Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Könnyű nagyszájúnak lenni, ha a retorzió egy irgum burgum és némi Perez kritika Tebastól, az biztos meghatja Perezt. A Laligából lassan Laliga lightot csinál Tebas, hogy a Realt olyan helyzetbe hozza, mint a németeknek a Bayern.
https://www.mundodeportivo.com/videos/r ... id-tv.htmlFcBarcelona1 írta: ↑2024.09.12. 18:27:57https://www.nytimes.com/athletic/522102 ... -liga-ref/
Hernandez Hernandez majdnem egy évvel ezelőtt a Real TV nyomásgyakorlásáról.
Jól szét is fújta az ominózus Almeria-Real meccset, ami után a bírók szövetséges is kifogást emelt a meccs ellen.
Azóta semmi nem változott.
https://footmundo.co.uk/2024/02/27/javi ... madrid-tv/
Itt a Real Madrid szurkoló elnök véleménye, a klub hivatalos csatornája. Persze elfogulatlanként megjegyzi, hogy Xavi 600 meccse kétes.
És persze folyik minden tovább.
Laporta topicban írtam, 426 millió a bérsapka, de egy La Masias szerződés hosszabbítását nem tudjuk kiskapuk nélkül regsiztrálni.
Ami a La Ligában zajlik, az egy nyílt csalás.
https://www.nytimes.com/athletic/522102 ... -liga-ref/Chino írta: ↑2024.09.12. 16:09:35Kiderült, hogy Hernandez Hernandez és Martinez Munuera lesz a játékvezető Soci meccsen, a Real Madrid TV egyből nekikállt és évekre visszamenően előszedték az állítólagosan ő kárukra történő ítéleteket.
Az előbbinél ráadásul azzal támasztották alá az érvelésüket, hogy ezzel a bíróval 20 meccsből csak hetet nyertek meg és tavaly csak egyet vezetett nekik ezért bajnokok lettek.
Ez azért már több mint gusztustalan.
Nem hiszem, hogy a játékvezetői testület nem fordul a ligához, hogy tegyenek valamit ez ellen. Már jóval a mérkőzés előtt befolyásolják a bírókat.
Ha jól tudom ez a Real hivatalos médiacsatornája (mint pl.a Barca TV). De még ha független is nem hiszem, hogy nem tehetnek ez ellen.A szurkolókért még a stadionon kívül is felel a klub. (pl. Vinicius-féle perpatvar)
Igaz, Klub Vb kimaradt nekem, hogy az is ilyen torna szerű lesz nyáron. Bár elnézve az európán kívüli csapatokat, az is át fog menni egy bohózatba színvonalt tekintve.bence0330 írta: ↑2024.09.03. 12:06:08Plusz BL (klubvb), a Katar óta jelentősen megnyúlt hosszabbítások is simán összedobnak pár meccsnyi plusz terhelést egy szezonban. És ugye egy olyan szűk keretnél, mint a mienk (vagy most akár a Madridi sem túl bő, csak elöl), ez hatványozottabban jön elő, egy Citynél (Chelsea...![]()
) nem különösebben.
Alapvetően igen, de mivel off volt, átvittem más topikba a témát (jobb híján EB/VB-be), ott fejtegettük, azért nem mindegy, hogy egy teljes sorcserés barátságos meccset játszik valaki, vagy egy tétmeccset, a terheltebb játékosokra ez sokkal nagyobb teher, a barátságoson vagy játszottak, vagy nem, de 90 perceket semmiképp sem. Plusz BL (klubvb), a Katar óta jelentősen megnyúlt hosszabbítások is simán összedobnak pár meccsnyi plusz terhelést egy szezonban. És ugye egy olyan szűk keretnél, mint a mienk (vagy most akár a Madridi sem túl bő, csak elöl), ez hatványozottabban jön elő, egy Citynél (Chelsea...18Barca99 írta: ↑2024.09.03. 12:00:26Emlékeim szerint az NL-t a "habi" barátságos meccsek helyett vezették be, nem lett vele több meccse a válogatottaknak. Évtizedek óta van egy szünet itt szeptember elején.
Ténylegesen több meccse csak az idei BL kiírásból lesz a csapatoknak.
De javítsatok ki, ha tévedek.
Például Nico Paz, akiben szerintem a legtöbb fantázia volt a fiataljaik közül, mindig csak pár percekre állt be, nyáron el is adták Olaszországba.
Emlékeim szerint az NL-t a "habi" barátságos meccsek helyett vezették be, nem lett vele több meccse a válogatottaknak. Évtizedek óta van egy szünet itt szeptember elején.
Ami pár éve megy? Miért, mi megy másképp, mint pár évvel ezelőtt? Azelőtt hogy ment?
Teljesen tarthatatlan az állapot. Tényleg legalább az NL-t ne vezették volna be, már az is segítene valamit... botrány, ami megy pár éve már. Havonta válogatott szünet... a nyáriak miatt meg az alapozásnak is rendre lőttek.Mascherano14 írta: ↑2024.09.02. 22:02:44Teljesen tönkreteszi a versenyt ez a sok meccs okozta sok sérülés.
Erre a szezonra nagyon gyengének látom a keretet. Tavaly még a BL elődöntőt is el tudtam képzelni előzetesen, majdnem meg is lett.
