Fernando írta: ↑2024.08.26. 11:46:38
Valoszinuleg ez a realitas, nincs penz, illetve szigoruak az ffp szabalyok. Ha lejjebb adunk az elvarasokbol, es kituzunk egy top3-at idenre, szerintem elorebb vagyunk mintha most hoznank Nicocat meg Kimmichekez, aztan ugyanugy csak top3 lesz a vege. Szerintem annyira nem veszes a helyzet. Gundoganon kivul csak perememberek/0 kilometeres/eleve nem kivanatos jatekosok tavoztak. Ha ugy nezzuk Gundogan ment, Bernal, Casado es Olmo pedig jott. Nem erzem ezt rossznak. Remelhetoleg meg iden visszakapjuk Gavit is. Egyedul talan Cancelo hianya erzodhet meg, de egyfelol o sem valtotta meg a vilagot, masfelol o sem a jovo embere. Szerintem a kegnagyobb igazolasunk idenre az lenne, ha nem egyszerre dolne ki/lenne eltiltott egy komplett csapatresz.
Én is így látom. De. Lassan kész a nagytakarítás. Szerintem még távozni fog Valle, Torre, Fati és lehet Garcia, attól függően, tudunk e hozni valakit a védelembe.
Szerintem lesz még egy nagy nevű igazolás, ebből presztízs kérdést fognak csinálni. Én Luis Diazra tippelnék. Nem tudom, hogy jó e, ha a jelenlegi helyzetben ellövünk 60 milliót valakire, főleg Diazra. Nicora jó lett volna, a jövő embere, és a csapat kémiája miatt.
Ha már Liverpool, és a hírek szerint Kvaradonara tesznek ajánlatot, én onnan inkább Gakponak vagy Nuneznek örülnék, akik már most is csak cserék, de tudnak bal szélsőt és középső támadót is játszani, így Lewyt is előre pótolnánk.
Mondjuk Chiesa szerintem 10-15-ért kihagyhatatlan üzlet, de egy nagy nevű balszélsőért szerintem őt is kihagynánk, lehet ezért várunk.
És arról nem is beszélve, hogy jó lenne egy kp-s is, kérdés mindezt miből.