékost egy győztes meccs után? Van olyan szabály, hogy tilos rajongani valakiért, aki rendszeresen csinál olyasmiket a pályán, amiket mások alig vagy egyáltalán nem?
Ezek különböző emberek véleményei voltak.
Nem is kell elővenni, de legjobbnak kinevezni sem.
Teljesen felesleges Olmoval összehasonlítani és ilyen szempontból nem is igazságos. Teljesen más poszton játszanak, teljesen más a feladatuk. Ha csak megnézzük a statot, hogy 9 labdaszerzés 4/4 szerelés (nincs az a pivot, akitől ezek nem lennének tökéletes számok) már abból látszik, hogy mi volt az elsődleges feladata, ráadásul többször remekül lépett fel támadásba, nem egyszer 2-3 embert hagyott látványosan ott (szemre ellene követték el a a legtöbb szabálytalanságot, ami szintén sokatmondó), de senki nem volt akit érdemben megjátszhatott volna. Lewy is rendre hátrébb lépett, mert nem volt sem Raphinha sem Yamal, akitől várhatta volna bent a labdákat.Peter írta: ↑2024.09.29. 13:01:24Elolvasva a főoldali értékelőt ma ráébredtem, hogy tegnap este háttal ültem a meccsnek.
Ha Olmo tolta volna úgy, ahogy az Osasuna ellen Pedri, kíváncsi lettem volna az értékelésére, de biztosan lesz még ilyenre példa, hosszú a szezon.
Amikor valóban szükség lenne arra a zongorára, akkor valahogy sosincs kéznél.....
Szerintem nem ültél háttal. Az én véleményem is hasonló. Pedri -Torre együtt egy nagy nulla, főleg ha egy EG szűrővel játszunk. Külön egész jók, de a középpálya átjáróház, ha ez a hármas fent van egyszerre. Az meg hab a tortán az értékelésnél, hogy Koundé mennyire le van húzva.Peter írta: ↑2024.09.29. 13:01:24Elolvasva a főoldali értékelőt ma ráébredtem, hogy tegnap este háttal ültem a meccsnek.
Ha Olmo tolta volna úgy, ahogy az Osasuna ellen Pedri, kíváncsi lettem volna az értékelésére, de biztosan lesz még ilyenre példa, hosszú a szezon.
Amikor valóban szükség lenne arra a zongorára, akkor valahogy sosincs kéznél.....
Amúgy tényleg jól áll neki ez a szerep és ennek ellenére is felér a támadásokkal, tud veszélyt jeleteni a kapura.bence0330 írta: ↑2024.09.05. 01:23:00
Dióhéjban: Flick ilyen nagyjából hatos szerepet szán neki az előző edzőivel ellentétben, azt várja el tőle elsősorban, hogy szervezze, segítse a támadásokat. Ezt ő nagyon élvezi, mert sokat találkozik a labdával. Ráadásul így együtt tudnak játszani Olmóval, amit az EB-n nagyon sajnált, hogy nem tehettek meg. Xavihoz képest nyugodtabb a hangulat, a sajtó sem cincálja úgy egyelőre Flicket, aki hiába látszik egy hideg robotnak, jó humorú, bármikor kész bárkit megölelni, és mindenkivel beszél, mindenkihez közel áll. Flick-kel ugyanúgy kontrollálják a meccset, de közben sokkal agresszívebben használják ki az üres területeket, és a támadó játékosok sokkal jobban érzik magukat, jól szórakoznak a pályán, és ezt nagyon élvezik.
Nekem azért volt érdekes, mert nagyjából ugyanazokat mondta el, amit kívülről látunk is, vagy amit nem látunk, azt sejtjük. Látjuk, hogy Flick törődik a játékosaival, látjuk, ahogy bármikor megöleli őket, támogatja őket, látjuk, hogy a játékosaink nem is nagyon tudják elképzelni, hogy kikaphatunk, azt meg pláne, hogy a 8 félidőből kb 5-ön teljes örömfoci volt, és konkrétan jól szórakoztak. A neki adott új szerep is jól állt, szerintem is élvezte a hatos pozit - nyilván ez egy Bayern ellen más történet lehet, de ha a meccsek 70-80%-án működik, már jó, idén még, legalábbis.

Én mindig szkeptikus voltam azzal, amikor gyerekeket követelünk a csapatba. Hogy jöjjenek a fiatalok, jöjjenek a fiatalok. Hát, jöjjenek, csak ésszel. A fociban szanaszét rúgják egymást a játékosok. Nem biztos, hogy egy 16 éves ropilábú gyereket, akit még a szél elfúj, ennek kéne kitenni, legalábbis ilyen rendszerességgel.
Ezt jó lett volna akkor olvasni, amikor arról volt szó, hogy miért van ennyi sérülés. Ha jól emlékszem, akkor pont nem ezen az állásponton voltál. Én akkor azt mondtam, hogy nem a meccsszámot kell csökkenteni, hanem keményebben fel kéne lépni a szabálytalanságok ellen. Amit Kroos csinált a spanyolok ellen, annak kiállítás kellett volna hogy legyen a következménye. Semmi következménye nem lett, cserébe egy emberünk le lett rúgva.bence0330 írta: ↑2024.07.07. 20:21:21A terhelés mértékének kérdése nyilván szoros összefüggésben áll a fizikai kontaktokkal, hiszen csak azzal együtt lehet mérlegelni a kettőt, anélkül olyan, mintha minden fizikai törvényt csak vákuumban szemlélnénk. Épp ezért nincs semmi értelme összehasonlítani a futókkal.