Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mi történt? Épp nem tudtam nézni.
Magamra veszem csak úgy poénból.Messa írta: ↑2024.08.17. 22:54:26Látom sok minden a legtöbb fórumtárs fejében sem változott, 4 ifista van a kezdőben de már megy a fikaáradat. Én komolyan nem tudom ki mit várt, hogy egy ilyen szedett vedett kezdővel lemosunk mindenkit csak azért mert most Flick az edző? Szerintem már most vannak pozitívumok bőven, ami pláne ahhoz képest nagy szó hogy ilyen húgy előszezont tudtak csak csinálni.
Azért teljesen más, célratörőbb amit játszunk.
Így van! Elképzelés van, minőség nincsbaas11 írta: ↑2024.08.17. 22:42:42Hat eddig tavalyi mez, tavalyi csapat,tavalyi minőség … igy semmi meglepő !
Védelem: nagyon gyenge igy karira ismét meglesz 20-30 kapott gól.
Kozeppalyas gyerekek: kevés lesz.
Raphinha “10 -es” persze, csori koze nincs hozza
Ferran Torres hozzáadott értéket meg 2 éve keressük ahogy ma is !
Ami pozi a Lewa gól , es az egyerintos játék látványos próbálkozása a támadó harmadban!
Cancelo , Fábián Ruiz, Nico Williams
jah, így is lehet nézni.markionni írta: ↑2024.08.17. 22:40:52Ez a Ter Stegen évek óta egy vesztes mentalítású ember benyomását kelti, aki összecsuklik egy kisebb nyomás alatt, valamint megelégszik a langyos húggyal. Nem építenék rá csapatot már évek óta. Most is csak pár centin múlt, hogy a butáskodása miatt nem 2-0-val fordulnak a csapatok.