Szerintem senkinél nincs hurráoptimizmus, de azért az eddigiek reménykeltőek és realistán nézve szerintem a top2, legrosszabb esetben is top3 várható. Elég régre kell visszamenni, hogy ilyenre találjunk precedenst. Xavi alatt detto ugyanez volt mindhárom évben. Az elsőben fél szezon alatt jöttünk fel 7 helyet, a másodikban 10 pontot vertünk a Realra, tavaly szintén nem volt annyira veszélyben a 2. hely, hiába tartotta egy ideig magát a Girona. Szinte mindegyik évben gyengébb volt a keret az ideihez képest. Ha még hozzávesszük az edzőt, akkor jóval erősebb az idei, még akkor is, ha bőven elférnének itt játékosok.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.30. 12:54:15Továbbra sem értem ezt az optimizmust. A BL topicban sem. Nem bántásból, de tele vagyunk tizenévessel és sérülékeny, kényszerposzton játszó játékosokkal.
Gavi keresztszalag szakadásból jön vissza, De Jong lábát műteni kellene. Senkit nem tudunk regisztrálni, nem fog nyáron már senki érkezni.
Lesz nekünk 10 BL meccsünk ilyen formában.
Semmi jót nem várok. Ha nem lesz Nike szerződés és télen nem lesz erősítés, a Juvenil A-ból fogjuk feltökteni tavasszal nem csak a keretet, hanem a kezdőt. (B is tele sérülttel, vagy felhozva mindenki)
Szerintem sajnos ez már most eldőlt.
Én top 4-et várok a bajnokságban, ha a rájátszásban gyenge ellenfelét kapunk, akkor BL 16. Idén szerintem ennyi van a keretben.
És reménykedjünk, hogy nem sérül le senki hónapokra, évre, és Garcia nem fog távozni a maradék órákban, mert szerintem ő lesz a VKP-sunk Casado mellett..
Továbbra sem értem ezt az optimizmust. A BL topicban sem. Nem bántásból, de tele vagyunk tizenévessel és sérülékeny, kényszerposzton játszó játékosokkal.
Carlo Ancelotti: “Dani Olmo’s controversial registration? Ask that question to La Liga. At Real Madrid, we respect all players and teams.”Mihu írta: ↑2024.08.30. 10:01:09Elkezdődött megint a média hadviselés a Real TV-ben.
Carlo papa lenyilatkozta, hogy "Egy mocsokkal teli tengeren kell navigálnunk és egyértelmű, hogy folytatódni fog. A Barca regisztrálhatott egy olyan játékost, aki tegnap közvetlen hatással volt, csak mert egy másik játékosnak ellentmondásos sérülése volt. Ez ellentmondásos de már megszoktuk."
Ahelyett arról kéne pofázni, hogy a tavalyi szezont 1/1 megnyerték nekik a bírók, meg hogy ők az őrült költekezés ellenére bárkit tudnak regisztrálni, bármit meg tudnak tenni. Mint ahogy arról is beszélni kéne, hogy nekünk ugyan az a bíró nem adott meg egy olyan tizit, amit tavaly nekik az El Clasico-n megadtak, ami döntően befolyásolta a meccs alakulását. Meg arról is, hogy mi hétvégén nem kaptunk meg egy olyan tizit kezezésért, amit ők megkaptak és ezzel szereztek 1 pontot.
Carlo eddig nekem úgy-ahogy szimpatikus volt, annak ellenére, hogy Real edző, de már tavaly is kezdett beállni ebbe a Negreira kommunikációba, amit idén úgy látom folytatni is fog. Nem baj, végülis mourinho után volt egy kis nyugodt időszak a két klub kapcsolatában, most ismét van puskapor minden héten. Jobb is ez így, hogy nem csak hagyományból, megszokásból gyűlölöm a Realt, hanem pakolják a fát a tűzre....
Kik? Bernalon és Chrisen kívül Araujo semmiképp nem fog már a naptári évben pályára lépni, Gavit novemberre olvasom mindenhol, de ha előre is jönne a dátum, hol lenne még a formájától...Chino írta: ↑2024.08.30. 12:39:53Én annak örülnék, ha Flick nem venné fel a kesztyűt, hanem csinálja a saját dolgát. A tegnapi meccs miatt legalább nem tudnak semmibe belekötni, mint a Mallorca ellen, mert persze egy kiállítás volt ott a lényeg.
Gondolom Ancelottit is frusztrálja az eredmény, meg hogy a pályán nem látja a játékosait igazán hajtani.
A lényeg, hogy a Clasicóig próbáljuk megtartani ezt az előnyt és lehetőleg ne sérüljön le több ember. Addigra ha minden jól megy Bernal és Chris kivételével a maródiak is visszatérnek és akár idegenben is el lehet egy jó eredményt érni.
Én annak örülnék, ha Flick nem venné fel a kesztyűt, hanem csinálja a saját dolgát. A tegnapi meccs miatt legalább nem tudnak semmibe belekötni, mint a Mallorca ellen, mert persze egy kiállítás volt ott a lényeg.bence0330 írta: ↑2024.08.30. 10:23:41Ja, Ranieri után szimpátiára nekem ott volt Carlo a 2. helyen, de ha ebbe beleáll...Remélem, Flick nem követi.
Fura, teljesen ellentmondásban van ez az egész személyiségével.
És amúgy ja, elég ellentmondásos, hogy egyáltalán egy hosszabb sérülés miatt tudtunk csak beregisztrálni 1, azaz 1 normálisabb érkező játékost hihetetlen mennyiségű távozóval és keretcsökkentéssel, óriási bevételek mellett, Liga 2., BL negyeddöntős helyezések után![]()
De hát egy mocsokkal teli tengeren kell lavíroznunk és már megszoktuk, és a jelenlegi edzőnk még csak nem is reklamált (eddig, szerintem lesz ott még...) emiatt.