Igen, jelenleg ők lehet, hogy kevésbé fejnehezek, mint mi.

De kezd egy hangyányi bizodalmam lenni abban, hogy valami itt még történni fog. Alapvetően Olmo érkezésének is értelmet adott Gündogan távozása, legalább így hülyeségnek nem lehet titulálni már annyira a dolgot, max az ár-érték arányát. Ha tényleg rámegyünk Tah-ra, akkor ha őt nem is hozzuk el, az alighanem azt jelenti, hogy mindenképp szerezni akarunk valakit. Olmó üzlet ütán ezért határoztam el, hogy 31 éjfélig nagyon nem szidom a nyarunkat, lehet, hogy 1-2 váratlan meglepetés becsúszik, az olaszra sem számított senki 1-2 héttel ezelőttig.
Ennyi támadóval amúgy lehet tolni akar Flick egy ilyen Pepes 5-6 támadós rendszert, volt 3-2-4-1 pl 5 támadóval elég sokáig, meg hasonló formációk. Mintha a BL előtti feltámadásuk is ezzel jött volna össze, de nem vagyok biztos benne.
Emiatt nem kell aggódnunk. Nem eladó, 130 alatt nem is hallgatnának meg semmit, de szerintem 150-ért sem adnák el így nyár végén. Mondom ezt a túloldalról. Még a 175 milliós kivásárlásit is úgy oldották meg, hogy csak nyár elején legyen érvényes, ez sokatmondó. Ráadásul Olmo-Chiesa-Fati-Raphinha-Torressel már bőven megvagyunk a balosra.