Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.09. 12:58:58

Emerson Royal :arrow: AC Milan, here we go, 15 misi.
Ebből is kapunk valamennyit, nem?
soadroli írta:
2024.08.09. 12:54:41
Athletic Club have left Nico Williams out of their squad list so he will not travel to Germany. They are prioritizing that he rests in Bilbao. @sport
Hova utaznak ezek 1 héttel a liga kezdés előtt?

Közben Olmo megérkezett a székházba, bármikor hivatalos lehet. Nico-t is remélem minnél hamarabb lezavarjuk.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.09. 12:54:41

Athletic Club have left Nico Williams out of their squad list so he will not travel to Germany. They are prioritizing that he rests in Bilbao. @sport
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.08.09. 12:27:28

LG írta:
2024.08.09. 11:42:02
Merino esetében az zavar, hogy nem is láttam azt, hogy igazán akartuk volna. :roll:
Szerintem még gondolni sem gondoltak rá.
Flick szerint nem hiányzik a középpályáról semmi.
Amúgy arra leszek kiváncsi amikor a középpályánk mögött Lenglet-vel a védelemben mi lesz majd.
jclayton
Jugador d'estrella

2024.08.09. 12:22:11

sanika01 írta:
2024.08.09. 11:49:12
Most kicsit eltérek a témától, de amúgy sokszor szidjuk de Jongot a hatalmas fizetése miatt, de azt azért bőven elfelejtjük megemlítani, hogy volt év amikor millió euró alatt keresett. Így van ez a brutális fizetés most. Ha ez nem történt volna meg, akkor már nem ő lenne a legmagasabb fizetésű játékos a keretben. (bár, akkor is bőven magas lenne a fizetés)

Én azt gondolom, hogy ő nem fog eligazolni idén (sem), én amúgy nagyon örültem, amikor ide igazolt, szerintem az lesz a vége, hogy szerződést hosszabbít (remélhetőleg jóval alacsonyabb fizetésért). És ami a legszebb lenne, ha emellett még a helye is megkerülne a csapatban, és újra hasznos játékos lenne. Szerintem ez a kombináció felérne egy új igazolással is.

Reménykedni meg lehet... :D
Lehet számosítani a capology alapján, ha nincs a fizetési sapkás machináció, akkor most kb. tízmillióval kevesebbet keresne, bruttó 26 millió környékén - ami nettóban olyan 14 millió? Lewandowski bére lenne csak magasabb. Ettől függetlenül teljesen érthető, miért akar maradni. És az is, mennyit tett a csapatért, mikor két halasztással laza húsz-, majd tízmillió eurót szabadított fel a bérsapkából 2021-ben és 2022-ben.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.09. 11:59:44

messideco írta:
2024.08.09. 06:40:32
Azért már mekkora, hogy az Arsenal az egyik legvonzóbb csapat lett bármelyik játékos számára. =D>
Általában okkal történnek a dolgok vagy úgy is lehet fogalmazni, hogy nincsenek véletlenek.
sanika01
Jugador del Barça

2024.08.09. 11:49:12

Umbrella írta:
2024.08.09. 11:28:10
Több netes forrást megnézve mi nagyobb fizukat adunk mint az Arsenal...
:D
Hát, ha teljesen korrektek akarunk lenni, és hiszunk a capology-nak, amiről többen is itt a fórumon azt mondták, hogy talán az egyik legmegbízhatóbb, akkor kb egy szinten vagyunk velük. Sőt, ha a két kiugró fizetés nem számoljuk bele (tudom bele kell, de ők mégis csak kilógna sorból) akkor a ők adnak magasabb fizetéseket.

