Cancelo kapcsán egyre másra jelennek meg a hírek, hogy nem voltak elragadtatva a viselkedésétől, főleg amikor nem kezdő volt és különösen a fiatal játékosokkal való bánásmódja kérdőjeles. Ez vagy kamu, vagy nem, de mindenképp azt mutatja, hogy nem akarjuk / tudjuk megvenni vagy akár kölcsönvenni.
Barca Igazolások
- Chino
- Llegenda del Barça
Dest mindenképpen lépett volna és valljuk be nem váltotta meg itt a világot, mi meg fizethettük volna a 6 millióját. A PSV-ben jó szezonja volt, jól érezte magát, korrekt fizetést kap, ráadásul ebben a szezonban nem is számíthatunk rá. (az eindhoveni szezonja lehet annyira csalóka, mint a megelőző)Troym írta: ↑2024.08.21. 19:54:38Jhv-et keresünk, miután elküldtünk kettőt is?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.21. 19:27:09Jhv-et keresünk a hírek szerint, legújabb név az olimpia bajnok Marc Pubill. Cancelo megoldaná a 2 szélt, de magas a fizetése.
Teljesen logikus működés.
Pubill mégis mit tud, amire Araujo és / vagy Dest nem képes? Már azon túl, hogy 40 millió a kivásárlási záradéka, a két elküldött srác meg összesen 10 millió volt a vevőknek. Az Almeria jobb hátvédje ugyanabban a ligában játszik, mint a Las Palmasé és nemzetközi meccsei sincsenek, mint a PSV-nek.
Araujoról szerintem többet nem tudunk, minthogy a Las Palmasban dícsérték. Az sem lehet véletlen, hogy az előszezonban egy meccsre tették be, akkor sem a posztjára, helyette inkább a balhátvéd Valle játszott. Szóval Flick sem valószínű, hogy annyira favorizálta őt.
Abban kicsit bizonytalan vagyok, hogy Fort mennyire fog szerepet kapni a németnél. Az Atletices, a válogatott és a tavalyi felnőtt játéka is több mint biztató volt, de van egy olyan érzésem az előszezon alapján, hogy az edző annyira nem számol vele, mint azt előzetesen gondolni lehetett, bár tudja a franc, lehet csak én látom bele.
Pubillt az olmipián két meccsen láttam, ügyes gyerek, de szerintem Fort lközel áll ahoz a szinthez ehozhatja azt a szintet, főleg, hogy még alig 18 éves, bőven van ideje fejlődni, távolról sem kész játékos még. Plusz mindkét szélen bevethető, bár Flick inkább Gerard Martint favorizálja ott. Mondjuk az Atalantaához is nagyon közel volt,de ők inkább Wesleyt választották mert olcsóbb volt. De még nagyon az elején tartunk komoly következtetéseket.
Viszont Deco továbbra is Cancelot akarja, de az Al-Hilal 35 milliót adna érte 14 milliós fizetéssel. A portugál még mindig ide szeretne jönni, de komoly összeget kellene engedni a fizetéséből. Ehhez még Lenglet-nek, Fayénak és Gündogannak mennie kellene. Ezen kívül EG eladása (bár Christ is pedzegették, ha egy nagy klubtól jön ajánlat a dán is elgondolkodna) is felvetődött, mert Inigo előtte lenne és Koundéra inkább cb-ként számítana. Elsősorban a Girona a célpont. Viszont Flick inkább EG-t szánná vkp-nak mint Christensent. (Sport)
További spanyol források szerint szerint Lenglet már nyitott a hosszabbításra (2x16 helyett, 4x8) így egyre közelebb az Atmához.
Ferran iránt pedig továbbra is van érdeklődés, de a spanyol nem akar távozni.
Forca Barca!!!!
Én azzal sem. Gundogannal rengeteget gyengültünk, az ilyen 1-1 cserék már nem sokat javítanak a helyzetünkön, főleg hogy nem is megy 1-1-be, mert Olmohoz se volt elég Gundogan eladása, pedig a spanyol már itt van. Cancelo is hiányozni fog, hiába hullámzó a teljesítménye az egész szezont végigtolta több poszton is.
Én nagyon tartok ettől az évtől, rengeteg sérülékeny játékosunk van, eleve az egyik legjobb védőnk kihagyja a teljes őszi szezont kb, szerintem sem minőségileg meg lassan mennyiségre sincs meg ez a keret. Lesznek nekünk nagyobb gondjaink annál, hogy a Real botlásaira várunk
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.davi10 írta: ↑2024.08.22. 10:29:11Nézz rá a tabellára!!!!
