Szerintem nem lehet törölni senkinek a regisztrációját következmények nélkül (büntetés, szerződésbontás stb.)bence0330 írta: ↑2024.09.11. 13:32:56De szezonkezdet előtt kötelező regisztrálni vajon valakit? Én ebben nem vagyok biztos, nekem kicsit fura lenne, hacsak nincs szerződésbe foglalva. Lehetne épp túltengés a keretben, és ezzel lehetne valaki mondjuk olyan gyenge, hogy nem nevezik, csak úgy ott van, és kapja a fizetését. Nem tudom a CFC-nél mi van, mindenkinek találtak-e valahol helyet, de ha nem, és maradt/maradt volna létszám felett valaki, gondolom ugyanez lett volna.Chino írta: ↑2024.09.11. 12:43:40Ha ez ilyen egyszerű lett volna minden bzonnyal törlik. Egyáltalán nem úgy tűnt a hírek alapján, hogy a szezonkezdettől egy minimum négy hónapos kihagyás kihagyás.Legalábbis a hírek sem erről szóltak, amikor Flicket kérdezték is azt mondta hogy hamarosan visszatér és nagy segítség lesz, még az EB-je sem volt kizárva.
Ha ez ilyen világos lett volna biztosan ő az első akinek törlik a regisztrációját, főleg, hogy ő nem az a játékos, akinek gesztusból ezt megengedték volna, ráadásul ezzel de Jongnak sem nagyon származott volna kára. Szépen pihizik, valamikor elkezdi a konditermet és a könnyített edzést, a fizetést pedig ugyanúgy kapja. Így is ott akarják "megvágni" a fizuját, ahol lehet. (szerződéshosszabbítás stb.)
Kiderülni szerintem sosem fog, hogy mi volt az oka annak hogy maradt.
Az, hogy most mi van, oké, nyilván nem lehet emiatt azt a kvázi vis maior helyzetre kialakított szabályt alkalmazni, ami miatt töröltetni lehet és igazolni helyette valakit (vagy ki tudja, törölni lehet, hogy lehetséges, csak nem lehetne helyette nem szabadúszót hozni).
Nem tudom, valaki 100%-ban képben van-e ezekkel.
De most a legjobb mindenkinek az lenne, ha bevállalná végre a műtétet, akkor be lehetne mondani, hogy télig biztos nem tér vissza, elhozni mondjuk Rabiot-t és kész.
Araujo és Christensen is fent van, ha holnap felépülnének, játszhatnak és Olmo és Inigo is.
Amint visszajöttek kölcsönből, tudtommal rögtön regisztrálva lett Fati és Lenglet (kedves La Liga jóvoltából

Így szerintem nem játszik, hogy bocs haver, keress csapatot, mert nem vagy regisztrálva.
Így aki tavaly regisztrálva volt, idén is (kivéve akit 1, vagy fél évre regisztráltunk, vagy elnöki letéttel).
Chelsea kerete 30 TM szerint, a PL-be 25-öt lehet regisztrálni, nem tudom ki maradt ki, vagy játszhat e a B-ben.
Laikusként rögtön műtétet mondtam volna Valverde belépése után valószínűnek tartom, az orvosok is, de hát EB volt. Augusztus eleji képeken még mindig dagadt volt De Jong bokája.
Innen volt bukó a helyzet.
Ha igazam van, De Jongot nem lehet következmények nélkül kiregisztrálni (Amikor Dembelet fel akartuk küldeni a lelátóra, a Sporton jött a cikk, hogy diszkrimináció lenne, jogi következménye lehet)
A sérülése esetén a fizetése 80%-át lehetett volna felhasználni, ha papírral tudjuk igazolni, hogy több, mint 4 hónap, és a Liga elfogadja. Gondolom ezért ajánlották a műtétet, eleve a bokája sem gyógyul, és a hírek szerint nagy az esély a rásérülésre, ő pedig nem akar edzésbe állni, amíg nem 100%-os.
Szerintem Umtiti 2.0 helyzet.
Szerintem a La Ligánál sincsenek 100%-ig képben, ezért vannak kiskapuk.
Itt egyelőre valamiért nem sikerült kihasználni, megtalálni, miközben egy TM szerint 70 milliós játékosról beszélünk, akinek ha nagyon tetszik is Barcelona úgy néz ki, 2 év múlva ingyen távozik.