Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, többek között én is úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért a jelenlegi pénzügyi helyzetünkben nem engedhetnénk meg Olmo megvételét 55++ millióért. Akkor arra hivatkoztam, hogy néztem anno a Lipcse mérkőzéseit, s bizony nagyon gyengén teljesített ott (legalább is egy Szoboszlaihoz képest biztosan, s nem az elfogultság miatt mondtam ezt).bunga írta: ↑2024.09.02. 17:57:14Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.
Szerintem ez azért bonyolultabb dolog, nem csinált olyat a spanyol válogatott kapitány, amit a klubok ne csinálnának meg ezerszer...bence0330 írta: ↑2024.09.07. 22:47:35Ezt az egészet nagyon régen be kellett volna szüntetni, ez a felállás teljesen tarthatatlan. A válogatott kb úgy működik, mintha Ferrarikat tolnának a sejhajuk alá, és bárhogy totálkárosra törhetik, úgyis kapnak egy újat. Ekkora pénzek, tét, és nézettség mellett ez egy totál idejétmúlt és idióta rendszer. Ha ingyen kapsz valakit, tét nélkül, az a legkevesebb, hogy legalább figyelsz kicsit annak a klubnak az igényeire, aki fizeti, és akinek euró 10 milliók múlhatnak szezononként ezen. (Meg azért a válogatottnak sem lenne rossz, ha Yamal meg Olmo bevethetőek lennének...)
Aztán ha még van bőr valakinek a pofáján egy ilyet lenyilatkozni...
Nemrég volt téma Yamal topicjában, mert elvileg ő is fájdalmat érzett a Valladolid meccs után.Chino írta: ↑2024.09.07. 21:08:21Esküszöm, zseniális ez a spanyol orvosi stáb. Most Olmoval játsszák el amit korábban Gavival. A 67. percben kapott egy erős rúgást, de biztos ami biztos még fent hagyták negyed óráig.
Nem is edzett, Svájc ellen szinte biztos hogy nem játszik. A vizsgálatok után még nincsenek konkrétumok, de nem sok jót sejtek.
Nekem a véleményem nem változott, szerintem túl nagy áldozatot hoztunk érte (Gündogan és Fermin)bunga írta: ↑2024.09.02. 17:57:14Szezonkezdet előtt általános volt a Fórumon a kétkedés, hogy pont ő kellett-e a csapatba és a válasz nemleges volt. A Barca téves igazolásainak hosszú sorába illesztették. Azóta a helyzet és a megítélés radikálisan megváltozott. Csak ne sérüljön meg, amikor megmutatkozna, hogy mekkora a vaszteség.
Szerintem azt senki nem vitatta, hogy nagy fogás, bennem fel sem merült, hogy ő nem lesz jó (max az egészsége kérdés, a bevethetősége). De én inkább nézném ott Fermínt/Pedrit, és látnék egy 60 milliós játékos Bernal helyén, jóval nyugodtabb lennék.ElBartimaeus írta: ↑2024.08.28. 03:37:49Így kell bemutatkozni! Gratula neki, a gólja mellett is elképesztő hasznosan játszott. Van egy olyan megérzésem, hogy Gündoganról lehetett tudni, hogy megy, a spanyol meg előrejátékban és stabilitásban is jobbnak tűnik (ha az eb-t is nézzük).
Lehet mégis nagy fogás volt a srác.
Nyílván botlott a Real,most jön egy erősebb ellenfél nekünk,szóval most még korai lenne az a regisztráció jóváhagyása.Majd 31-én éjfél előtt jön az ok,addig is hátha jön egy két pontvesztés.
Bárcsak az lenne a legnagyobb gondunk az egész témával, hogy ki kell hagynia 1-2 meccset...Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.14. 10:46:10Vannak olyan pletykák, miszerint nem tudják regisztrálni és az első fordulót kihagyhatja. Jól indul a barcelonai kaland.