1. Az megvan, hogy Rafa Mir és Rafa Marin nem ugyanaz a személy?bence0330 írta: ↑2024.08.21. 00:53:15És akkor körte a körtével. Egy Rafa Mirükre esik egy Nicónk, Araujónk, Fayénk, komoly tőkenyereséggel, hála a remek utánpótlás scout rendszerünknek (bár ilyen lenne a felnőttek közt is). Kb ez az átlag, ennek megfelelően jobbak az eladásaink. Érzékelhető a különbség, teljesen más nagyságrend vagyunk minőségben ebben.
Ami teljesen érthetetlen, mert nekünk kell jobban kényszerből eladni, és mégis mi vagyunk benne a jobbak.
Ezt így igazságos összehasonlani, ha Mirt felhozod.
2. Fayét még nem adtuk el. Majd akkor pukkanjanak a pezsgők, amikor nem 7-8 millióért adjuk el végül.
3. Casemiro és Dembele összehasonlítás elég fals. Pont, hogy Griezmann az a kaliber, mind életkorban, mind státuszban, ami Casemiro, de látom őt szeretjük nem emlegetni.
4. Dembelen nem 50, hanem 25m a bevétel! Nem szeretjük hallani, de ez a valóság.
szerk: Meg kellett néznem nekem is, de Rafa Mir a Valencia 27 éves csatára, most játszott ellenünk, Rafa Marin a Realból Nápolyba szerződő 22 éves khv.
Szerintem ér annyit, 2+1 éves szerződés és nagyobb bajban nem leszünk, mint most, de továbbra se értem mit rugózunk, ha nem bírunk mindenkit most sem regisztrálni. Nehezen hihető, hogy ha tényleg nem értük el az FFP 1-1et, akkor Gündogan fizetése hogy elég Olmo, Valle, Chiesa bérére, mert Faye filléreket keres, Roque bére meg most sincs benne a keretben.Chino írta: ↑2024.08.21. 00:49:55Chieasért készül egy ajánlat 10 millió euro, évi 6 milliós fizuval. A játékos állítólag kifejezetten szeretne idejönni, de minimum 3 éves szerződést akar. A Juve is szívesen adná ide mert az Inter is érdeklődik iránta. (Mirko Di Natale)
Én örülnék neki, ha meg tudnánk szerezni, bár nem tudom mit nyújtana, egyedül a sérülékenysége aggaszt.