Persze, itt azt kell megnézni, hogy itt ki kap magas fizetést és ott ki. :)

Most kicsit eltérek a témától, de amúgy sokszor szidjuk de Jongot a hatalmas fizetése miatt, de azt azért bőven elfelejtjük megemlítani, hogy volt év amikor millió euró alatt keresett. Így van ez a brutális fizetés most. Ha ez nem történt volna meg, akkor már nem ő lenne a legmagasabb fizetésű játékos a keretben. (bár, akkor is bőven magas lenne a fizetés)

Én azt gondolom, hogy ő nem fog eligazolni idén (sem), én amúgy nagyon örültem, amikor ide igazolt, szerintem az lesz a vége, hogy szerződést hosszabbít (remélhetőleg jóval alacsonyabb fizetésért). És ami a legszebb lenne, ha emellett még a helye is megkerülne a csapatban, és újra hasznos játékos lenne. Szerintem ez a kombináció felérne egy új igazolással is.

Reménykedni meg lehet... :D
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.09. 11:42:02

gránit írta:
2024.08.08. 14:00:43
Szerintem az a különbség Williams és Dembelé között, hogy Williams bizonyította, hogy a megfelelő társak mellett képes nagy dolgokra. Ezzel szemben Dembelé a francia válogatottban is elképesztő homály. Nem is értem, hogy minek viszik ki minden tornára, teljesen lehúzza őket. Egy beadása sem pontos, csetlik-botlik, nem tudja, mit kezdjen a labdával, túlfut az alapvonalon. Én Williams leigazolását sem támogatom, de sokkal jobb játékosnak tartom őt Dembelé-nél. Ha egy lehengerlő támadóalakzat része, Williams képes szintet lépni. Dembelé nem tudott.
Most már én is Nico Williams-ben látok jóval többet. Dembelé nagyon tehetséges volt, de szerintem már kijelenthető, hogy megrekedt. Semmivel nem lett jobb, mint anno a Dortmund-ban, sőt, mintha még visszafelé fejlődött volna. A sérülések neki is betettek, pont azokban az években kellett sokat kihagynia, amikor fejlődhetett volna, és jöttek olyan hírek, hogy más bajok is voltak vele, késések az edzésekről, játékfüggöség, stb. Xavi alatt úgy tűnt, hogy összejöhet talán az áttörés, erre lelépett, azóta meg szökőéventa van jó meccse, az EB-n konkrétan rossz volt nézni a szenvedését.

Nico szerintem nem potenciális klasszis, de nagyon jó játékés lehet belőle, és igazi csapatember emellett, ami nagyon fontos a modern fociban.

Merino esetében az zavar, hogy nem is láttam azt, hogy igazán akartuk volna. :roll:
Umbrella
Barça C

2024.08.09. 11:28:10

Camp Nou99 írta:
2024.08.09. 11:06:19
messideco írta:
Azért már mekkora, hogy az Arsenal az egyik legvonzóbb csapat lett bármelyik játékos számára. =D>

Gündogan megerősítette, idén nem távozik a csapattól.
Annyi pénzért amit ők tudnak adni ezen nem is lehet csodálkozni.
Több netes forrást megnézve mi nagyobb fizukat adunk mint az Arsenal...
:D
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2024.08.09. 11:06:19

messideco írta:

Annyi pénzért amit ők tudnak adni ezen nem is lehet csodálkozni.
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.09. 10:10:30

Todibo :arrow: West Ham, here we go, 40 misi.

20% jön nekünk ha minden igaz.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
messideco
Presidente del Barça

Kép
"And my heart will leave you never."
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.08. 23:05:29

Fabrizio Romano

Arsenal remain in active talks to complete Mikel Merino deal, more steps to follow.

Merino has agreed on personal terms with Arsenal, clubs keep working on deal structure/payment terms; fee over €25m.

Atlético and Barça, already informed of Merino’s desire to join

Akkor Merino ennyi volt, nagy kár, hogy nem hoztuk ennyiért.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
vg99
Capitá del Barça

2024.08.08. 21:29:44

Látva az összefoglalókat, hihetetlen, hogy ezek a fiatalok amúgy milyen dinamikus, bátor, barcas focit tudnak tolni.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.08. 21:07:39

Bournemouth are in advanced talks to sign Julián Araujo from Barcelona on permanent transfer.

Deal worth around €10m as @tjuanmarti revealed, Barça also asking for sell-on clause but negotiations still ongoing.

