Troym írta: ↑2024.08.21. 19:54:38
FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.21. 19:27:09
Jhv-et keresünk a hírek szerint, legújabb név az olimpia bajnok Marc Pubill. Cancelo megoldaná a 2 szélt, de magas a fizetése.
Jhv-et keresünk, miután elküldtünk kettőt is?
Teljesen logikus működés.
Pubill mégis mit tud, amire Araujo és / vagy Dest nem képes? Már azon túl, hogy 40 millió a kivásárlási záradéka, a két elküldött srác meg összesen 10 millió volt a vevőknek. Az Almeria jobb hátvédje ugyanabban a ligában játszik, mint a Las Palmasé és nemzetközi meccsei sincsenek, mint a PSV-nek.
Dest mindenképpen lépett volna és valljuk be nem váltotta meg itt a világot, mi meg fizethettük volna a 6 millióját. A PSV-ben jó szezonja volt, jól érezte magát, korrekt fizetést kap, ráadásul ebben a szezonban nem is számíthatunk rá. (az eindhoveni szezonja lehet annyira csalóka, mint a megelőző)
Araujoról szerintem többet nem tudunk, minthogy a Las Palmasban dícsérték. Az sem lehet véletlen, hogy az előszezonban egy meccsre tették be, akkor sem a posztjára, helyette inkább a balhátvéd Valle játszott. Szóval Flick sem valószínű, hogy annyira favorizálta őt.
Abban kicsit bizonytalan vagyok, hogy Fort mennyire fog szerepet kapni a németnél. Az Atletices, a válogatott és a tavalyi felnőtt játéka is több mint biztató volt, de van egy olyan érzésem az előszezon alapján, hogy az edző annyira nem számol vele, mint azt előzetesen gondolni lehetett, bár tudja a franc, lehet csak én látom bele.
Pubillt az olmipián két meccsen láttam, ügyes gyerek, de szerintem Fort lközel áll ahoz a szinthez ehozhatja azt a szintet, főleg, hogy még alig 18 éves, bőven van ideje fejlődni, távolról sem kész játékos még. Plusz mindkét szélen bevethető, bár Flick inkább Gerard Martint favorizálja ott. Mondjuk az Atalantaához is nagyon közel volt,de ők inkább Wesleyt választották mert olcsóbb volt. De még nagyon az elején tartunk komoly következtetéseket.
Viszont Deco továbbra is Cancelot akarja, de az Al-Hilal 35 milliót adna érte 14 milliós fizetéssel. A portugál még mindig ide szeretne jönni, de komoly összeget kellene engedni a fizetéséből. Ehhez még Lenglet-nek, Fayénak és Gündogannak mennie kellene. Ezen kívül EG eladása (bár Christ is pedzegették, ha egy nagy klubtól jön ajánlat a dán is elgondolkodna) is felvetődött, mert Inigo előtte lenne és Koundéra inkább cb-ként számítana. Elsősorban a Girona a célpont. Viszont Flick inkább EG-t szánná vkp-nak mint Christensent. (Sport)
További spanyol források szerint szerint Lenglet már nyitott a hosszabbításra (2x16 helyett, 4x8) így egyre közelebb az Atmához.
Ferran iránt pedig továbbra is van érdeklődés, de a spanyol nem akar távozni.