X-elt a Real. Gondolom akkor nem igazolhatunk
Komolyra fordítva a szót, kicsit unalmas már, hogy egy FC Barcelona fórumon a saját szurkolói felől megy az "áldozathibáztatás".
Szerintem mindenki látja, hogy szükség lenne egy bal szélsőre, egy vkp-ra, és egy jhv-re. 100-120 millióból ez simán meglenne, amit egy 5+ milliárdot érő klub szerintem meg tud engedni. Rajtunk kívül mindenki megengedheti.
Ez a negyedik nyári átigazolási szezon amikor szotyiért érkezhetnek játékosok. (Eladás/vétel, de inkább eladás szempontjából)
De még 2082-ben is a Negreira ügyet és az FFP-t fogják nyomatni.
És nem kell nyomatni, hogy de Laporta, de FFP, de úgyis elkőtenék.
Ez már nem normális, lassan a Barca C-vel kell felvenni a harcot a milliárdos ellenfelekkel.
Szerk
És azért, mert nem akarok belemenni hasztalan vitákba, így előre:
1 milliárdos extra bevételből
jött az erősítés, akiket végül elnöki letétből sikerült regisztrálni. Nagyon nagy a valószínűsége, ha nem kellene kicentezni, nem a 33 éves Lewy jön 3+1 évre, Ferran, Roque részletekre, illetve Romeu a 4 milliós megváltó.
És azt is tudom, hogy lehetne jobban, fotelből minden könnyebb.
És nem, nem védek személyeket, az FC Barcelonanak szurkolok, de nem látok egyenlőséget a klubok közötti lehetőségek szempontjából. Innentől kezdve szerintem jogosan érzem, hogy diszkriminálják a kedvenc csapatomat.