Igen, öt perccel előtted linkeltem.superman írta: ↑2024.08.23. 17:27:07Egyrészt ja források jöhetnek. Amúgy azt tudom, hogy országonként eltér, úgy értettem, hogy minden spanyol klubra ugyanazok a szabályok vonatkoznak.gránit írta: ↑2024.08.23. 17:10:21
Azért nem kötnek mindent az orrunkra, mert nyilvánosan nem akarják kimondani, hogy a Barcelonát célzottan szívatják. Ez amúgy is egy klub, a többiek elvannak, a többieket nem érdekli. Még Barcelonában sem érdekel senkit, mert az ki van mondva, hogy nem lázadunk az elvárások ellen, hanem igyekszünk megfelelni ezeknek. Még minket sem érdekel, nemhogy a többi klubot, akiket nem szorít az FFP. Az Atleti is 120 millióval költött eddig többet a nyáron, mint amennyiért eladott.
A Liga működhetne nyilvánosan, a költségvetési sapkák más bajnokságokban is nyilvánosak.
Szóval te elhiszed, hogy ez a sok vehemens szabadságharcos, akiknek gránátvöröskék vér folyik az ereikben, élen Laportával, passzívan, belenyugodva hagyják magukat szívatni? Mindezt úgy, hogy elbukhatja vele a soros választáokat.
A "sapkák" amúgy nyílvánosak. https://www.laliga.com/en-GB/transparen ... cost-limit
Ha te is tisztában vagy a számokkal, te is láttad a táblázatot, akkor hogy gondolhatod komolyan, hogy ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindenkire?
Nincs szabadságharc, Meg lett mondva, hogy nem harcolunk, hanem megfelelünk. Hogy ez jó vagy nem jó, azt mindenki döntse el maga. Lesz majd választás, ahol eldőlhetne, melyik oldalon állnak többen. Más kérdés, hogy én az ellenzék soraiban sem látok olyat, aki nekimenne az FFP-nek, és bíróságra vinné. Fonttól is mindig csak olyasmiket hallok, hogy csúnya, gonosz Laporta, politikus Laporta, így Laporta, úgy Laporta, nulla konkrétummal. Jelen állás szerint megfelelünk az elvárásoknak, és nem konfrontálódunk.
Egyébként Xavi is lenyilatkozta, hogy nem ugyanazok a feltételek vonatkoznak mindenkire. Ezt már csak azért teszem hozzá, mert te magad írtad, hogy a bennfentesek mindent pontosan tudnak.
https://www.espn.co.uk/football/story/_ ... st-sources