Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
El is volt engedve, Cubarsi és EG is előbb tértek vissza az olimpia után, mint Fermin.

Sajnos van ilyen, előfordul, de talán nem kell ezt túlgondolni annál, ami történt.
0 nyári szünet és több, mint egy éve folyamatosan toppon lenni fizikálisan, mentálisan. El kellett volna engedni nyári szünetre pihenni szeptemberig, de minimum még 1-2 hétig.dingdong írta: ↑2024.09.03. 18:48:04
Mondjuk ez Pedrivel semmilyen párhuzamban nincs. Pedri jóformán az összes meccset végig tolta abban a szezonban nálunk is és a válogatottban is minden fronton. Fermin nálunk sem játszott sokat, az EB-n perceket kapott és az olimpián ami azért messze nem egy top szint ott is le volt cserélve gyakran. Sajnálom, hogy lesérült és remélem fontos szerepe lesz idén nálunk de ez a sérülés most más tészta
A fenébe, de sajnálom. Nagyon drukkolok ennek a srácnak, és szerintem elég jól illene a mostani rendszerbe. Remélem semmi komoly.
Yep.

Ha valaki a jelenlegi keretünkből, beleértve Olmot is, még Yamal-on kívül szinte kimondottan Flick féle "csapatba született", az Fermin.
Persze, nem csoda, két edző is segített ennek elfelejtésében.
Szerintem még akkor is komoly esélyes lesz. Bár nem nagyon az egész tornát, de olyan kiemelkedő játékosra nem emlékszem. Alvarezre gondoltam volna előzetesen, hogy olyan számokat hoz majd kérdés nem lesz, de eléggé besült a tornán. És akkor finom voltam.bence0330 írta: ↑2024.08.05. 19:45:51És most pár centin múlott, hogy nem adott szépségdíjas gólpasszt.
Ami késik, nem múlik, ott a gólpassz tőle, nem is csúnya külsővel, tökéletes ütemben. Gól+gólpassz megint... Asszem ha a spanyolok nyerik, ennél egyértelműbb MVP-je nem nagyon lehet egy versenysorozatnak.![]()
Az olimpiai csapat legjobbja. Izgatottan várom, hogy mi lesz a szerepe, hol lesz a helye, mennyi játékperc jut majd a számára a Barcában. Főleg, hogy Gavi is labdával edz már, és Pedri is visszatért a csapathoz.
És most pár centin múlott, hogy nem adott szépségdíjas gólpasszt.