Viccet félretéve, a ligára szerintem lehet esélyünk, a Madrid nagyon orrnehéz, a hétvégén is látszott, hogy Kroos hiányában meg tud állni a tudomány, a védelem meg elég szegényes. Fognak ők még keményen védekező spanyol kiscsapatok ellen pontokat veszteni.
El nem tudom képzelni, mi megy a háttérben, de gyanítom, hogy semmi és kész a keret. De ha jön is még valaki, akkor is nevetséges ez a kapkodás augusztus végén, amikor már tart a bajnokság és lement az alapozás.
Lenglet, EG és Inigo barátaink meg még mindig a keret tagjai, bár tartok tőle, hogy utóbbi 2 az is marad.
Torre-val meg még mindig nem tudni mi lesz.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
FC Barcelona are ready to sell Andreas Christensen for €25M. @sport
Kb megássuk a saját sírunkat, ha elengedjük.
Kb megássuk a saját sírunkat, ha elengedjük.
- davi10
- Llegenda del Barça
Nézz rá a tabellára!!!!

Viccet félretéve, a ligára szerintem lehet esélyünk, a Madrid nagyon orrnehéz, a hétvégén is látszott, hogy Kroos hiányában meg tud állni a tudomány, a védelem meg elég szegényes. Fognak ők még keményen védekező spanyol kiscsapatok ellen pontokat veszteni.
El nem tudom képzelni, mi megy a háttérben, de gyanítom, hogy semmi és kész a keret. De ha jön is még valaki, akkor is nevetséges ez a kapkodás augusztus végén, amikor már tart a bajnokság és lement az alapozás.
Lenglet, EG és Inigo barátaink meg még mindig a keret tagjai, bár tartok tőle, hogy utóbbi 2 az is marad.
Torre-val meg még mindig nem tudni mi lesz.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
A hitelesebb milánói csatornák szerint 60 milliót ajánlottunk Rafael Leaóért, akinek még a 175 milliós kivásárlási záradéka is csak pár hétig élt.
150 alatt semmi esély, de még felette sem lenne biztos, hogy nyár végén eladnák.
Majd próbálkozunk Haalanddal is 50-ért?
Annyiban remélem, hogy komoly hír, hogy ez azt jelentené, van még pénz valakire.

Majd próbálkozunk Haalanddal is 50-ért?

Annyiban remélem, hogy komoly hír, hogy ez azt jelentené, van még pénz valakire.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Vicces, hogy nyar elejen meg Nico Williamsekrol volt szo. Szepen nyar vegere sikerult a keretet Gundogan tavozasaval egy spanyol kozepcsapatta amortizalni. En nem igazan latom, hogy komoly cimekert versenyezzunk ezzel a kerettel.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
To secure the Federico Chiesa, Barça first needs to register the signing of Dani Olmo (which is expected to happen tomorrow, August 22). Once that’s done, the deal for Chiesa could move forward, making his move to Spain a reality. #FCB 
Via: @DiMarzio
Via: @DiMarzio
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ráadásul itt van Fort, Kounde és ha kell Valle is.Troym írta: ↑2024.08.21. 19:54:38Jhv-et keresünk, miután elküldtünk kettőt is?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.21. 19:27:09Jhv-et keresünk a hírek szerint, legújabb név az olimpia bajnok Marc Pubill. Cancelo megoldaná a 2 szélt, de magas a fizetése.
Pubill mégis mit tud, amire Araujo és / vagy Dest nem képes? Már azon túl, hogy 40 millió a kivásárlási záradéka, a két elküldött srác meg összesen 10 millió volt a vevőknek. Az Almeria jobb hátvédje ugyanabban a ligában játszik, mint a Las Palmasé és nemzetközi meccsei sincsenek, mint a PSV-nek.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Jhv-et keresünk, miután elküldtünk kettőt is?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.21. 19:27:09Jhv-et keresünk a hírek szerint, legújabb név az olimpia bajnok Marc Pubill. Cancelo megoldaná a 2 szélt, de magas a fizetése.
-
- Entrenador del Barça
https://www.transfermarkt.com/fc-barcel ... verein/131Deluigi írta: ↑2024.08.21. 18:49:51https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
Jelenleg 27 tagú a keret, még lesznek változások, de csak Olmót kell regisztrálnunk és esetleg aki még érkezik. Miért kell dramatizálni fölöslegesen?
