Deluigi írta: ↑2024.08.08. 12:46:17
Érdekes, az senkinek nem jut eszébe, hogy ha esetleg több jó játékos van egy posztra, netalán az edző rotálná őket. Ezt még senkitől nem láttam leírva, pedig ez volna az ideális.
Szerintem is ez az elképzelés.
Illetve hozzátenném, hogy a spanyol edzőink miatt teljesen beszűkült szerintem a szurkolók látásmódja is.
433, 2 szélső, vkp-s, utóbbi nagyon fontos, a tiki-taka alfa és omegája. Labdabirtoklás, sok sok passzal.
Mi van, ha Flicknek nem ez az elképzelése? Azért hoztuk, hogy változtasson. Először adjuk már meg neki a bizalmat. Az is lehet, hogy csak nyilatkozgatnak, nem kell kp-s, a végén pedig elhozzuk kölcsönbe a velünk szóba hozott Ugartet, aki egy romboló.
Simán el tudom képzelni azt is, hogy Flick számára a védelem megvan, és inkább a támadó sorra szeretne költeni. Azért támadásban egy
Lewy
Nico-Olmo-Yamal
Nagyon jól nézne ki.
Pár meccset játszunk egy évben nagyok ellen, ahol számít a védekezés is, lehet feltol 5 védőt, és azokra a meccsekre tartogatja De Jong, Christensen párost

.
Még javában tart az átigazolási időszak.
A pletykák szerint 4 fix kh van, (Araujo, Kounde, Cubarsi, Christensen) Garcia és Inigo marad, főleg ha Christensen és Kounde más poszton is játszik.
Én ha erősítés hátra, Faye, Julian Araujo, Garcia árából lehet rámennék Laporte-ra, aki elvileg visszavágyik Spanyolországba, és a Real valamint az Atletico figyeli. Vele nagyot erősödhetnek, főleg, ha 20+ millióért viszik.
Kp-a, nagyban mennek megint a De Jong-MU hírek, ahol De Ligt mellé vinnék.
Ebben lehet valami, most lenne a legnagyobb esély eladni, akár nyomott áron is, amiből kijönne Merino/Ugarte ára.
+ Cancelo.
Nicorol írtam.