Barcaman1993 írta: ↑2024.09.20. 08:09:58
bence0330 írta: ↑2024.09.19. 22:33:32
Szánalmas. Még 10 emberrel is versenybe lettünk volna 0 közeli teljesítményekkel a játékosainktól, ha lenne akár csak 1 jó vkp-s meg még egy gyors védő a csapatban. De nekünk Olmo kellett. Teljesen szét lett verve nyáron a klub (oké, ennek egy része a 2-3 nagy hiányzó), pedig már tavaly sem volt épp mély vagy top keretünk. Igen, Tebas egy idióta, de sokkal jobban kihasználhattuk volna még így is azt a kis lehetőségünket. Idén lehet meglépnek előlünk az olaszok, viszik a jó játékosokat 20 milliókért, mint a cukrot.
Kellett volna egy vkp, de sokkal nagyobb baj szerintem, hogy egyszerre sérült Olmo, Bernal, De Jong, Gavi és Fermín is. Konkrétan több a sérült az alapembereinkből, mint az egészséges.
Szerintem pedig tegnap Olmo hiányzott a legjobban. Egyszerűen benne és Yamalban van meg a váratlan. Tegyük fel, felépülnek a sérültek, a védekező feladatokat De Jong, Christensen, Gavi, majd Bernal meg fogja oldani. Casadot is csak dícsérni tudom, utóbbi 2 meccs, 2 gólpassz, és fontos szerelések. Szerintem jó lesz Roberto utódjának
Tegnap akármennyire is kedvelem, Raphinhának kijött minden gyengesége. Mivel csatárra nem lesz pénz, és Lewy nagy valószínűséggel jövőre is a kezdő csatárunk lesz, egy bal szélső lenne a prioritás.
Egy Nico Williams tegnap 2-3* megfutotta volna a bal szélt.
Januárra, legkésőbb nyárra kiderül, hogy mennyi van De Jongban és Fatiban, na meg Ferranban, akit úgy látszik már tegnap sem mert betenni a kezdőbe, pedig mindenki őt várta. Cserébe Garcia lett kezdő, és Raphinha a "bal szélső" a tkp-s helyett, a többi történelem.
Flick taktikája ilyen. Ez a gyengesége, ne várjunk Mourinho féle betoljuk a busz taktikát.
Szerintem még 10 emberrel sem a védekezésünkkel volt a legnagyobb probléma, hanem a támadásokkal. Pedig hiányzott Araujo, Christensen, De Jong, Gavi, akik közül 3 szerintem alap kezdő lesz, a védekezést erősítve.
Támadásban nem nagyon látok Olmon kívül előrelépést.
Szerk: Fermin kimaradt. Ha lett volna, ő vagy Olmo mehetett volna Lewy helyére. Ferminben is benne van a gól, és a váratlan, de árnyékcsatárban rajtuk kívül Raphinhát is el tudnám képzelni, hogy ne legyünk ennyire Lewy függők.
"Komoly ősbarcás támadás volt ez a Monacótól, nem az első. Ez a csapat nem véletlenül lett 2. a lassan már a La Ligánál alig gyengébb ligában, és most sem véletlenül állnak nagyon jól. Ők egy igazi BL-szinten vannak most."
Ez tőled Bence
Ez pedig MessiNeymarSuarez-től
"Szerintem abban a tévhitben vannak hogy továbbra is a La Liga az egyik top bajnokság, miközben főleg Tebasnak hála az elmúlt jópár évben a minőség bőven lement, már-már a Ligue1 szintje alá, aztán csodálkozunk hogy egy Ligue1 3-madik Monaco befűzi az oktatófilmet mert nem egy Valladoid szint"
Az élőből hoztam át. Teljesen egyetértek. Ez van, ez a helyzet a La Ligában. Lassan lehagyja a Seria A, Bundesliga és a Ligue One is.
Idén gyengült a Realon, Atleticon kívül mindenki.
Ha továbbra sem engednek igazolni, lassan lecsúszik a francba az egész Liga, aztán nézhetik az egy csapatos bajnokságukat.