Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor a lelátón fog ülni. Nem nevezték a szezonra.
A PSG is el akarta vinni még az átigazolási időszak elején Kvarával együtt, azt hiszem 190-et vagy kétszázat ajánlottak csomagban. Hogy akkor a Napoli nem engedte (arra emlékszem, hogy a grúzt semmiképp) mert még Lukaku nem volt biztos/fel sem merült a neve vagy ő nem akart menni azt nem tudom. Illetve lehet, hogy csak pletyka volt, de a Chelsea eredetileg leigazolta volna a Lukaku transzfer keretén belül.
Nekem úgy jött le, hogy két szék közt a pad alá esett. Várta a top ajánlatot, kérvényezte a távozását, de csak a szaudi ligából jött komoly ajánlat. A törököknél meg ha jól emlékszem nyitva van még az átigazolási ablak, úgyhogy maradt ez.
Nem követtem, mi történt ott? Nem túl régen még a világ egyik legjobb centereként volt emlegetve.
Hát igen. Ennyit arról, hogy ő nem a háromszoros pénzért, hanem azért ment, hogy játékpercei legyenek, míg itt lett volna egy Pau Victor, 36 éves Lewandowski konkurencia.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.24. 07:29:11A Chelsea közel áll Osimhen szerződtetéséhez. (ugye Guiu)
Múltkor olvastam egy Chelsea szurkoló kommentjét Barca topicban, hogy nyugi, őket is mindenki ... nézi.
Végül is, ők megvehetnek bárkit, nekünk pedig el kell adni mindenkit![]()
![]()
A korábbi években én annyira nem hallottam, hogy annyira dícsérték volna vagy bármilyen csapat ment volna érte, nem is nagyon értettem, hogy 3 csapat rárepült. Mindig Zubimendi volt az, akit ott a húzóembernek tartottak, csak az ára volt folyamatosan nagyon magas. Sem a szurkolóktól, sem a "szakértőktől", nem hallottam hogy sokat beszéltek volna róla. De lehet, hogy csak én nem figyeltem rendesen.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.23. 10:12:52https://www.whoscored.com/Players/23891 ... kel-Merino
Merino a liga egyik legjobb kp-a évek óta. Dupla pivot pozícióban a legjobb, el tud játszani egyedüli vkp-ként is. Kiemelkedően sok párharcot nyer meg, talán legjobb ebben Európában.
Arsenal a másik kedvenc csapatom, de mostanában nincs időm követni őket. Gondolom Partey távozik a pere (nem tudom pontosan mi volt)miatt, Rice mellé, Jorginho elé szánják.
Nagyon jó a fejjátéka, a hosszú labdái, és kulcspasszokban sem rossz, tavaly kiosztott 9 gólpasszt.
Azt nem tudom, hogy régen miért nem jött be neki a Dortmund-i és a Newcastle-i
szereplése, de a La Ligában kiemelkedő volt.
Van egy egészen becsülendő, szép közelmúltat felépítő edzőtök. A klub stabilan működik, szóval minden adott, hogy tudják a szakmai hátterét az Arsenalnál a miértekre és a szurkolók majd a pályán látni fogják, miért éppen Merino.
https://www.whoscored.com/Players/23891 ... kel-Merino
Igazából ha Párizsban szeretne lenni, már rég ott lehetne. A Bayernnel szinte tárgyalni sem kell, bőven áron alul is el lehetne hozni,a fizetése sem lenne gond a PSG-nek, ráadásul szükségük is van rá. Én a hírek mellett ezért is gondolom, hogy nem vágyik annyira haza.sanika01 írta: ↑2024.08.14. 13:04:25Én mondjuk Coman esetében pont azt olvastam, hogy inkább menne Párizsba, mint ide, ha jól emlékszem Florian Plettenberg twitterén. De ez a pletykák szépsége.Chino írta: ↑2024.08.14. 11:26:44A PSG most Comanra hajt, de állítólag nem nagyon füllik a foga Párizshoz, inkább ide jönne, a Sport szerint a fizetése komoly részétől is megszabadulna.. Nem tudom mi történt a PSG-vel, de már vagy a 6. vagy 7. balszélső aki elutasítja őket, még Douéért vannak licitháborúban a Bayernnel, ott lehet keresnivalójuk.
Amúgy ha ne lenne annyira sérülékeny, még örülni is tudnék Comannak, szerintem nagyot dobhatna a játékon. Csak hát folyton azok a sérülések...