Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem érte el előtte a Girona játékos karját? Én mintha ezt láttam volna. Ha nem, azt tudom elképzelni hogy lökték Inigót.
folytatva az offot: ha szezonra nézik, miért nem adják oda júliusban? így csak lázadás lesz, amikor egy ősszel topformában játszó játékost nem jutalmazzák.LG írta: ↑2024.09.15. 17:05:08Kicsit off, de az Aranylabdát szezonre adják, nem? Szóval ezek a meccsek már a következőbe számítanak. Így is nagy szezont futott, az EB egyik legnagyobb sztárja volt ennyi idősen, de a igazán tavasszal kezdett belejönni, szóval a tavalyi ősz miatt olyan nagyon nem végezhet elől szerintem. De durva, hogy szezon alatt mennyit fejlődött, 17 éves és pár hónapos korára a jelenkor egyik legjobb szélsője.![]()
Elvileg a nem kapura tartó, korábban megpattanó labdánál nem szabálytalan a vétlen kezezés. Legalábbis pár éve hoztak ilyen szabályt. Azóta nem tudom változott -e

Mi? Megint évre van? Szerintem nem, szezonra, és nem releváns már, amit most csinál.
Pár hete olyan 12. helyre tették a 2024 aranylabda esélyesek között. Szerintem ha így megy tovább olyan 7-8. helyen végezhet.
A következőn? Simán lehet. A csapaton fog múlni, ha nagyon nagyot mennénk, az eddigiek alapján két jelöltünk is lesz oda a top10-be, ő az egyik nyilván.