Chino írta: ↑2024.08.30. 12:39:53
Továbbra sem értem ezt az optimizmust. A BL topicban sem. Nem bántásból, de tele vagyunk tizenévessel és sérülékeny, kényszerposzton játszó játékosokkal.
Gavi keresztszalag szakadásból jön vissza, De Jong lábát műteni kellene. Senkit nem tudunk regisztrálni, nem fog nyáron már senki érkezni.
Lesz nekünk 10 BL meccsünk ilyen formában.
Semmi jót nem várok. Ha nem lesz Nike szerződés és télen nem lesz erősítés, a Juvenil A-ból fogjuk feltökteni tavasszal nem csak a keretet, hanem a kezdőt. (B is tele sérülttel, vagy felhozva mindenki)
Szerintem sajnos ez már most eldőlt.
Én top 4-et várok a bajnokságban, ha a rájátszásban gyenge ellenfelét kapunk, akkor BL 16. Idén szerintem ennyi van a keretben.
És reménykedjünk, hogy nem sérül le senki hónapokra, évre, és Garcia nem fog távozni a maradék órákban, mert szerintem ő lesz a VKP-sunk Casado mellett.
Szerk: Carlo ilyet nem nyilatkozott. Ő egy úriember.
Az más kérdés, linkeltem, a Real Tv-ben volt ez, és folyamatos a nyomásgyakorlás a bírókra, amit az elismerten Madridi szurkoló Tebas enged, cserében nem enged igazolni és regisztrálni minket.
Ezért a Real Madridot nem hibáztatom, nekik is az lenne a jó, ha lenne eredményes ellenfél, minél több pénz folyna be a kasszákba. Mindkét csapat utálja Tebast.
Azt viszont nem értem, miért kell ezt nyomatni a madridi TV-n. Azaz tudom, Laporta nyilatkozata Franco, Madridista liga vezetők kapcsán, de ott kicsit fájhatott az igazság, meg is romlott a viszony, ami jónak tűnt a közös ellenség és szuperliga kapcsán.