Megvettük Fayét 2,5 millióért most megy 14-15 körül. Julian Araujot megvettük 4 millióért, elment 10-ért. Pedrola, Riad jött ingyen most elment 3, illetve 9 millióért. Ez az idei nyár, 6,5 millióból kb. 35 millió. (Most Guiuról nem beszélek mert saját nevelés)Troym írta: ↑2024.08.21. 00:30:58Rafa Marin 12 milliós eladása idén a Realnak. Megvették 500e ért, kölcsönadták az Alavesnek és most 12 millióért megy Nápolyba.
Ők rajta cca annyit kerestek, mint mi a Seria A legjobb szűrőjén, akit mi a sivatagba sikerült ennyiért eladjunk.
Borja Mayoral, 10 millióért adták el, előtte kiszórták 4-5 alkalommal kölcsönbe, szintén 10 millióért, nem ingyen, hogy még a fizetését is ők állják.
30 éves Casemirot akkor adták el 70 millióért, amikor mi Griezmannt 20-ért.
Apropo Fayé. Beszállt a Lille is érte, akik jó eséllyel egy visszavásárlási opcióban is benne lennének.
A City nem hajandó a Gündogan-Cancelo transzfert összemosni.NewNagyatyesz írta: ↑2024.08.20. 23:58:38Nem tudom pontosan mi van a Gündogan távozás hátterében: ő akart menni vagy mi akartuk, hogy menjen, esetleg mindkét fél ezt akarta. Sajnálom,mert egy jó és strapabíró játékos. Ha jól tudom, akkor ez lett volna az utolsó év a szerződéséből, szóval jövőre ment volna ingyen. A pillanatnyi céljainkban nagy haszna lett volna, hosszabb távú csapatépítés szempontjából kevésbé.
Azt gondolom nagy pénzt nem lehetett várni a szerződése utolsó évébe lépő játékos eladásából, de a 0 az szégyen. Ennyire nem legyünk már balgák...legalább egy év ingyen kölcsönt Canceloért bulizzunk már ki. nyilván lehetne többet is kiharcolni, de ez annyira kézenfekvő lenne. De Decotól nem várok sokat ... Remélem télen megint talál valami drága brazil gyereket, akit valahogy csak meg tudunk majd venni, közben nincs vkp-nk, bal szélsőnk, de hajrá.
Egyre szánalmasabb,amit művelnek.
Chieasért készül egy ajánlat 10 millió euro, évi 6 milliós fizuval. A játékos állítólag kifejezetten szeretne idejönni, de minimum 3 éves szerződést akar. A Juve is szívesen adná ide mert az Inter is érdeklődik iránta. (Mirko Di Natale)
Én örülnék neki, ha meg tudnánk szerezni, bár nem tudom mit nyújtana, egyedül a sérülékenysége aggaszt.
A Juventus is pont ilyen helyzetben van. Nem akar hosszabbítani a játékos és lejáró szerződéssel muszáj eladnia olcsón ha valamit akar látni belőle és megússza a bérét.