Élő közvetítések
- baas11
- Entrenador del Barça
Ezt Olmo beverte volna onnan( mint az EBn)… mondjuk Pedrit meg ezért szeretjük ! ( ha bejön )
Pau Victort megnézném még ha mar ez a keret mára
Pau Victort megnézném még ha mar ez a keret mára
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Azért van itt jó teljesítmény is: Koundé kifejezetten jól játszik.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Casadó kicsit belejátszotta magát a meccsbe. A második félidő nagyon rendben van részéről is.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Torret es Victort szivesen megneztem volna de inkabb Ferrant meg Garciat lathatom
- bence0330
Óriási fegyvertény lenne, ha ennyi kölyökkel, akik közül páran ráadásul nem csak korban, szintben sincsenek egy él, de akár középcsapat szintjén sem be tudnánk húzni a meccset. De remélem nem takarjuk el vele a gondokat, és LAportáék látják, mi ahelyzet azon a bizonyos poszton.Messa írta: ↑2024.08.17. 22:54:26Látom sok minden a legtöbb fórumtárs fejében sem változott, 4 ifista van a kezdőben de már megy a fikaáradat. Én komolyan nem tudom ki mit várt, hogy egy ilyen szedett vedett kezdővel lemosunk mindenkit csak azért mert most Flick az edző? Szerintem már most vannak pozitívumok bőven, ami pláne ahhoz képest nagy szó hogy ilyen húgy előszezont tudtak csak csinálni.
Ez miért nem volt tizi? Elég tisztán kirúgták a brazil lábát.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Hiányolom Xavi kiakadásait. Olyan hideg ez a Flick. Semmi izgalom.
- bence0330
Mi történt? Épp nem tudtam nézni.
Na Raphinha mehet a balosra szegény. Ferránnál persze még ott is jobb, sajnos. PEdri remélem villan.

- davi10
- Llegenda del Barça
Ferran teljesen haszontalan.
Balde helyére miért nem Valle jön?
Cubarsi necces, Inigo mellett mindig benne van egy-két húzós szitu.
Balde helyére miért nem Valle jön?
Cubarsi necces, Inigo mellett mindig benne van egy-két húzós szitu.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Magamra veszem csak úgy poénból.Messa írta: ↑2024.08.17. 22:54:26Látom sok minden a legtöbb fórumtárs fejében sem változott, 4 ifista van a kezdőben de már megy a fikaáradat. Én komolyan nem tudom ki mit várt, hogy egy ilyen szedett vedett kezdővel lemosunk mindenkit csak azért mert most Flick az edző? Szerintem már most vannak pozitívumok bőven, ami pláne ahhoz képest nagy szó hogy ilyen húgy előszezont tudtak csak csinálni.

Nem az ifistákkal van bajom, hanem a 37 éves LEwával, a 33 éves Inigoval és a 25 éves Ferrannal. Ők voltak, vannak, (sajnos lesznek) a kezdőcsapatban, de velük elérni nem sokat lehet.
Az ifistákkal pont nincs semmi bajom.
Na Balde, meglepett volna ha sokáig tart az első sérülés
Torres romokban van már egy ideje. Nem is lepődtem meg...
Te jo eg mennyire nulla ferran
- bence0330
Jajj, Torres. Hagyján, hogy kihagyta, de mit nézelődött előtte? Várta, hogy befújják lesnek?
Yamalnak ilyen Ferran szintu jatekosokkal kell kupakat nyernie azt nem irigylem
Lewa miért tötyörgött? Rúgni kellett volna.