Elég meglepő lenne, ha két 0 percesben látta a megoldást, akik közül az egyik 21 éves, és még ilyen korára sem került a csapatba, a másik meg még kiskorú.
Koundé szélsőbekk már évek óta, alig volt középen, és jó is így. Chris vagy távozik, vagy nem, vagy sérült, vagy nem, és nagyon remélem, hogy ha marad és nem sérült, akkor vkp. Inigo és Garcia nem szintek, azaz Inigo szint lenne, egy védekezőbb csapatban, itt nem, mert azt az egyet nem tudja, amit itt tudni kéne. Futni. Araujo meg nincs.
A védelem középső része és a vkp Araujo visszatéréséig (sok-sok hónap!!!) összegezve gyakorlatilag szó szerint nem üti meg egy La Liga középcsapat szintjét. Két másodosztály szintű vkp-s van, és Cubarsi-Inigo-Garcia trió hátra, esetleg Christensen (szerintem nagy hiba lenne), és ők is sérülékenyek.
Meg egy DJ, akinek a játékában eleve nem sok köszönet van, de még azt sem tudni, mikor játszhat, és akkor is mennyit.
Szerintem tragédia ami van, ha ebből Flick top3-at csinál, kb érdemrendet adnék érte. Főleg az első hónapokban. Gavi és Araujo (DJ) visszatérésével már kezdeni fog élcsapatéra hasonlítani a keretünk, még ha szűkösen is.
Fayét nem sajnálom, de hozni kell valakit, nincs mese. Valakit, aki futni tud, nem érdekel, hányszor tud mellette dekázni. Menjen 34 km/h körül, ha kell. Szerintem emiatt volt az elmúlt 5 év legrosszabb eladása Mingueza, na ha ő ülne ott a padon, halálnyugodt lennék, vele fel lehet menni a félpályára, visszaér, és le is tarolja az ellenfelet.