Szerintem itt könnyebben átlátható
Kapusok: Stegen, Pena (fix)
Védelem Kounde/Fort-Araujo/Christensen/Garcia-Cubarsi/Inigo-Balde/Martin?
Gondolom megy Faye, Valle és Lenglet, talán Garcia. Jhv-et keresünk a hírek szerint, legújabb név az olimpia bajnok Marc Pubill. Cancelo megoldaná a 2 szélt, de magas a fizetése.
Kp: De Jong, Gavi, Casado, Bernal, Pedri, Olmo, Fermin ide remélem, hogy keresünk egy vkp-t, főleg úgy, hogy Gündogan távozik. Gondolom megy még Torre
Támadók: Raphinha, Yamal, Lewy, Pau, Ferran, Fati.
Gondolom Fati megy, Ferran meg nem akar. Ide keresünk játékost, aki prioritás.
Ha nem fér már bele senki, akkor is lesznek távozók, és a maradékkal futunk neki.
Chiesat írják most leginkább, akire van esély, de beszállt a Chelsea is 45. játékosnak

Szerk: amúgy Chiesa elvileg 15-20-ért hozható, 9 bruttó a fizetése, hírek szerint kevesebbel beérné, Juve inkább ide adná, mint riválishoz. Tavaly alig volt már sérült, pár éve volt egy keresztszalag szakadása. Idén 9 gól 2 gólpassz, összefoglaló alapján Vlahovic minden passzát kihagyta.
Vélemények? Szerintem ennyiért nagyon megérné, igaz nálam inkább maradna Fati cserének, de Ferran eladása gondolom esélytelen.
Hogy mások el tudják mondani, minden rendben van a csapattal és logikus döntéseket hoznak a vezetők.Deluigi írta: ↑2024.08.21. 18:49:51https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
Jelenleg 27 tagú a keret, még lesznek változások, de csak Olmót kell regisztrálnunk és esetleg aki még érkezik. Miért kell dramatizálni fölöslegesen?
- Deluigi
- Entrenador del Barça
https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
Továbbra sem értem, hogy Olmo miért volt olyan extrán fontos nekünk ennyi pénzért, azt meg pláne nem értem, hogy miért kell elengedni miatta a legjobb középpályásunkat, meg még 3 embert hogy be is legyen nevezve. Te jó ég, az elmúlt évek átigazolási politikája már annyi sebből vérzik, hogy bár végleg kikapcsoltam volna a tv-t a Coutinho saga után. Még szerencse, hogy nem vettünk több embert. A végén lesz egy 9 fős keretünk.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Most úgy áll a helyzet, hogy a következő órákban/napokban valószínűleg Roque és Fayé is távozik, és az átigazolási szezon végéig valószínűleg Lenglet is. Fati sérülten gondolom senkinek nem kell, de az ideális FFP szempontból az lenne, ha ő is távozna.gránit írta: ↑2024.08.21. 18:16:43Ennek semmi értelme. Több embert elküldünk, hogy egy jöhessen. Semmi értelme ennek. Ha ez volt a terv, az még nagyobb blama. Ha úgy gondolták, hogy majd Gündogan távozásával több ember érkezését is lehetővé teszik, akkor tényleg a világ legnaivabb szerencsétlenei. A valóság viszont az, hogy Gündogan maga akart menni, aztán úgy gondolták, ez akár még jól is jöhet. Nem jött jól. A vicc tényleg az lenne, ha Olmót még így sem engednék regisztrálni, aztán az oktondi naivak még további embereket küldözgetnek el, hogy egyetlen embert beilleszthessenek.jclayton írta: ↑2024.08.21. 18:07:12Hát ha valami, akkor pont ez mutatja, hogy FFP-okok miatt távozott. A csapatnak le kell építenie nem egy, hanem egyenesen több játékost Olmo beregisztrálásáért cserébe (Roque, Lenglet...). És ha ez mind megvan, akkor is el lehet felejteni a további igazolásokat - idáig valamiért oktalanul meg voltam győződve róla, hogy Gündoganból akár két-három játékos regisztrálását is el lehet intézni és voltaképpen ez volt a Mesterterv, ami mi fel nem foghattunk ép ésszel.
Ismét kiderült, hogy a zsarolásra egyetlen válasz van csak, a nem engedés. Aki enged a zsarolásnak, az mindig fizetni fog.
