Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az a baj, hogy ez ma bárkire igaz az elülső 5 emberünkből. Én bevallom, lekapnám Yamalt és Raphinhát is, Ferránt meg átdobnám egyszer a helyére, egyszer odakeveredett ma, volt 1-2 szép megmozdulása. Olmo szél, Torre közép.Messa írta: ↑2024.08.27. 22:21:14Pfú engem valami istentelenül felhúz ez az alibi lézengés amit Ferran nyom. 5x beljebb lennénk egy Abdéval, mert ő sem jó játékos de legalább küzdene hajtana. Szörnyű. Ennyi esélyt megkap, és egyszerűen a világon semmit nem képes mutatni. Akárki játszhatna helyette, tényleg. Bárki.
+1, nem értem Flick miért szivatja saját magát azzal , h játszatja..érthetetlenMessa írta: ↑2024.08.27. 22:21:14Pfú engem valami istentelenül felhúz ez az alibi lézengés amit Ferran nyom. 5x beljebb lennénk egy Abdéval, mert ő sem jó játékos de legalább küzdene hajtana. Szörnyű. Ennyi esélyt megkap, és egyszerűen a világon semmit nem képes mutatni. Akárki játszhatna helyette, tényleg. Bárki.

Kedvenc európai kiscsapatom volt. De érthető, azzal kiestek, ezzel nem fognak. Ja, mint egy rossz viccben, lefejelte a könyökét.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.08.27. 22:17:05Ebből a Rayobol is mi lett..
Emlékszik valaki még a régi Rayora?
Tisztességes játékkal, olykor látványos játékkal nyomták, még ha ki is kaptak 3-4 góllal akkor is próbálkoztak, mindig élmény volt ellenük játszani.
Most mintha valami "nemistudommi" csapat lenne, Atleti 2.0. Az meg hogy bedobásnál megkeresei Koundé könyökét a fejével és elesik....no comment![]()
A balszélünk pár kategóriát javulna rögtön... Ha nyerni akarunk akkor valami hasonló kell. Egyébként ma lehet többre mentünk volna Casadoval Bernal helyett.
Barátnőm mit néz, ha Ferran nem játszik?

Az ellenfélnek is ugyanolyan rövid. Mégis simán ki tudtak minket passzolni.
Kár, hogy minden passz rossz volt ezek után. Nem élesek ma. Senki nem az. A Rayo nagyon beton hátul, sajnos.