2024.08.16. 12:22:37
Leírtam, hogy el kellene adni, mert magas a fizetése, és egyre sérülékenyebb, sem védekezésben, sem támadásban nem kiemelkedő.
Szerintem ezekről nem ő tehet, igaz, ha ennyire szereti a Barcát, belemehetne valami kompromisszumbaa fizetése tekintetében.
De! Azért túlzásokba ne essünk már. Elismerem, hogy Rodri sokkal jobb játékos, főleg támadásban. De Jongot főleg védekezésben húzza le mindenki, Rodrit pedig itt emelik ki, pedig szerintem a komplexitása miatt kiemelkedő.
Rodri VS De Jong/meccs 23/24
Szerelés
2,1 vs 2,2
Labdaszerzés
0,8 VS 0,7
Szabálytalanság
1,2 VS 1
Felszabadítás
1,2 VS 1,4
Blokk
0,2 VS 0,4
Cselezték ki
0,9 VS 0,6
Igazából Busquetssel is össze volt hasonlítva Rodri
Csúcson
Szerelés: 3
Labdaszerzés: 1,7
felszabadítás: 1,3
cselezték ki: 0,7
blokk: 0,3
Busquets közelében sincs egyikőjük sem védekezésben.
Nekünk minimum olyan játékos kellene, mint Busquets, vagy ha Flicknek dupla pivot, akkor De Jong Gündogannal, Gavival szerintem elmegy. Azért örülnék egy Ugarte szerű roboló típusú játékosnak, de úgy érzem, addig nem jön senki, amíg De Jong nem távozik, mert a többi játékosunk a 34 éves Gündogan kivételével (+Fermin gólokban)sem kiemelkedő semmiben.
De Jong mellett tőlem Pedri is távohat, de ez már másik topicban való
Szerk: ezért is tűnhet úgy, hogy egy Christensen is simán lehozza ezt, de inkább váltanék 5 védőre vele, mert Christensennél ugyanezek: 0,8; 0,7; 1,3; 0,4; 0,3
Ő nem kp-s, nem szerel, és nem szerez labdát.
És kifelejtettem Olmot, az új igazolásunkat, aki kapuralövésben, cselekben, kulcspasszokban, támadásban kiemelkedő, szóval nálam neki és Gündogannak lenne fix helye a kp-n, ha jobb nincs, akkor De Jonggal kiegészülve.