Troym írta: ↑2024.08.24. 16:59:25
Victor lehet ígéretes, de szerintem egyenlőre egy harmad- másodosztályú játékos egyetlen Laliga meccsen 10 játékperccel 22 évesen .Lehet nagyot szól idén, de ennek nem elvárásnak, hanem extrának kéne lennie. Vele nem szabadna számolni, csak örülni az esetleges sikerének.
Sokan jöhetnek azzal, hogy másod-harmadosztály stb., de azt nem nagyon veszi senki figyelembe, hogy azt egy harmadosztályú csapatban tette. Nem Yamal, Raphinha, Gündogan, stb. mellett játszott, hanem tinikkel, akik között max. 2-3 kiemelkedőbb volt, de még ők is 16-18 évesen.
Ahogy a többség annyira hiányolja Guiut cserecsatárnak, aki ugyanabban a csapatban, ugyanabban az osztályban meg se közelítette PV teljesítményét, még akkor sem amikor utóbbi szélen játszott, mert Guiu csak a center pozícióját tudta vinni.
Ráadásul, amikor esélyt kapott az előszezonban szerintem mindig élt vele.
És azt se felejtsük el, hogy Fermin, Balde, Cubarsí, Yamal vagy előtte Pedri, Gavi stb., gyakorlatilag első szezonjukban már a nagycsapathoz jöttek, nem egy éven keresztül percről-percre beépítve voltak és mindannyian bejöttek. Nem is nagyon emlékszem olyanra, aki alsóbb osztályból szinte egyből tartósan feljött bukott volna.
Távolról sem biztos, hogy olyan extra lesz, vagy akár egy jó, stabil csere, de bőven van esélye rá.
Hogy hosszabb távon ki az akivel többet nyerhetnénk, arra én is azt mondanám, hogy Guiu, de jelenleg PV-vel sokkal előrébb vagyunk. És talán ez most fontosabb, mint elkezdeni ilyen ehylzetben, ilyen hiányposzton tiniket nevelni, ha van más választás.