Araujo could leave; Barça still think of João Cancelo at RB. [Fabrizio Romano]
Kép
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.08. 14:30:19

vg99 írta:
2024.08.08. 14:27:43
Ha Nico nem jön, akkor megint Pedri, Gavi, Ferminből próbálunk majd balszélsőt eszkábálni?
Szerintem Olmo-Fati-Torres lesz a sorrend. Flick eleve beljebb játszatja a szélsőit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
vg99
Capitá del Barça

2024.08.08. 14:27:43

Ha Nico nem jön, akkor megint Pedri, Gavi, Ferminből próbálunk majd balszélsőt eszkábálni?
gránit
Director del Fútbol

2024.08.08. 14:00:43

Szerintem az a különbség Williams és Dembelé között, hogy Williams bizonyította, hogy a megfelelő társak mellett képes nagy dolgokra. Ezzel szemben Dembelé a francia válogatottban is elképesztő homály. Nem is értem, hogy minek viszik ki minden tornára, teljesen lehúzza őket. Egy beadása sem pontos, csetlik-botlik, nem tudja, mit kezdjen a labdával, túlfut az alapvonalon. Én Williams leigazolását sem támogatom, de sokkal jobb játékosnak tartom őt Dembelé-nél. Ha egy lehengerlő támadóalakzat része, Williams képes szintet lépni. Dembelé nem tudott.

Pau Victor leigazolása viszont nagy húzásnak tűnik. Csak ne állandóan a szélen erőltetnénk. Jó választás volt, én inkább Guiu-t tartottam volna meg, de a 6 milliós fizetési igényével ráfanyalodtam volna Pau Victorra, de Guiu nálam előttem volt a sorban. Jó olcsón elengedte a Girona. 2,7 millióért még akkor is megérte volna leigazolni, ha csak peremember lenne, így meg, hogy úgy látszik, a kezdőben is erős, nagy fogás volt, főleg ilyen olcsón.
bence0330

2024.08.08. 13:36:37

Troym írta:
2024.08.08. 13:18:24
Most akkor épp az alapján kell hasonlítgatni, hogy ki játszik középcsapatban 18 évesen?

Nehéz követni, mert mindig próbálod úgy csűrni csavarni a számokat, hogy épp Nico nézzen ki jobban, de 18 évesen pl Dembele 6+12 nyomott a Dortmundban. Nyilván nem tudom ahhoz hasonlítani, amikor 2 évig sérült volt nálunk később, de 18 évesen szintekkel volt felette, ahogy Mbappe is.

A lényeg ki mit tud adni nekünk ma és mondjuk a következő 2-3 szezonban.
Ugyanarra, mint Nico (akár többre) egész sokan képesek, ennyit állítok eddig is, most is.
Elképzelhető, hogy valamit félreértettem, amit írtál. Az alapállításom, hogy egy 21 éves játékosnál nem lehet karrier alapján átlagot vonni, hisz kb most kezd beérni, és nincs sok relevanciája, hogy mit csinált tiniként. Az csak ráadás, hogy igen, egy általában védekező középcsapatnál volt. Dembélé meg egy Dortmundban. Így önmagában is nehéz összehasonlítani, mit csináltak 18 évesen, azért remélem ez egyértelmű, teljesen más szint és stílus a két csapat.
Dembéléből lett egy közepes szélső, aki nagyon hamar peakelt. Ő gyorsan ért, van, aki nem ilyen. Szerintem nincs a legjobb 20-25 között jelenleg már, ha mindent beleveszek. Nem kell 21 évesen hasonlítgatnod, foghatod bármelyik felnőtt szezonját az elmúlt 5 évből, Nicóé mindenképp jobb lesz, még egy feleolyan jó csapatból is, és nem is kicsit. És nem csak számokban jobb, jobban védekezik, melózik mellette. A válogatottban is Nico már fiatalon meghatározó tényező egy aranyban, Dembélé meg eddig kb annyit tett hozzá a nemzete játékához az évek során, hogy szerencsére összehozta azt a tizit Di Mariával szemben. Nico vagy kicsit később ért be, vagy ennyit számított, hogy szintet lépett a csapata, vagy mindkettő. Ami előtte volt, annak sok jelentősége nincs, hisz nyilvánvalóan más szinten volt a játékos maga, (és a csapata is). A mostanra beért Nico szerintem a világ 5 legjobb balszélsője között van (2-3-at teszek vele holtversenybe, akkor legjobb 7-8 között), de úgy látom, lejjebb legtöbben hasonló véleményen vannak. A 2 évvel ezelőtt meg nincs a top30-ban, hasamra ütöttem. Én a beért Nicoban gondolkodom, és az ő statjaiban.

