bence0330 írta: ↑2024.11.11. 16:09:38
Troym írta: ↑2024.11.11. 15:38:25
Én se sokat láttam, de volt még lesgólja is (nem látszik sehol és nem is számít, de azért csak beverte azt is)
Még ma aláírnám, hogy ő visszajön és FT meg megy Sevillába, vagy bárhova. Nekem meggyőzőbb, mint Victor.
Nálam Guiu-Roque-Victor lenne a sorrend az elmúlt év fiatal centereit nézve, de amúgy nem lenne gondom csereként Victorral, sem szerintem ha lenne lehetősége, lőne gólokat, érzi a kaput. Szerintem Torréval egyetemben kicsit igazságtalanok a percei. De egy Roque-Ferrán csere óriásit dobna a játékunkon. Flick rendszerében meg még balszélsőnek is lehetne csere, mert a balszélső igazából egy 10/second striker, nemigen lenne kényszerposzt, vagy alig. Szerintem jelenleg egy kisebb probléma, hogy Raphinha az egyetlen induló ember üres területbe. Lewy ezt ritkán csinálja, nem erőssége. Roque szerintem eléggé élne ilyen szitukban. De nyilván alapvetően Lewy cseréje lenne, és abból egy minőségibb, ráadásul egy teljesen más stílus, ami taktikai előnyt jelenthet.
Nagy kár volt őt leépíteni. De pacsi ha fel is tudja hozni magát, azért ezt nem mindenki tudta megoldani, miután mi lenulláztuk, lásd Cou. Mingueza mellett őt még ha idehoznánk télen, azt mondanám, hogy erősödtünk, mélyültünk.
Az az igazság, hogy nem biztos, hogy jól járt volna, ha marad. Legjobb esetben is néhányszor beszállt volna balszélsőként valószínű, hogy csak percekre. Lewyt nem tudom hányszor helyettesítette volna és még akkor ott van PV, plusz azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy inkább Ferran lett volna középen (esetleg Raphinha húzott volna be ss-be)
Sevillában pedig folyamatosan játszhat a posztján.
Guiu a legkevésbé sem hiányzik, jó eséllyel már ő is megbánta, hogy a pénzt választotta. a bajnokságban kapott 11 meccsen egyszer 20 percet, kétszer ült a padon, azon kívül a keretbe sem került. (ráadásul nála csak a center pozíció jöhet szóba)
A konferencia liga 28-29. helyzettjei ellen kapott három meccsen 80 percet. Szerintem már télen megy kölcsönbe, már ha ott egyáltalán tekintettel lesznek a jövőjére. PV helyett itt valószínűleg most ő lenne, csak nem annyiért mint amit most keres, hanem annyit amennyit Fort vagy Casádó kap, ami kb. az ötöde.
Ha fut egy jó szezont szerintem Roquénak lehet még itt keresnivalója. Főleg ha nem tudunk egy nagyobb centerigazolást tető alá hozni. Lewy azért csak 37 éves lesz már jövőre, még ha a sérülések el is kerülik, ki tudja mennyit bír, főleg magas szinten.