Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem még a 0,1%-nál is kevesebb van. A Brigthonba se fért be, sem a kezdőbe, de még stabil csere se volt. Előtte meg nálunk is sérülésből felépülve nem lehetett már rá számítani. A jó előszezon nem tudom mit takar, edzésen jól játszott, meg jó a hozzáállása ezzel semmit nem érünk, mert mire jöttek a felkészülési meccsek, már sérült volt. Most ilyen szűk keretnél ha felépül valamikor szerintem is bekerül majd a kezdőbe, kérdés mennyire épkézláb játékos ő még, mert az hogy valaki szezonok óta nem tud már egészséges maradni, az ritkán jön vissza, és villant is valamit.Troym írta: ↑2024.08.22. 19:14:50Fati távozására 0,1% esély van.
- Gyenge előző szezon
- Jól sikerült előszezon még Flick szerint is
- Magas fizetés
- Sérült
- Kevés konkurencia bal oldali támadó poszton
- Regisztrálva van, nem úgy, mint Roque
Röhögve Ferran elé tud kerülni a sorban, de szerintem Victor elé is.
Őt már ingyen is elengedném csak menjen. Ennyi lehetőséget nem érdemelt meg. Plusz folyton sérült.Troym írta: ↑2024.08.22. 19:14:50Fati távozására 0,1% esély van.
- Gyenge előző szezon
- Jól sikerült előszezon még Flick szerint is
- Magas fizetés
- Sérült
- Kevés konkurencia bal oldali támadó poszton
- Regisztrálva van, nem úgy, mint Roque
Röhögve Ferran elé tud kerülni a sorban, de szerintem Victor elé is.
Laportáék adták neki a szerződést a 2 éves sérülése után közvetlenül, akkor már volt kockázata a sérülékenységnek.Messa írta: ↑2024.08.22. 19:02:07És jó lenne kezdeni valamit Ansuval is, mert a jelenlegi helyzetben a 14 milliós bére kvázi a megengedhetetlen kategória. Valami döbbenet, hogy miért kellett neki 6 éves szerződéssel évi 14 milliót adni 18 évesen, egyetlen jobban sikerült szezon után. Nem tudom mennyit keresett előtte, de gondolom nagyjából megtízszerezték a fizetését. Teljesen abnormális. Aztán persze be is következett a legrosszabb, azóta se focista.
Szerintem sem kereslet nincs rá jelenleg, sem akarat nincs a részéről, hogy távozzon.
Tegyük fel a jóindulatot, hogy az edzőnek, edzői brigádnak minden információ rendelkezésre áll a jkátékosokról, azért történnek ezek a választások. Gondolok itt arra, hogy Inigo keres 9,4 m-t, EG pedig 6 misit. FT meg 10 misi (Lewa 34 misije is több mint Mbappe realos fieztése) de most maradjunk a végelemnél. Ott volt Faye akiről kb ódákat zengtek, hogy mekkora spíler, ifiknél hatalmasat ment, erre eladjuk gombokért és 35 misiért vissza vehetjük. Nem inkább Inigot vagy EG-t sózzuk el, akiről a vak is látja nem Barca szint és inkább adjuk oda a fiataloknak a lehetőséget, sokkal kisebb pénzért, ebben a szezonban úgysem nyerünk lófüttyöt sem. Én itt látom a hibát, fogadjuk el hogy ég a ház, vagy leégett és tervezzünk újra. Nálam Faye-nak maradni kellett volna, Inigo meg aki a sérülése óta árnyéka önmagának mehetne Isten hírével EG-el aki eddig nagycsapatban rendre megbukott.
Laportáék adták neki a szerződést a 2 éves sérülése után közvetlenül, akkor már volt kockázata a sérülékenységnek.Messa írta: ↑2024.08.22. 19:02:07És jó lenne kezdeni valamit Ansuval is, mert a jelenlegi helyzetben a 14 milliós bére kvázi a megengedhetetlen kategória. Valami döbbenet, hogy miért kellett neki 6 éves szerződéssel évi 14 milliót adni 18 évesen, egyetlen jobban sikerült szezon után. Nem tudom mennyit keresett előtte, de gondolom nagyjából megtízszerezték a fizetését. Teljesen abnormális. Aztán persze be is következett a legrosszabb, azóta se focista.
Szerintem olyan alacsonyan vannak most már az igények, hogy klasszis igazolásnak számítana egy Chiesa+Rabiot, 10-15 millióért összesenTroym írta: ↑2024.08.22. 18:29:20Szerintem az utolsó mondatod "vagy" szókapcsolattal sem biztos az elmúlt napok után.
Ez a Faye üzlet nem vészes, nem rossz, nem is kiemelkedően jó, vállalható. (nem néztem ki ennyit sem Decoból)
Ajánljunk Rabiotnak 8-10 milliós bruttó bért 1 évre, úgy tűnik nagy tolakodás nincs érte.
Szerintem az utolsó mondatod "vagy" szókapcsolattal sem biztos az elmúlt napok után.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 18:21:29Faye Rennes Here we go
12 millióért
35 millió visszavásárlási
25% a következő eladásból
Remélem legalább Chiesa és egy VKP-s kijön végül.
Jogos
Ő ilyen tipikus edzők kedvence játékos, de hogy a pályán mit művel az kabaré. Amikor nekikezd cselezni kb. annyi mint anno Suarez. Most viszont már befejezni is elfelejtett. A jobboson még talán lehetne hasznát venni, de százszor inkább néznék egy Gavit vagy Pedrit a helyén. Remélem jön Chiesa aztán el lesz felejtve. Azért is bízom ebben mert Flick nagyon kedveli, anno a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve nem engedte, úgyhogy kirakja a kezdőből. Remélem sikerül helyet szorítani nekiPeter írta: ↑2024.08.22. 13:59:28Nem vagy egyedül.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.22. 10:51:56Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.
Kevés játékos jelenléte, mozgása irritált engem valaha is a pályán ennyire (nekem a 2016 utáni öregek a bögyömbe voltak, de Torres ezt felülmúlja) és teljesen mindegy, hogy éppen labdával vagy labda nélkül teszi mindezt. Annak viszont nagyon örülnék, ha ilyen srácot látnék a madridi gyepen.
kell a hely Lenglet számára, nyugdíjig hosszabbítottunk(?) vele állítólag és ő tök jófej volt, mert el is fogadta
A Barca Visiont minden héten eladjuk, és természetesen a Nike-val is minden héten új megállapodást érünk el.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 14:22:5420 milliót tolna még be a Bridgeburn Invest (Barca Vision), hogy ne büntessék tovább a klubot (Barca Vision eladása, regisztációk felfüggesztése), és 40 millió kellene a Nike-tól
az 1/1-hez.
És valóban, a Sport már arról cikkezik, hogy a Sporting vinné Fortot. Micsoda üzlet lenne, atya ég.
Nem vagy egyedül.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.22. 10:51:56Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.
kell a hely Lenglet számára, nyugdíjig hosszabbítottunk(?) vele állítólag és ő tök jófej volt, mert el is fogadta