Troym írta: ↑2024.08.23. 13:51:08
Ezt a Cancelo sztorit nem értem. 13 millió a fizetése. Tavaly eljött óccóért haknizni egy évre, de gondolom az eddigi fizetéséhez hasonló összegre gondolna.
Mégis hogy a viharba fér bele a keretbe Olmo 10 milliós, Chiesa 6-7 milliós és Cancelo 10 milliós bére a keretbe, ha mai állás szerint Olmot sem tudjuk regisztrálni?
Ma már a Sport írt erről. Ha nem lesznek eladások, gazdasági karok, elnöki letétből lesznek regisztrálva, amit egy évük lesz kitermelni.
Már Kounde regisztrálása is ebből ment, amikor 700+ millió folyt be a gazdasági karokból.
(Ennyit arról, hogy Gündogannak távoznia kell Olmo regisztrálása miatt).
Azt ne kérdezd, hogy miért van így, szerintem senki nem érti már az FFP-t, Tebas szerint is belefért volna Nico, nyilatkozott is erről. Ezért írtam, hogy szerintem Leao 100 millióért, 10 milliós bérrel, hamarabb menne, mint 3 db 20 milliós beregisztrálása, kiskapuk nélkül.
Passz.
Nézd meg az Atleticot, lassan 200+ millióért igazolnak, 400 milliós bevételre, nekik 300 millió a bérsapka, gondolom bérben belefér, nekünk veszteséges lenne a 24/25-ös szezon, de nem látom értelmét az FFP-nek olyan szempontból sem, hogy van egy év kiegyenlíteni a veszteséget, de előre korlátoz. Ha nem sikerül, ugrik az elnöki letét, ezért is kellenek a karok és az eladások.
Továbbra is hangsúlyoznám, Bartomeuék az 1,4 milliárdos tartozás mellé még összehoztak volna egy 7-800 milliós költségvetési hiányt, (hitel vagy csőd) ha nincsenek a karok, amihez Laportáék is hozzátettek az igazolásokkal, de nélküle nincs bajnoki cím, versenyképesség, szponzori pénzek, bevételek növekedése, viszont a szerződések adottak, és azokat egyoldalúan nem lehet felbontani, és távozni sem nagyon akar senki.
Szerk: pont ma olvastam Redditen, valaki felvetette a Bayern féle klub modellt, hogy 25%-át értékesíteni a klubnak, igazolni, rendezni a hiteleket (5,6 milliárd értékű elvileg a klub, 1,4 milliárdos bevétel ebből). Hát jó, hogy virtuálisan még nem lincselték, és volt mindenféle divatszurkoló

Elnézést kérek, hogy offba hajlik.