És kiscsapatban volt. Egy Barcelonában szerintem számokban is lazán top5 lenne, így sem lehetett tőle túl sokkal elmaradva, de ezt nincs kedvem alaposan megnézni.

Olmóval kapcsolatban amúgy kicsit egyetértek FcBarcelona1 alábbi fejtegetésével. Alighanem ilyen irányban gondolkodhat Flick.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.08. 13:29:10

Deluigi írta:
2024.08.08. 12:46:17
Érdekes, az senkinek nem jut eszébe, hogy ha esetleg több jó játékos van egy posztra, netalán az edző rotálná őket. Ezt még senkitől nem láttam leírva, pedig ez volna az ideális.
Szerintem is ez az elképzelés.
Illetve hozzátenném, hogy a spanyol edzőink miatt teljesen beszűkült szerintem a szurkolók látásmódja is.
433, 2 szélső, vkp-s, utóbbi nagyon fontos, a tiki-taka alfa és omegája. Labdabirtoklás, sok sok passzal.
Mi van, ha Flicknek nem ez az elképzelése? Azért hoztuk, hogy változtasson. Először adjuk már meg neki a bizalmat. Az is lehet, hogy csak nyilatkozgatnak, nem kell kp-s, a végén pedig elhozzuk kölcsönbe a velünk szóba hozott Ugartet, aki egy romboló.
Simán el tudom képzelni azt is, hogy Flick számára a védelem megvan, és inkább a támadó sorra szeretne költeni. Azért támadásban egy
Lewy
Nico-Olmo-Yamal
Nagyon jól nézne ki.
Pár meccset játszunk egy évben nagyok ellen, ahol számít a védekezés is, lehet feltol 5 védőt, és azokra a meccsekre tartogatja De Jong, Christensen párost :) .
Még javában tart az átigazolási időszak.
A pletykák szerint 4 fix kh van, (Araujo, Kounde, Cubarsi, Christensen) Garcia és Inigo marad, főleg ha Christensen és Kounde más poszton is játszik.
Én ha erősítés hátra, Faye, Julian Araujo, Garcia árából lehet rámennék Laporte-ra, aki elvileg visszavágyik Spanyolországba, és a Real valamint az Atletico figyeli. Vele nagyot erősödhetnek, főleg, ha 20+ millióért viszik.
Kp-a, nagyban mennek megint a De Jong-MU hírek, ahol De Ligt mellé vinnék.
Ebben lehet valami, most lenne a legnagyobb esély eladni, akár nyomott áron is, amiből kijönne Merino/Ugarte ára.
+ Cancelo.
Nicorol írtam.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.08. 13:18:24

bence0330 írta:
2024.08.08. 13:08:29

Mármint mit arányosíthatok? Hogy 18 évesen mit csinált egy középcsapatban? Szerintem 0 relevanciája van egy 21-2 éves játékos megítélésében. Mbappé 18-9 évesen alig játszott és lőtt 1-2 gólt néha. Ha 20 évesen bedobod a teljes statját, röhejes lett volna, amúgy meg alighanem a világ egyik legjobb támadója lett 20-21 éves korára, ma meg lehet, hogy A legjobb.
Nico ahogy kapott egy normális edzőt, és középcsapatból erős közép/gyengébb topcsapattá avanzsáltak, és közben korban ő is beért, mindjárt elszabadult a szörny ott is meg a válogatottban is. Tavaly már 100 percenként hozott gólpontot, az kvázi teljes meccsenként 1, vagy közel 1. Ennek van relevanciája, annak semmi, amit korábban csinált fiatalon, gyenge csapatban. Barcában szerintem 90 alá menne lazán.
Most akkor épp az alapján kell hasonlítgatni, hogy ki játszik középcsapatban 18 évesen?

