Troym írta: ↑2024.09.08. 14:11:05
A konzervatív kezelést meg nem sámánok és varázslók kezelése, hanem ugyanúgy orvosok és fizikoterapeuták végzik, de visszaesés előfordulhat akkor is és műtét esetén is.
A sérülés és visszaesések miatt kérdeztem, hogy egy újabb Umititi ügy-e az övé?
Pontosan Umtitinél terjedt el, hogy sámánokkal kezelteti magát, az alternatív kezeléssel kapcsolatban. Nem is értettem egyet a sok szapulással.
Persze, ez is egy módja a gyógyulásnak, de szerintem eddig mindenkivel megjártuk, aki ezt választotta. Umtiti, Fati a 3. műtét helyett, Pique és De Jong.
Konkrét hír Piquenél és De Jongnál volt. Piquenél azt írták, hogy ha nem műtteti meg, folyamatosan előjöhet, de a kora miatt inkább ezt választotta.
De Jongnál is hasonlóról írtak, folyamatosan rásérülhet. Csak ő még fiatal, szerencsétlenségünkre a legtöbbet kereső játékosunk. Ha nem lenne szigorú FFP, szerintem nem érdekelne senkit, max a vezetőség szívná a fogát.
Így viszont eléggé Umtiti helyzet kezd kialakulni. A hírek szerint távozni nem akar, fizetését nem akarja csökkenteni, hosszabbítani, átütemezni nem akar.
Ha játszik, valószínűleg rásérül, ha nem műtik, lehet havonta látjuk pár meccs erejéig az új sérüléséig.
Persze a műtét sem garancia semmire, de volt egy kép a bokájáról augusztus közepén, ami még mindig be volt dagadva.