Olmo regisztrációjához valószínűleg Gündogan, Roque és Fayé távozása kell. Ha a Lenglet Fati kettősből pedig valamelyik távozik, akkor gondolom 1 valaki esetlegesen még érkezhet.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ennek semmi értelme. Több embert elküldünk, hogy egy jöhessen. Semmi értelme ennek. Ha ez volt a terv, az még nagyobb blama. Ha úgy gondolták, hogy majd Gündogan távozásával több ember érkezését is lehetővé teszik, akkor tényleg a világ legnaivabb szerencsétlenei. A valóság viszont az, hogy Gündogan maga akart menni, aztán úgy gondolták, ez akár még jól is jöhet. Nem jött jól. A vicc tényleg az lenne, ha Olmót még így sem engednék regisztrálni, aztán az oktondi naivak még további embereket küldözgetnek el, hogy egyetlen embert beilleszthessenek.jclayton írta: ↑2024.08.21. 18:07:12Hát ha valami, akkor pont ez mutatja, hogy FFP-okok miatt távozott. A csapatnak le kell építenie nem egy, hanem egyenesen több játékost Olmo beregisztrálásáért cserébe (Roque, Lenglet...). És ha ez mind megvan, akkor is el lehet felejteni a további igazolásokat - idáig valamiért oktalanul meg voltam győződve róla, hogy Gündoganból akár két-három játékos regisztrálását is el lehet intézni és voltaképpen ez volt a Mesterterv, ami mi fel nem foghattunk ép ésszel.
Ismét kiderült, hogy a zsarolásra egyetlen válasz van csak, a nem engedés. Aki enged a zsarolásnak, az mindig fizetni fog.
Gündogan távozás nekem azért érdekes, messze jobb minőséget képviselt, mint bárki a KP-n, leagalábbis úgy, hogy évi 15 meccsnél többet is tud játszani..nem utolsó szempont
Betisbe való távozása Victornak érdkees, de lehet nem rossz megoldás, bár részemről leírt a pali..
Szerintem idénre nem erősödött, de legalább gyengült a keret
bravo és grat hiány posztokon teljesen elvéreztünk, de legalább itt van Olmo
és kész csoda S. Robertót elengedték, hiszen katalán még maradhatott volna Ferrannal egy évre vinni a bértömeget a csodás performanszért cserébe.
Azt gondolom álmodozást helyett, h még mindig giga nagy klubb vagyunk, a régi utat mielőbb újból kell taposni, egyetlen esély az utánpótlás és egy scout rendszer, ami levadássza az olcsó potenciálokat, ennyit engedhetünk meg magunknak, kár bármi másról álmodni, ez vergődés meg szánalmas... regisztrákni nem tudunk
akkor meg minek igazolni.. jézusom de amatőr itt minden, nem csoda egy Nico szintű játékos nem jön ide, nemhogy egy Bappé..

Betisbe való távozása Victornak érdkees, de lehet nem rossz megoldás, bár részemről leírt a pali..
Szerintem idénre nem erősödött, de legalább gyengült a keret

Azt gondolom álmodozást helyett, h még mindig giga nagy klubb vagyunk, a régi utat mielőbb újból kell taposni, egyetlen esély az utánpótlás és egy scout rendszer, ami levadássza az olcsó potenciálokat, ennyit engedhetünk meg magunknak, kár bármi másról álmodni, ez vergődés meg szánalmas... regisztrákni nem tudunk

Hát ha valami, akkor pont ez mutatja, hogy FFP-okok miatt távozott. A csapatnak le kell építenie nem egy, hanem egyenesen több játékost Olmo beregisztrálásáért cserébe (Roque, Lenglet...). És ha ez mind megvan, akkor is el lehet felejteni a további igazolásokat - idáig valamiért oktalanul meg voltam győződve róla, hogy Gündoganból akár két-három játékos regisztrálását is el lehet intézni és voltaképpen ez volt a Mesterterv, ami mi fel nem foghattunk ép ésszel.
Ennyit arról, hogy FFP-okok miatt távozott. Eleve arról szóltak a hírek, hogy ő akart távozni. Magától.
Ennyit arról, hogy van új Nike-szerződés. NINCS új Nike-szerződés, hiába jelentjük be minden héten nagy dirrel-durral, hogy van. Nincs. Ahogy nincs liberós pótlás sincs. Ahogy azt is megmondtam, hogy augusztus 17-ig nem is lesz.
