Ebből is kapunk valamennyit, nem?
Hova utaznak ezek 1 héttel a liga kezdés előtt?
Közben Olmo megérkezett a székházba, bármikor hivatalos lehet. Nico-t is remélem minnél hamarabb lezavarjuk.
Hova utaznak ezek 1 héttel a liga kezdés előtt?
Lehet számosítani a capology alapján, ha nincs a fizetési sapkás machináció, akkor most kb. tízmillióval kevesebbet keresne, bruttó 26 millió környékén - ami nettóban olyan 14 millió? Lewandowski bére lenne csak magasabb. Ettől függetlenül teljesen érthető, miért akar maradni. És az is, mennyit tett a csapatért, mikor két halasztással laza húsz-, majd tízmillió eurót szabadított fel a bérsapkából 2021-ben és 2022-ben.sanika01 írta: ↑2024.08.09. 11:49:12Most kicsit eltérek a témától, de amúgy sokszor szidjuk de Jongot a hatalmas fizetése miatt, de azt azért bőven elfelejtjük megemlítani, hogy volt év amikor millió euró alatt keresett. Így van ez a brutális fizetés most. Ha ez nem történt volna meg, akkor már nem ő lenne a legmagasabb fizetésű játékos a keretben. (bár, akkor is bőven magas lenne a fizetés)
Én azt gondolom, hogy ő nem fog eligazolni idén (sem), én amúgy nagyon örültem, amikor ide igazolt, szerintem az lesz a vége, hogy szerződést hosszabbít (remélhetőleg jóval alacsonyabb fizetésért). És ami a legszebb lenne, ha emellett még a helye is megkerülne a csapatban, és újra hasznos játékos lenne. Szerintem ez a kombináció felérne egy új igazolással is.
Reménykedni meg lehet...![]()
Hát, ha teljesen korrektek akarunk lenni, és hiszunk a capology-nak, amiről többen is itt a fórumon azt mondták, hogy talán az egyik legmegbízhatóbb, akkor kb egy szinten vagyunk velük. Sőt, ha a két kiugró fizetés nem számoljuk bele (tudom bele kell, de ők mégis csak kilógna sorból) akkor a ők adnak magasabb fizetéseket.
Most már én is Nico Williams-ben látok jóval többet. Dembelé nagyon tehetséges volt, de szerintem már kijelenthető, hogy megrekedt. Semmivel nem lett jobb, mint anno a Dortmund-ban, sőt, mintha még visszafelé fejlődött volna. A sérülések neki is betettek, pont azokban az években kellett sokat kihagynia, amikor fejlődhetett volna, és jöttek olyan hírek, hogy más bajok is voltak vele, késések az edzésekről, játékfüggöség, stb. Xavi alatt úgy tűnt, hogy összejöhet talán az áttörés, erre lelépett, azóta meg szökőéventa van jó meccse, az EB-n konkrétan rossz volt nézni a szenvedését.gránit írta: ↑2024.08.08. 14:00:43Szerintem az a különbség Williams és Dembelé között, hogy Williams bizonyította, hogy a megfelelő társak mellett képes nagy dolgokra. Ezzel szemben Dembelé a francia válogatottban is elképesztő homály. Nem is értem, hogy minek viszik ki minden tornára, teljesen lehúzza őket. Egy beadása sem pontos, csetlik-botlik, nem tudja, mit kezdjen a labdával, túlfut az alapvonalon. Én Williams leigazolását sem támogatom, de sokkal jobb játékosnak tartom őt Dembelé-nél. Ha egy lehengerlő támadóalakzat része, Williams képes szintet lépni. Dembelé nem tudott.
Több netes forrást megnézve mi nagyobb fizukat adunk mint az Arsenal...Camp Nou99 írta: ↑2024.08.09. 11:06:19Annyi pénzért amit ők tudnak adni ezen nem is lehet csodálkozni.
Szerintem Olmo-Fati-Torres lesz a sorrend. Flick eleve beljebb játszatja a szélsőit.
Elképzelhető, hogy valamit félreértettem, amit írtál. Az alapállításom, hogy egy 21 éves játékosnál nem lehet karrier alapján átlagot vonni, hisz kb most kezd beérni, és nincs sok relevanciája, hogy mit csinált tiniként. Az csak ráadás, hogy igen, egy általában védekező középcsapatnál volt. Dembélé meg egy Dortmundban. Így önmagában is nehéz összehasonlítani, mit csináltak 18 évesen, azért remélem ez egyértelmű, teljesen más szint és stílus a két csapat.Troym írta: ↑2024.08.08. 13:18:24Most akkor épp az alapján kell hasonlítgatni, hogy ki játszik középcsapatban 18 évesen?
