Az olasz csapatok nagyon jól tevékenykednek, különösen az Inter. Nagyon jó neveket húznak be, minimális pénzekért.
Calhanoglu nagy kedvencem, lenyilatkozta, hogy itt akár játszani, de ingyen sem kellett, ahogy Dybala sem. Szerintem az edzőinknek is lejjebb kellene adni, és Xavit ezért sem értettem.
Ha megnézzük, szerintem van elképzelés a hiányposztokra
-tkp-s, Bernardot hajtottuk, Lo Celso volt a B opció, lett belőle Olmo, aki szerintem bal szélen is fog játszani
-bal szélső, lett Felix kölcsönben, hajtottuk Nicot, remélem lesz valaki ide
Vkp-s, Zubimendit hajtottuk, B opció Amrabat, szóba került Neves, Ugarte, Onana, Merino, Kessiere futotta, de ő nem kellett, remélem ide igazolunk, most Kante neve pörög
-jhv, ugye Alves fért bele, majd Bellerin és Cancalelo, Kounde is-is. Remélem Cancelo belefér, ezzel megoldanánk a jobb, bal hátvéd posztot Forrtal
Csere Bhv-Alonso fért bele, itt volt Cancelo, most Reguilont írkálják kölcsönbe, mert lejár a szerződése.
De megint meg kell említeni a fránya FFP-t
Tavasszal az Inter kínai tulaja fizetésképtelenné vált. Az Inter tulajdonjoga átkerült egy vagyonkezelő céghez, a hírek szerint mindenki elriadt a 900!!! Milliós tartozásától. Közben 63 milliót költöttek játékosokra, és Lautaroval hosszabbítottak.
Juve mindenféle botrányba belekeveredett, pontokat vontak le, és idén új csapatot építenek.
Közben mi nem tudjuk regisztrálni a La Masiások szerződését, csak kiskapukkal.
Nagyon jó lenne olcsón igazolni játékosokat, még mielőtt befutnak, mert rengeteg jó játékosról lemaradtunk mert nem illettek a DNS-ünkbe

(Haaland, Nunez, Julian stb.)
Remélem ez Flickkel változik, és nem a drága Barca DNS-t fogjuk hajtani, hanem hozunk olcsóbban, és beillesztjük.
Addig szerintem esélyünk sincs, amíg a velünk is szóba hozott Kephren Thuram regsztrálását sem tudjuk biztosítani, addig maradnak azok, akik tényleg itt akarnak játszani.
Nagyon nagy hátrányunk és kárunk származik az FFP-ből, de ez elmondható az egész La Ligára, szerintem az Olaszok és a németek jövőre előznek. Valószínűleg idén megtették volna, ha nincs a Real BL menetelése.