Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem azt senki nem vitatta, hogy nagy fogás, bennem fel sem merült, hogy ő nem lesz jó (max az egészsége kérdés, a bevethetősége). De én inkább nézném ott Fermínt/Pedrit, és látnék egy 60 milliós játékos Bernal helyén, jóval nyugodtabb lennék.ElBartimaeus írta: ↑2024.08.28. 03:37:49Így kell bemutatkozni! Gratula neki, a gólja mellett is elképesztő hasznosan játszott. Van egy olyan megérzésem, hogy Gündoganról lehetett tudni, hogy megy, a spanyol meg előrejátékban és stabilitásban is jobbnak tűnik (ha az eb-t is nézzük).
Lehet mégis nagy fogás volt a srác.
Nyílván botlott a Real,most jön egy erősebb ellenfél nekünk,szóval most még korai lenne az a regisztráció jóváhagyása.Majd 31-én éjfél előtt jön az ok,addig is hátha jön egy két pontvesztés.

Bárcsak az lenne a legnagyobb gondunk az egész témával, hogy ki kell hagynia 1-2 meccset...Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.14. 10:46:10Vannak olyan pletykák, miszerint nem tudják regisztrálni és az első fordulót kihagyhatja. Jól indul a barcelonai kaland.

Igen, Fermínt ezért szerette meg gyorsan mindenki, nyilván vele kisebb hiánycikk lett, és ezért sápítozik mindenki Olmon, mert ütik egymást nagyon. Gavi nagyon nem ez. Kéttüdős, megy, mint a golyó, de ő nem az, aki gátlástalanul támadja a kaput. Inkább gátlástalanul támadja a labdát és az embert.
Ezt csinálja Gavi és Fermin is.