bence0330 írta: ↑2024.08.17. 15:19:43
gránit írta: ↑2024.08.17. 15:14:38
Ki az a hat belső védő? Cubarsí, Martinez, Garcia, Lenglet, Faye vannak. Ha ejtjük Fayét, leszünk ott négyen, amiből két ember kuka.
A két legjobbat kihagytad, Chris, Koundé. Szerintem az egyiket be lehet áldozni, és jelenleg inkább Koundét raknám be középre, és Christ hagynám egy sorral előrébb. De lehetséges mindkettő. De amúgy egyetértek, kell még egy belső védő, vagy egy vkp, és akkor Chris ennek megfelelően mozgatható.
Szerintem Cancelot szeretnénk elhozni jhv-nek. Így Kounde nagy általánosságban kh lesz, amíg Araujo fel nem épül, vagy Balde le nem sérül.
Christensen is kh lesz alapból, így van
Araujo, Kounde, Christensen, Cubarsi és Garcia 5-nek, ha valakit más posztra tolunk. Szerintem ez elég hátra, és ehhez jön Fort. Így szerintem Faye beáldozható, rá van kereslet is.
A nyilatkozatokkal ellentétben, szerintem nagy szükség lenne egy fizikális kp-ra. Lehet, hogy még a bal szélsőnél is fontosabb lenne, ahová gondolom ki tudják tolni Olmot, Ferrant és Raphinhát. De Jong, Pedri és Gavi játéka egész évre kétséges.
Nagyon remélem, hogy csak mellébeszélés ez a nincs szükségünk kp-ra szöveg.
Max akkor tudnám elfogadni, ha jönne Nico, vagy mindent betolnánk Kvaradona/Leao egyikére.
Nagyon elültek most az érkezőkről szóló pletykák, most a hírek szerint a távozókra feküdtek rá.
2 hét viszont nagyon rövid idő, ha csak távozók lesznek, és max. Cancelobérkezik kölcsönbe, akkor nagyon gyengére fogom én is értékelni az átigazolási szezont, és vétel/eladás tekintetében kihozzuk kb. 0-ra. (Faye, Roque eladásával).
Valószínűleg akkor nagy felháborodás lesz a szurkolók között, teljesen jogosan, mert nem erről volt szó a nyár elején.