Nehéz követni, mert mindig próbálod úgy csűrni csavarni a számokat, hogy épp Nico nézzen ki jobban, de 18 évesen pl Dembele 6+12 nyomott a Dortmundban. Nyilván nem tudom ahhoz hasonlítani, amikor 2 évig sérült volt nálunk később, de 18 évesen szintekkel volt felette, ahogy Mbappe is.
Mbappe 8 éve 15gól, 8 gólpassz, 7 éve 13 gól 8 gólpasszal zárt a PSG-ben.
De nem tudom hogy kerül ide ez egyáltalán...

A lényeg ki mit tud adni nekünk ma és mondjuk a következő 2-3 szezonban.
Ugyanarra, mint Nico (akár többre) egész sokan képesek, ennyit állítok eddig is, most is.

Közülük kik elérhetőek akár 60 millió alatt, na ez lenne Deco feladata nem az enyém. Gondolom kutatómunkával és tárgyalásokkal ki lehetne deríteni. Egyébként már csak azért se ártana másokkal tárgyalni, mert azzal Nicoval is érzékeltethetik, hogy a Barca nem vár hónapokig évekig senkire,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2024.08.08. 13:30:27-kor.
bence0330

2024.08.08. 13:08:29

Troym írta:
2024.08.08. 13:01:23
bence0330 írta:
2024.08.08. 12:25:01
De arányosíthatsz. Nico kb minden 3.-4,. meccsén összehoz egy gólt, gólpasszt.
Ez vehetjük azért alapul, nem gondolom, hogy pont a BL-ben javulna az aránya, ott inkább romlani szokott.

Amúgy a listából inkább kihagytam Dembelét, mert elszabadul a pokol a fórumon, de simán volt és van ezen a szinten. :D

Amúgy túl sokat láttok bele Nicoba szerintem. Itt van mondjuk Greenwood.
El volt tiltva hosszú-hosszú ideig (nem néztem. de érzésre több, mint 1 évig) és utána egy Bilbaonál szintekkel gyengébb Getafében összehozott 8gól, 6 gólpasszt élete első Laliga szezonjában.
Greenwood nagyon jó volt, Getafában nem néztem, de biztos, hogy nem felejtett el focizni. De egy (talán???) erőszaktevőt nem fogunk leigazolni, az Alves-ügyet is örüljünk, hogy éppen megúsztuk az elküldésével.

Dembélé életében nem hozott olyan szezont, mint Nico 21 évesen. Szó szerint, fontosságban, de objektív dolgokban, mint gólpontokban, semmiben. Nico szintekkel van felette a játék minden egyes aspektusában, okosabb, jobb befejező, jobb csapatjátékos, erősebb, egészségesebb, jobban védekezik. Cseleknél necces, de amit Dembélé kihoz a cseleiből, amennyire rosszul dönt a végén szinte mindig az kb 0 az esze miatt, vagy maradjunk annyiban, kiegyenlíti a kettejük közti képességbeli különbséget még ebben is.

Mármint mit arányosíthatok? Hogy 18 évesen mit csinált egy középcsapatban? Szerintem 0 relevanciája van egy 21-2 éves játékos megítélésében. Mbappé 18-9 évesen alig játszott és lőtt 1-2 gólt néha. Ha 20 évesen bedobod a teljes statját, röhejes lett volna, amúgy meg alighanem a világ egyik legjobb támadója lett 20-21 éves korára, ma meg lehet, hogy A legjobb.
Nico ahogy kapott egy normális edzőt, és középcsapatból erős közép/gyengébb topcsapattá avanzsáltak, és közben korban ő is beért, mindjárt elszabadult a szörny ott is meg a válogatottban is. Tavaly már 100 percenként hozott gólpontot, az kvázi teljes meccsenként 1, vagy közel 1. Ennek van relevanciája, annak semmi, amit korábban csinált fiatalon, gyenge csapatban. Barcában szerintem 90 alá menne lazán.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.08. 13:01:23

bence0330 írta:
De arányosíthatsz. Nico kb minden 3.-4,. meccsén összehoz egy gólt, gólpasszt.
Ez vehetjük azért alapul, nem gondolom, hogy pont a BL-ben javulna az aránya, ott inkább romlani szokott.

