Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyen Igazad! De szerintem 1 Helsingborg-nál nincs akkor feszített tempó,mint nálunk,így azért valamennyire ismét vissza kellene zökennieLos Barrachos írta:Még csak pár hónapja ment el, azért olyan rossz fizikai állapotban nem lehet, ráadásul a vb-n is ott volt a nyáron, tehát kondival nem lehet baj.
Még csak pár hónapja ment el, azért olyan rossz fizikai állapotban nem lehet, ráadásul a vb-n is ott volt a nyáron, tehát kondival nem lehet baj.ozsimiki írta:Így van!LG írta:1ik kedvenc játékosom, annyira boldog lennék ha visszajönne![]()
![]()
![]()
+ 1x már segitett a rutinjával, most megtehetné még1x
Szerintem most sem kellene benne csalódni! Kérdés viszont,h milyen fizikai állapotban van,kicsit visszaesett szerintem...
Így van!LG írta:1ik kedvenc játékosom, annyira boldog lennék ha visszajönne![]()
![]()
![]()
+ 1x már segitett a rutinjával, most megtehetné még1x
Nagyon Örülnék nekiGame90 írta:Hát igen most csak 5 egészséges csatárunk van. Ami elég kevés. Csak hát fél évre visszahozni őt? Mert több nem hiszem, hogy lenneDe majd a vezetők eldöntik
![]()
Jó lenne ha visszajönne 1 időre.zsoltman írta:Tikxiék gondolkodnak Larsson visszahozzatalán kiváncsi vagyok mit szól ehhez a svéd mikor Messi is ilyen hosszú időre távol lesz! http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=849
Ha Guddy is itt lenne egy eve biztossan tobb hasznunk lenne belole de az tuti , hogy most nagyon hianyzik nekunk Henke.LG írta:Ez igaz, kár h nem maradt. Guddynál sztem még 40 évesen is jobb lenneAtesz írta:Larsson sztem tudná Eto'o-t pótolni, hiszen ő elég mozgékony, és még jól is fejel.
Jobban pótolná őt, mint a jelenlegi csatáraink.
Ez igaz, kár h nem maradt. Guddynál sztem még 40 évesen is jobb lenneAtesz írta:Larsson sztem tudná Eto'o-t pótolni, hiszen ő elég mozgékony, és még jól is fejel.
Jobban pótolná őt, mint a jelenlegi csatáraink.
Ez Így van!Sharkinho írta:Akkor meg jövőre hiányozna
Hát én is késekozsimiki írta:Csatlakozom: BOLDOG SZÜLINAPOT HENKE!!!jelwaz írta:Hát sajnos egy nappal elkésve (de időben ünnepeltem): BOLDOG SZÜLINAPOT HENRIK LARSSON!Még mindig Ő a kedvenc focistám! Mindörökké Barcás!
![]()
![]()
(sorry én is a késésért!)
Csatlakozom: BOLDOG SZÜLINAPOT HENKE!!!jelwaz írta:Hát sajnos egy nappal elkésve (de időben ünnepeltem): BOLDOG SZÜLINAPOT HENRIK LARSSON!Még mindig Ő a kedvenc focistám! Mindörökké Barcás!
![]()
![]()
Ha tényleg nagyot ütött,azért az meglepő lenne,Larsson nagyon sportszerű,és intelligens szokott lenniRajmó írta:Larsson, az ámokfutó![]()