Ennek az egész "váljunk meg emberektől, hogy igazolhassunk"-féle taktikának semmi értelmét nem látom. Csederből vederbe esünk, arról nem is beszélve, hogy feladtuk a biztosat a bizonytalanért. Gündogan regisztrált játékos volt. Ő már benne volt a biztosban. Úgy engedtük el, hogy semmi garancia nem volt arra, hogy az új embert engedik majd regisztráltatni. A végén még oda juthatunk, hogy se Gündogan, se Olmo nem lesz. Akkor már inkább maradt volna Gündogan. Annak meg végképp semmi értelme, hogy két embert elküldünk egy érkezéséért, és karcsúsítjuk a keretünket. Katasztrófa az egész.
Az újabb nulla eurós "eladáshoz" pedig külön "gratulálok" a klubvezetésnek. Csodálkozunk, hogy a csőd szélére kerültünk? Döbbenet.
Gündogan's departure is not enough to register Dani Olmo. The club will need to sell another player or sign a major deal like the Nike contract.
Még arra se elég Gundogan elküldése, hogy Olmot regisztrálhassák.
Még arra se elég Gundogan elküldése, hogy Olmot regisztrálhassák.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ó hát persze, ez szép romantika a spanyol/katalán sajtó részéről. Sajnos ez a pali már nem focista. Gyakorlatilag másfél éve nem hadrafogható, atom mód lerántotta a szaúdiakat. Az isten pénzét meg még egy kicsit kifizetik neki másfél éve, és játszott náluk 3 meccsen. Ez egyébként a mentalitásáról is árulkodik kicsit, meg amúgy is ismerjük.Rdinho10 írta: ↑2024.08.21. 16:03:53Neymar nevet is olvasni az elmult napokban..
“Hozzáteszi, ez nem csak egy érzelmi kérdés a játékos részéről, korábbi sikerei helyszínén szeretné bizonyítani, hogy még mindig képes a legmagasabb szinten játszani. Azt állítja, Neymar jelentős áldozatokat hozna az anyagi gondokkal küzdő katalánok kedvéért: kifizetné a szaúdi lelépési pénzét és mostani fizetésének töredékéért is aláírna.”
Az átigazolási hírről szintén beszámoló Fichajes úgy tudja, a Barcelona vezetősége jelenleg mérlegeli, hogy a 32 éves támadó segítséget jelentene-e a csapatnak.
En tovabbra is elnezegetnem a baloson,mert meg ilyen idosen,formaban is oktatna spanyolban.Ferran nyugodtan mehetne amerre lat.
Persze ami fix, hogy a cipőfűzőjében több foci lapul, mint Ferránban fog valaha is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Chino
- Llegenda del Barça
Viszont Ferran lépni. Ahogy az összes olyan játékos sem, akit el lehetne adni. Lehetne szabadulni Ferrantól, De Jongtól, Fatitól, Penatól, Raphinhától, Lengletől és bevételben plusz FFP-ben is nagyot nyerhetnénk, de senkinek nem lehet pisztolyt nyomni a fejéhez, hogy menjen, hiába van kérő.Rdinho10 írta: ↑2024.08.21. 16:03:53Neymar nevet is olvasni az elmult napokban..
“Hozzáteszi, ez nem csak egy érzelmi kérdés a játékos részéről, korábbi sikerei helyszínén szeretné bizonyítani, hogy még mindig képes a legmagasabb szinten játszani. Azt állítja, Neymar jelentős áldozatokat hozna az anyagi gondokkal küzdő katalánok kedvéért: kifizetné a szaúdi lelépési pénzét és mostani fizetésének töredékéért is aláírna.”
Az átigazolási hírről szintén beszámoló Fichajes úgy tudja, a Barcelona vezetősége jelenleg mérlegeli, hogy a 32 éves támadó segítséget jelentene-e a csapatnak.
En tovabbra is elnezegetnem a baloson,mert meg ilyen idosen,formaban is oktatna spanyolban.Ferran nyugodtan mehetne amerre lat.
Szerintem nagyon hápog ez a Neymar sztori, de az biztos, hogy nagyon komoly erősítés lenne, még ha csak mondjuk 2 évre is. Megkockáztatom nyernénk vele sportszakmailag annyit mint Nicoval. De még ha igaz is lenne Flick nem valószínű, hogy ilyen játékosra vágyik.
Forca Barca!!!!
Neymar nevet is olvasni az elmult napokban..