sansz írta: ↑2024.08.25. 01:19:01
Az egy dolog, hogy én egy villanypóznát is előbb tennék be, mint őt (arról is bepattanhat a labda), de azért az edzőtől elvárnám, hogy mutasson alternatívát.
Értem, hogy mr gólgépre akarnak játszani, de nagyon kellene több gól a támadó szellemű játékosoktól.
Kalandozzunk alternatívák után (edzőn kívül is), így most én nyilvánosan picit elindulok keresni, köztük villanyoszlopok után is tekintgetve.
Ha eltévedek a labirintusban, akkor bárki segítségét örömmel fogadom.
Villanypózna? Oké, de melyik? Kit lehet megnevezni az elmúlt 3 éve jelenlévő játékosokból (beleértve valamennyi játékosunkat a keretből), akik gólképesek?
Hol vannak a mr jövő játékosainak a góllövő cipői? Vajon ki és mikor és hova dugta el azokat?
Flick vajon kiből csalogathat(na) ki gólokat ennyi idő után miközben szebb, jobb, látványosabb és eredményes játékot is várunk tőle egyszerre?
Kezdem hátulról (Ter Stégent kihagyom, rajta szerzett gólt nem kérnék számon)
Lenglet, Inigo, Araujo, Alonso szögletek után néha eredményesek voltak, de Araujot kivéve egy szerzett góljukra több róluk kapott gól jutott. (ez lényegtelen megjegyzés volt, de kijött belőlem)
Koundé képes hátvédként gólszerzésre.
Villanypóznáról is bepattanhat, oké, lépjünk előrébb a sorban.
Ki vagy mi akadályozta meg vajon eddig is, hogy Raphi, Ferran, Pedri, Frenkie, Gavi aktív mezőnyjátékosként néhanapján gólérzékenyebb legyen? Róluk miért nem pattan be, ha villanypóznáról is könnyen bepattan?
Melyikükre és mennyi ideig játszon a csapat, míg bármelyikük megtalálja a góllövő cipőjét?
Fermin a kellemes jolly joker, Yamal szépen fejlődik.
Roque volt a negatív jolly joker.
Nekem is baromira hiányzik nem is egy, hanem több villanyoszlop is.....
Isten ments, hogy Lewa védelmében pötyögtem a fentieket csak segítséget kérek megtalálni a villanypóznát.
Lewán kívúli alternatívákat keresve, de gólt nem találva, vajon milyen egyéb alternatívák után lehetne még nézni?
Mindenki remekül fejlődik, mindenki jól játszik, zseniálisan passzol, labdát tart, zongorázza a focit, de a focit gólra játszák.
Egy ideális top csapatban egy 30-35 gólos villanyoszlop mellett kell legyen minimum két 15-25 gólos villanyoszlop, majd a többiek....
Mi, hogyan is állunk ehhez képest?