Nagyon jó lenne még igazolni, és nem is tűnik annyira vészesnek a dolog, De JONG-ot kivenni, találni 40 milliót, hogy lehessen 1:1 szabály.Chino írta: ↑2024.08.26. 14:13:42Amíg top formában volt, ha nem is köröket vert vert Nico-ra, de bőven jobb volt. Nem véletlenül lett toronymagasan év játékosa az olaszoknál. Vitte a hátán a Juvet, a válogatottat, szóval minőségre szerintem nem lesz gond, ha tényleg idekerül. Ráadásul nem egy olyan játékos jönne, akit az elnök "kényszerít" az edzőre, hanem az edzőnek is kell. Legalábbis abból kiindulva, hogy a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve hajthatatlan volt és folyton dicsérte nem hiszem hogy padoztatná és Ferrant elé rakná.bence0330 írta: ↑2024.08.26. 13:12:20Elég durva támadósor van kialakulóban, akárki fog épp padozni, szomorú lesz. De nem ezzel van/volt a probléma. Remélem hozunk még 2 embert hátra is.
Reméljük, Chiesát elkerülik a sérülések, akkor óriási erősítés, amíg top formában volt, simán ütötte azt a szintet, mint Nico.
Annyira azért nem sérülékeny szerintem, egy komolyabb sérülése volt az utóbbi években, a többi kb átlagos.
Viszont még várjuk ki a végét, mielőtt örülnénk. (már aki örül)
Tah szerintem felejetős vagy inkább csupán pletyka. Ha távozik, akkor is a Bayernbe. Habár olyan drága azért nem lehet, annak ellenére, hogy egy legjobb korban lévő felső polcos védő, mert jövőre lejár a szerződése.
Egy szélső védőt még szeretnék és akkor azt mondom télig megvagyunk.