Peter írta: ↑2024.08.20. 00:57:54
Se karmester, se vezér, de nem is lesz ilyen egyhamar. Hacsak nem Olmo újoncként berobban.
De még adnék esélyt Ferrannak, belőle még bármi lehet, hosszú karrier előtt áll nálunk.
Megint bejött, a klub sosem azt lépi meg, amit kívülről nézve meg kellene lépnie.
Ilyenkor hova tűnnek az "életem klubja" meg az "életemet is adnám a klubért" és a "klubért bármire képes vagyok" játékosok? Lapítanak és csak annyit tudnak mondani, hogy "itt akarok bizonyítani".
Ja, hát nem volt elég az a néhány szezon eddig? Az életképesség bizonyításához tenni is kellene valamit a nem kevés fizetésről pedig ne is beszéljünk.
Kifejezetten ideális erkölcsi és mentális táptalaj van a klubnál.
Nem estem hasra Gündogan érkezésétől, de az egyetlen olyan játékos volt ebben a keretben, aki játékosként minden tekintetben "hitelképes" valamint az egyetlen játékos volt, aki mentális tekintetben megkérdőjelezhetetlen.
Az egyetlen, játékosként komolyan vehető karakter az egész keretben, Gündogan volt.
Jópofi srácok a többiek, de a fajsúlyuk tekintetében egytől egyig lebegésre rendeltetett.
Én már elengedtem ezt az átigazolási szezont, mert csak felszab. Gündogan aki az egyik legjobb volt és felfelé húzta a csapatot annak akarata ellenére is repülnie kell, mert:
1.Hoztuk a folyton sérült Olmot
2. A mozdíthatatlanok nem hajlandóak semmilyen kompromisszumra.
Eközben meg jönnek a hírek hogy " Flick nagyban számít De Jongra", ja el tudom képzelni mennyire számít egy olyan játékosra aki helyett 3-4 másikat lehetne regisztrálni a fizetéséből és folyton sérült és senki sem tudja mikor térhet egyáltalán vissza.
Apropó De Jong: Mikor 1 hónapja kikerült a kép ahol szegénynek a bokája nem úgy nézett ki mint ami kompatibilis az élsporttal akkor jöttek az ellenhírek is hogy "jövőhéten már hadrafogható", aztán azóta is csak megy a terelés és a tanácstalanság hogy egyáltalán mikor lehet pálya közelében, nem túl jó jel.
Az meg Gündogan nagyságáról mindent elmond hogy ő képes elmenni kb az utolsó pillanatban is ha a csapatnak arra van szüksége, a szomorú az hogy a díszpintyek meg röhögve maradnak.
Ha nem lesz valami Laporta masterclass az utolsó pillanatban(pl Gündogan elmegy de cserébe egy jó baltámadó+VKP jön) akkor hihetetlenül nagy csalódás lesz ez a nyár, és látszani fog Alemany hiánya. Már látom magam előtt ahogy Olmo 2 jó meccs után újból lesérül, a másik megváltó Ferran meg zsinórban a 20-adik meccset is széttrollkodja és Flick vakarhatja a fejét.
Ha valamibe bele fog bukni Laporta az a "tesókkal" feltöltés lesz...Deco mint sportigazgató? Bojan mint játékosfigyelő? Kb nulla szakmai jogosultsága van, azon kívül hogy Barcához köthetőek, ennyi erővel a 2008-09-es takarítónénit is pozícióba rakhatnánk elvégre itt volt a nagy sikerekkor.