Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Emlékszem persze,de olyanokra is ahol bőven nektek fújtak és olyanra is ahol ellenünk,úgyhogy ez a 9 vagy 10 pont hátrány a a javatokra bőven reális.R.M.C.F írta:Honnan tudná bárki is ki jött volna ha ők nem jönnek?
Vagy azt gondolja bárki is hogyha nem jönnek ők akkor nem tudunk igazolni?
Na ne.
A felsorolásod biztos pontos...de talán nyertünk is biztos egyet-kettőt mert összeszedtünk annyi pontot hogy a 2.helyen végeztünk...nem?
Vagy ajándékba adták?Mert én inkább 3 elfújt meccsre emlékszem.
De te biztos nem...de nem számit.
de sík vagy apám... Hollandiában legalább van ennyi igazolt játékos. Sőőőt képzeld, ott még a kispályás fociban is van 60ezer igazolt játékos, a többi százvalahány országot már szóba sem hozom...170000 játékos az egész világon nincs...![]()
Hy!R.M.C.F írta:Mivel őket akarta Capello elsősorben és jöttek így szükségtelenné vált másokmivel még kb 170ezer játékosra tettetek ajánlatot, és mind otthon maradt, ezért sztem sokan tudják...
idehozatala jelenleg.Akart még egy középső védőt ami nem jött össze..mert túl későn kezdte meg a munkát és kiderült számára hogy Cicinhot nem tudja nagyon jobb védőbe használni..marad Salgado,kiakarta Ramost tenni jobb oldalra és venni egy k-védőt...későn.Majd jövöre.
170000 játékos az egész világon nincs...![]()
A 2 . hely nem biztos...erős a Bajnokság és sok van vissza.De ti annyira biztosak vagytok az első helyben hogy csak na.Nem is kéne lejátszani szerintetek?
Mivel őket akarta Capello elsősorben és jöttek így szükségtelenné vált másokmivel még kb 170ezer játékosra tettetek ajánlatot, és mind otthon maradt, ezért sztem sokan tudják...
Hát ezt azért nem mondanám! Épp ők/mi vagyunk akik nem vagyunk elvakultak! Van olyan Barcás természetesen aki az,nem is egy,de elég rossz példát hoztál!matthaus írta:R.M.C.F hagyd Banditoséket.Annyira elfogultak, h az orrukig sem látnak...
ja...nem volt előzménye? Mert mintha lett volna...sértőbb is picivel nemde bár?Na emiatt a hozzáállás miatt utálom az átlag margit szurkolót... Ez a jött volna a más(by RMCF), meg azt veszünk meg akit akarunk hozzáállás számomra nagyon idegesítő... ezek úgy kezelik a játékosokat mint egy játékdarabot, vagy mint egy tárgyat. Egyik nem vált be akkor jön helyette a másik.....
Na emiatt a hozzáállás miatt utálom az átlag margit szurkolót... Ez a jött volna a más(by RMCF), meg azt veszünk meg akit akarunk hozzáállás számomra nagyon idegesítő... ezek úgy kezelik a játékosokat mint egy játékdarabot, vagy mint egy tárgyat. Egyik nem vált be akkor jön helyette a másik.....R.M.C.F írta:Akkor jött volna más ne izgulj....a mi lett volna ha sztorihoz csak annyit, ha a Juvét nem zárják ki nem hogy Kaká, de még Capello, Emerson, Cannavaro sem jött volna... és még egy ettől is [auto_cenzúra] csapatot láthatnánk!!!
Igaz.Egyetértek!
Igaz, hogy jobb egy erős Madridot megelőzni, mert akkor az azt jelenti, hogy mi még erősebbek vagyunk, de a lényeg mégis csak a pozíció!Tényleg nem szabad lenézni őket, de JELEN állás szerint nekik kell tartaniuk tőlünk, nem pedig fordítva...
Egyetértek!Boixos írta:őszinténszólva engem kra nem érdekel, h egy jó vagy egy tré madridot előzünk meg, a lényeg, h mögöttünk legyenek. viszont nem szabad lenézni vagy félvállról venni őket, mert akkor csúnyán megfázhatunk.
de az a lényeg, h ezt tudják a barcánál is.
Akkor jött volna más ne izgulj....a mi lett volna ha sztorihoz csak annyit, ha a Juvét nem zárják ki nem hogy Kaká, de még Capello, Emerson, Cannavaro sem jött volna... és még egy ettől is [auto_cenzúra] csapatot láthatnánk!!!
persze...a lényeg hogy bármit is csinálunk azt le kell minősíteni.Én úgy láttam, h tavaly már csak a tekintélyetek volt nagyobb náluk, és ezért féltek tőletek, de ez idén nem így lesz.
Miért amikor ti nem nyertetek 6 évig túrót sem akkor nehéz volt megemészteni hogy mi meg nyertük a Bl.-eket,Világkupákat ,bajnokságokat?Reálosok! Nehéz megemészteni hogy klaszisokkal jobbak vagyunk?Talán jól kellett volna igazolni nem csak a pénzt szórni"Diarra"26M euro meg a többi népmuvészeti cserépedény.Majd ha egyszer nem csak a nevek számitanak hanem a tudás akkor talán elérhetitek a mi szintünket! Very Happy
ez mondjuk igaz, de azért annyira ne legyenek jó, h elvegyék tőlünk a baajnokságot, persze erre nincs reális esély.barcafan írta:én spec. jobban örülnék ha 1 nagyon jó madriddal bánnánk el, mintha egy bénával...
barcafan írta:
feltünt, h második lett a Real tavalyebből mit lehet levonni
azt h MAJDNEM
![]()
![]()
mindenkinél job volt a madrid
Én úgy láttam, h tavaly már csak a tekintélyetek volt nagyobb náluk, és ezért féltek tőletek, de ez idén nem így lesz.R.M.C.F írta:Így van.Ezek ott voltak.De mi meg megelőztük őket.Tehát..?Azért a Vaelncia,Osasuna Sevilla trió eléggé ottvolt.
Egyrészt elég sztereo duma amit mondasz és akármennyire igaz, nem kell h minden 5. hsz erről szóljon.pockos13 írta:Reálosok! Nehéz megemészteni hogy klaszisokkal jobbak vagyunk?Talán jól kellett volna igazolni nem csak a pénzt szórni"Diarra"26M euro meg a többi népmuvészeti cserépedény.Majd ha egyszer nem csak a nevek számitanak hanem a tudás akkor talán elérhetitek a mi szintünket!