Sziasztok,
valaki - objektívan - meg tudná nekem magyarázni, hogy:
- Koundé miért volt szabálytalan Lewy gólja előtt, ami miatt a VAR azt elvette? Először a labdát szerezte meg, majd utána lépett rá a gyerek cipőjének az orrára, úgy, hogy nem is figyelte, hol az ellen.Semmi szándékosság nem volt benne, plusz már rég birtokolta a labdát.
- Rayo védő kutya pózban kísérgeti a labdát az alapvonalig, ahol láthatóan kézzel is hozzáér a 16-oson belül. Miért nem tizi? Szöglet lett az ítélet, kvázi elismerve, hogy előtte nem történt szabálytalanság. A VAR miért nem vizsgálta?
- Pedrit széttalpaló gyerek miért nem kapott pirosat? VAR?
- Mi indokolta a 10 perc hosszabbítást, amiből 12 perc lett?
Mindenféle irónia és kötözködés nélkül érdekelne ezeknek a magyarázata.
A meccsről:
- Az első félidő értékelhetetlen volt, ha 2-0, szavunk nem lehet. F. Torresnél gyengébb futballistát ezen a szinten még mindig nem láttam.
- A másodikban váltottunk, amihez Olmo rengeteget tett hozzá, a gólján kívül is, sebességet vitt a támadásokba. Ugyanakkor azt ne felejtsük el, hogy, ha a végén a rayo csatára át tudja venni a labdát, akkor 2-2, mert Balde belógott.
Örülök a győzelemnek, de én olyan nagy csodákat nem látok, ahogy itt sokan. Egyetlen dolog látványos számomra, az erőnlétben történő előrelépés. Nem fújjuk ki az orrunkat a 60. percben és ez nagy fegyvertény lehet a ligában.
Viszont, a keret vékony, szerencsétlen Bernalt nagyon sajnálom.

Illetve, Pedri és Olmo és idő kérdése, hogy mikor rottyan meg, de ne legyen igazam!
Visca!