Nehéz követni, mert mindig próbálod úgy csűrni csavarni a számokat, hogy épp Nico nézzen ki jobban, de 18 évesen pl Dembele 6+12 nyomott a Dortmundban. Nyilván nem tudom ahhoz hasonlítani, amikor 2 évig sérült volt nálunk később, de 18 évesen szintekkel volt felette, ahogy Mbappe is.
A lényeg ki mit tud adni nekünk ma és mondjuk a következő 2-3 szezonban.
Ugyanarra, mint Nico (akár többre) egész sokan képesek, ennyit állítok eddig is, most is.
Szerintem is ez az elképzelés.
Most akkor épp az alapján kell hasonlítgatni, hogy ki játszik középcsapatban 18 évesen?bence0330 írta: ↑2024.08.08. 13:08:29
Mármint mit arányosíthatok? Hogy 18 évesen mit csinált egy középcsapatban? Szerintem 0 relevanciája van egy 21-2 éves játékos megítélésében. Mbappé 18-9 évesen alig játszott és lőtt 1-2 gólt néha. Ha 20 évesen bedobod a teljes statját, röhejes lett volna, amúgy meg alighanem a világ egyik legjobb támadója lett 20-21 éves korára, ma meg lehet, hogy A legjobb.
Nico ahogy kapott egy normális edzőt, és középcsapatból erős közép/gyengébb topcsapattá avanzsáltak, és közben korban ő is beért, mindjárt elszabadult a szörny ott is meg a válogatottban is. Tavaly már 100 percenként hozott gólpontot, az kvázi teljes meccsenként 1, vagy közel 1. Ennek van relevanciája, annak semmi, amit korábban csinált fiatalon, gyenge csapatban. Barcában szerintem 90 alá menne lazán.
Greenwood nagyon jó volt, Getafában nem néztem, de biztos, hogy nem felejtett el focizni. De egy (talán???) erőszaktevőt nem fogunk leigazolni, az Alves-ügyet is örüljünk, hogy éppen megúsztuk az elküldésével.Troym írta: ↑2024.08.08. 13:01:23De arányosíthatsz. Nico kb minden 3.-4,. meccsén összehoz egy gólt, gólpasszt.
Ez vehetjük azért alapul, nem gondolom, hogy pont a BL-ben javulna az aránya, ott inkább romlani szokott.
Amúgy a listából inkább kihagytam Dembelét, mert elszabadul a pokol a fórumon, de simán volt és van ezen a szinten.![]()
Amúgy túl sokat láttok bele Nicoba szerintem. Itt van mondjuk Greenwood.
El volt tiltva hosszú-hosszú ideig (nem néztem. de érzésre több, mint 1 évig) és utána egy Bilbaonál szintekkel gyengébb Getafében összehozott 8gól, 6 gólpasszt élete első Laliga szezonjában.
De arányosíthatsz. Nico kb minden 3.-4,. meccsén összehoz egy gólt, gólpasszt.
Jó lenne, kicsit szerintem ptsd-nk van az előző két edzőnk rotációs szokásaitól. Yamalnál is most fog eldőlni, hogy őt is kivégezzük, vagy hagyjuk normál tempóban a világ egyik legjobbjává nőni. Cubarsí hasonló, mivel középhátvéd, kevésbé féltem, de közben meg ott az Olimpia-faktor. Flick ebben remélem komoly előrelépés lesz. Nekem tökéletes lenne 4-5 top támadóközéppályás, ha meccsenként változna a sor, vagy épp félidőkben cserélve lennének.
Na azért ez egy 21 éves (most lett épp 22) játékosnál elég necces stat. Az egy dolog, hogy a mi totál elmebajos percmenedzselüsnk milyen a kicsiknél, de jobb helyeken 20-21 éves korára lesz valaki stabil kezdő. Max 19. És olyan is van, aki 18-9 évesen még messze nem ért a közelébe sem a tudásának (van, aki igen). Egy szezonban vágott 14 gólpasszt 5 gól mellett, mindjárt máshogy néz ki, mint az addigi stat, tinikorábal, egy átlag középcsapat Bilbaóból, akinek tavaly lett először komolyabb edzője. Feljebb váltáskor ezek a számok rendre növekednek, mivel többször kerül helyzetbe. Lásd a válogatott, mindjárt több gólt lőtt arányaiban, többször került oda.