Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És Fermin is pont most sérült... Mikor máskor, pedig személyében lenne egy tökéletes alternatíva.
Nekem az is eszembe jutott, hogy ebben az izomtúlterelésben kicsit közrejátszhat az új edzés és játékstílus. Az összes játékos kiemeli, hogy nagyon fizikálisak a tréninget, a meccseken pedig alapból látjuk mit tesznek le.

Igen, többek között én is úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért a jelenlegi pénzügyi helyzetünkben nem engedhetnénk meg Olmo megvételét 55++ millióért. Akkor arra hivatkoztam, hogy néztem anno a Lipcse mérkőzéseit, s bizony nagyon gyengén teljesített ott (legalább is egy Szoboszlaihoz képest biztosan, s nem az elfogultság miatt mondtam ezt).bunga írta: ↑2024.09.02. 17:57:14Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.
Szerintem ez azért bonyolultabb dolog, nem csinált olyat a spanyol válogatott kapitány, amit a klubok ne csinálnának meg ezerszer...bence0330 írta: ↑2024.09.07. 22:47:35Ezt az egészet nagyon régen be kellett volna szüntetni, ez a felállás teljesen tarthatatlan. A válogatott kb úgy működik, mintha Ferrarikat tolnának a sejhajuk alá, és bárhogy totálkárosra törhetik, úgyis kapnak egy újat. Ekkora pénzek, tét, és nézettség mellett ez egy totál idejétmúlt és idióta rendszer. Ha ingyen kapsz valakit, tét nélkül, az a legkevesebb, hogy legalább figyelsz kicsit annak a klubnak az igényeire, aki fizeti, és akinek euró 10 milliók múlhatnak szezononként ezen. (Meg azért a válogatottnak sem lenne rossz, ha Yamal meg Olmo bevethetőek lennének...)
Aztán ha még van bőr valakinek a pofáján egy ilyet lenyilatkozni...
Nemrég volt téma Yamal topicjában, mert elvileg ő is fájdalmat érzett a Valladolid meccs után.Chino írta: ↑2024.09.07. 21:08:21Esküszöm, zseniális ez a spanyol orvosi stáb. Most Olmoval játsszák el amit korábban Gavival. A 67. percben kapott egy erős rúgást, de biztos ami biztos még fent hagyták negyed óráig.
Nem is edzett, Svájc ellen szinte biztos hogy nem játszik. A vizsgálatok után még nincsenek konkrétumok, de nem sok jót sejtek.
Nekem a véleményem nem változott, szerintem túl nagy áldozatot hoztunk érte (Gündogan és Fermin)bunga írta: ↑2024.09.02. 17:57:14Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.

Szerintem azt senki nem vitatta, hogy nagy fogás, bennem fel sem merült, hogy ő nem lesz jó (max az egészsége kérdés, a bevethetősége). De én inkább nézném ott Fermínt/Pedrit, és látnék egy 60 milliós játékos Bernal helyén, jóval nyugodtabb lennék.ElBartimaeus írta: ↑2024.08.28. 03:37:49Így kell bemutatkozni! Gratula neki, a gólja mellett is elképesztő hasznosan játszott. Van egy olyan megérzésem, hogy Gündoganról lehetett tudni, hogy megy, a spanyol meg előrejátékban és stabilitásban is jobbnak tűnik (ha az eb-t is nézzük).
Lehet mégis nagy fogás volt a srác.
Nyílván botlott a Real,most jön egy erősebb ellenfél nekünk,szóval most még korai lenne az a regisztráció jóváhagyása.Majd 31-én éjfél előtt jön az ok,addig is hátha jön egy két pontvesztés.