Igazából fogalmam sincs nekem sem semmiről, ahogy senkinek. A számokat látom, mint mindenki más. Én (még) nem vagyok socio, ismerek sociókat, ők sem tudnak többet. A számok nyilvánosak. Hogy hogy jött ki nekik a 204 milliós határ, arról senki nem tud semmit. Jó lenne látni azt a számítást, ami alapján ez kijött. De tartok tőle, hogy nincs ilyen.Peter írta: ↑2024.08.23. 20:42:00Biztos vagyok abban, hogy kened-vágod ezt az FFP-t és én nagyon felületesen ismerem, olvasom amiket írsz, de az furcsa, hogy "csak úgy" blokkolnának minket és ezt elfogadjuk dettó "csak úgy", némi kettős mérce nyilatkozatokkal fűszerezve.
Írsz erről eleget, nem is rabolnám az idődet sem, de valaminek, ha nem is szigorú szabálynak, valami "ajánlás" félének lennie kell.
Hasára mégsem üthet Tebas, hogy na most aztán ennyi elég és nincs tovább.
Bevételeink mellett iszonyat adósságaink vannak....és emellett kell működtetni a napi, évi rendszert....
Gyakorlatilag ugyanazokat a köröket futjuk. Laporta/vezetőség a hibás vs FFP/Tebas/Liga a hibás. Miközben szerintem mindkettő igaz. Az is, hogy szívatnak minket, és az is, hogy lehetne ennél jobban menedzselni a klubot. Egyik sem zárja ki a másikat, és egyikből sem következik, hogy a másik nem létezik.
Én nagyon lelkes voltam az átigazolási időszak elején, mert voltak olyan nyilatkozatok, hogy most már könnyebb dolgunk lesz. Ezek alapján úgy gondoltam, hogy mivel az adósságunk csökken, futnak ki a tartozások a korábbi játékosok felé, megnyílnak a lehetőségeink. De nem így lett. Utólag kicsit nevetséges is, hogy Isakról álmodoztam. De ez van, nem könnyített a Liga. A 204 milliós határ pedig nagyon kemény ám. Felette vagyunk, ha komolyan veszik, még kikényszeríthetnek távozót vagy távozókat.
https://www.eurobarca.hu/hirek/nyilatko ... -szamukra/
Az biztos, hogy ez azóta van, amióta kiújultak a spanyol-katalán ellentétek. Most is áll a belpolitikai bál, amit a "Hátország" topikban érdemes lenne megvitatni, hogy ki hogy látja ezt a helyzetet. Az biztos, hogy a spanyolok körében most erős katalánellenes érzések vannak. Miközben nyilvánvalóan a csőd szélére vitte a klubot az előző vezetőség, de ez azért már túlzás. És ugye nem arról van szó, hogy a Liga a Barca megmentése érdekében leemelne pénzt a számlánkról és minden évben törlesztené az adósságunkat, és nem engedne újakat felvenni. Ez nem a Barca megmentéséről szól, mondom ezt úgy, hogy normális szabályozásokkal tényleg meg kell menteni a klubot a saját hülyeségeitől.