Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az eredmény egy dolog, tele vagyunk tinivel. Én tudom, hogy Te nagyon szeretted Xavit, és a végén is védted, de Xavinak kb az első tavaszán volt pár ilyen jól felépített támadójátéka. Két éve nem láttunk már ilyen focit, pedig a keret jelenleg gyengült az előző évhez képest mindenképp.
Christesen csak Xavi hulysége miatt játszott kp-n, semmi keresnivalója ott. Akkor már sokkal inkább Cubarsi való oda, ahogy itt jó páran írták. Ő elég labdaugyes és nem jön ki annyira h lassú..Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:33:37Christensen szerintem egy rendkívül hasznos játékos,de zongorázni lehet a különbséget ha olyanok vannak ott a pálya közepén,akik megtudják tartani és pontosan kitudjak passzolni a tömegből. Bernal nagyot játszik,higgadtan nyugodtan,szépen leosztogatja a labdákat. Pedri meg a láthatatlan hasznosság mellette. A kis lefordulasai nagyon mennek a mai meccsen. Vezethetnenk már,hogy eredményben is tukrozodjon a fölény.
IGen, ez sz@r volt. Előtte meg ziccereket hozott innen össze, akár rosszabb helyzetekből is. Benne van néha a hiba, de nem rajta múlik az eredmény ma sem.
Értem én, hogy a Xavi miatti gyász lassan múlik, majd újratárgyaljuk pár hónap múlva, addigra az is kiderül, melyik irányban változik a csapatjáték és az eredmények
Nem láttam az első félidőt, de leírások alapján ugyanannak tűnik, mint tavaly: egész jó játék és a védők adnak ajándék gólokat. Hány meccset buktunk előző szezonban ilyen egyéni hibákon? Megszámlálhatatlanul sokat és úgy látszik itt is folytatjuk.
Andrsika írta: ↑2024.08.24. 19:57:36baas11 írta: ↑2024.08.24. 19:51:05Ez a
Cubarsi - Inigo
Bernal - Pedri
Kocka ott közepén igen érzékenyen igy egyutt !
Araujo - Cristensen
Gavi (Bernal)- De Jong
Kelleni fog !
Elore fele jol vagyunk amugy átmenetben - ez teljesen új- ahou képest h Ferran is ott van! Csak hat sűrűbben kene ezeket az attackokat
Bernal szerintem egyáltalán nem rossz! És Pedri sem éppen lefele lóg ki…( max többet vállalhatna)
Szerintem csak a Flick optimizmus láttatja...davi10 írta: ↑2024.08.24. 20:05:26Nagyon más meccset nézünk akkor.
Akármennyire bírom, nekem Pedri most idegen test, de nem a képességei miatt. Mintha teljesen más taktikai utasításokat kapott volna, mint a többiek. Kicsit láthatatlan is, meg a támadások lendületét is megakasztja, visszafordul amikor a többiek mennének előre.