Amúgy a listából inkább kihagytam Dembelét, mert elszabadul a pokol a fórumon, de simán volt és van ezen a szinten. :D

Amúgy túl sokat láttok bele Nicoba szerintem. Itt van mondjuk Greenwood.
El volt tiltva hosszú-hosszú ideig (nem néztem. de érzésre több, mint 2 évig) és utána egy Bilbaonál szintekkel gyengébb Getafében összehozott 8gól, 6 gólpasszt élete első Laliga szezonjában.
bence0330

2024.08.08. 12:59:40

Deluigi írta:
bence0330 írta:
Valaki csúnya kárvallott lehet, leginkább a Fermín, Pedri, Raphinha hármasból 1-2 ember, Darvich meg kilőve, őt nagyon szerettem volna 10-15 perces csereként beépítve látni idén.
Érdekes, az senkinek nem jut eszébe, hogy ha esetleg több jó játékos van egy posztra, netalán az edző rotálná őket. Ezt még senkitől nem láttam leírva, pedig ez volna az ideális.
Jó lenne, kicsit szerintem ptsd-nk van az előző két edzőnk rotációs szokásaitól. Yamalnál is most fog eldőlni, hogy őt is kivégezzük, vagy hagyjuk normál tempóban a világ egyik legjobbjává nőni. Cubarsí hasonló, mivel középhátvéd, kevésbé féltem, de közben meg ott az Olimpia-faktor. Flick ebben remélem komoly előrelépés lesz. Nekem tökéletes lenne 4-5 top támadóközéppályás, ha meccsenként változna a sor, vagy épp félidőkben cserélve lennének.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.08. 13:01:29-kor.
Deluigi
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
Valaki csúnya kárvallott lehet, leginkább a Fermín, Pedri, Raphinha hármasból 1-2 ember, Darvich meg kilőve, őt nagyon szerettem volna 10-15 perces csereként beépítve látni idén.
bence0330

Troym írta:
2024.08.08. 11:37:34
Ez a szint egy Laliga szintű szélső, aki 115 meccsen 13gól + 17 gólpasszra képes.
Na azért ez egy 21 éves (most lett épp 22) játékosnál elég necces stat. Az egy dolog, hogy a mi totál elmebajos percmenedzselüsnk milyen a kicsiknél, de jobb helyeken 20-21 éves korára lesz valaki stabil kezdő. Max 19. És olyan is van, aki 18-9 évesen még messze nem ért a közelébe sem a tudásának (van, aki igen). Egy szezonban vágott 14 gólpasszt 5 gól mellett, mindjárt máshogy néz ki, mint az addigi stat, tinikorábal, egy átlag középcsapat Bilbaóból, akinek tavaly lett először komolyabb edzője. Feljebb váltáskor ezek a számok rendre növekednek, mivel többször kerül helyzetbe. Lásd a válogatott, mindjárt több gólt lőtt arányaiban, többször került oda.

BL-ben nem indultak, csak a kupával kiegészülve 8/19. Brutális számok. És nála ez még felfelé ível egyértelműen.

Ha nem hoztuk volna Olmót (te jó ég), akkor álomigazolás lett volna. Így már necces, ahogy Sinya írta épp most, tök feleslegesnek tűnik már. Valaki csúnya kárvallott lehet, leginkább a Fermín, Pedri, Raphinha hármasból 1-2 ember, Darvich meg kilőve, őt nagyon szerettem volna 10-15 perces csereként beépítve látni idén.

Persze közben nem kizárt, hogy Gündogan távozik. Akkor egy kicsit más lenne a szitu, az Olmo-igazolásnak rögtön lenne értelme is. A török a legjobb játékosunk, de Olmo akkor legalább posztra jönne. Ha jól tudom, magasan a 3. legnagyobb fizetés Güdogané, szóval ffp-ben jól nézne ki a csere.
Válasz küldése