https://en.as.com/soccer/top-european-p ... in-2024-n/jclayton írta: ↑2024.08.13. 11:05:59Szerintem is az átigazolási időszak végén lehet majd normálisan megítélni, mire is volt jó a taktikájuk. Nem kéne augusztus közepén senkit se keresztre feszíteni.
Viszont a fentiek ellenére egy markáns kritikát meg lehet fogalmazni már most. Konkrétan azt, hogy mi a fészkes fenével foglalkozott a sportvezetés tavasszal? Egy éve olyankor sikerült lebeszélni a Gündogan-féle ingyentranszfert, valamint Martínez is, Cancelo masszírozása is hónapokkal előtte elkezdődött. Namármost simán lehetett sejteni, hogy az FFP-zsonglőrködésen idén is átesik a csapat, semmi nem akadályozta Decót és-vagy Laportát (de még a korán csatlakozó Flicket sem), hogy azonosítsanak legalább 1-2 játékost, aki ingyen leigazolható és azonnali segítséget tud nyújtani ennek a keretnek. Ehhez képest szó szerint semmi nem történt az első Alemany-nélküli nyár legelején.
TM-en már nem elérhető.
Itt vannak kigyűjtve. Ebből már legtöbbnek rendeződött a sorsa.
4 név került szóba velünk
-Ndidi hosszabbított
-Guidoval elvileg megegyeztünk, majd lemondtunk róla, a West Hambe igazolt. Nem értem, én hoztam volna
-Rabiot nincs csapata, én hoznám
Elvileg 18 millió a bérigénye, megint a 3 opció merül fel. Ha meg tudjuk fizetni, ezzel a 4. legjobban kereső játékosunk lenne
-Thiago. Itt van, csak nem épp így gondoltuk