baas11 írta: ↑2024.08.18. 23:18:16
Azert meglepő h ilyen sokan ilyen könnyen elengednek a tavalyi ev legjobb es egyetlen használható játékosát ….
En semnikepp se engedném pláne h közben meg a falabuak Torres es társai vígan itt maradhatnak !
Nincs jo üzenete mar megint, Nico nem akar jönni mert érzi h bohóc klub vagyunk, ( van pénz nincs pánik regisztráció stb …) Gundo meg menni akar 1 ev utan talan ugyanezért …! Nem lesz jo vége ennek
Szerintem Guiu volta legjobb a két góljával néhány marék perc alatt

De őt mégis könnyen eladtuk.. Komolyra fordítva a szót, én értem, hogy páran miért szomorodnátok el nagyon, tényleg fontos játékos volt és nagyon hiányozna egy gólerős középpályás. Ugyanakkor vannak gyengeségei és volt egy rakás rossz meccse is, az ő korában a gyengeségek egyre látványosabbak lesznek. Ki tudja idén mit adna a csapatnak... lehet többnyire azt, mint amit az előző szezon végefelé produkált. Azzal a játékkal csak foglalja a helyet. Most van esély akármi pénzt keresni vele, ha csak 20 milliót, akkor az már sokat számíthat.
Jó volt, hogy jött, de azért ő is jól járt velünk. Kizártnak tartom hogy a Citynél alapember maradt volna, mint ahogy a legtöbb top klubnál se. Jó esetben ilyen Modric-féle 20 perces embernek tartották volna, ezt meg gondolom nem akarta. Egy épeszű klubvezetés az ilyenkorú játékosokkal nem hosszú távra tervez, hanem ideiglenesen csatasorba állítja, tanuljanak a fiatalok, illetve közben gőzerővel dolgozni a pótlásán, hogy aztán egy év után el lehessen engedni, akár pénzt csinálni belőle. Nem végelgyengülésig itt tartani, mint Lewát, aki mellől a fiatalokat küldjük el...
Én bízom még Flickben, hpgy Gündogan nélkül is egy kicsit megtanítja bátrabbnak, gólratörőbbnek lenni Pedriéket és akkor Gündogan nem fog hiányozni. Nyilván, ha senki nem fog továbbra sem gólt lőni, akkor hiányozni fog Gündogan, de ne ebből induljunk ki.
Aki nem bánná, ha menne Gündogan, nyilván úgy gondolkodik, hogy mindenképpen rövidesen elmegy, a két opció az, hogy most pénzért, vagy jövőre ingyen...Szerintem érthető, hogy miért szimpatikus többeknek az első opció.