Greenwood nagyon jó volt, Getafában nem néztem, de biztos, hogy nem felejtett el focizni. De egy (talán???) erőszaktevőt nem fogunk leigazolni, az Alves-ügyet is örüljünk, hogy éppen megúsztuk az elküldésével.Troym írta: ↑2024.08.08. 13:01:23De arányosíthatsz. Nico kb minden 3.-4,. meccsén összehoz egy gólt, gólpasszt.
Ez vehetjük azért alapul, nem gondolom, hogy pont a BL-ben javulna az aránya, ott inkább romlani szokott.
Amúgy a listából inkább kihagytam Dembelét, mert elszabadul a pokol a fórumon, de simán volt és van ezen a szinten.![]()
Amúgy túl sokat láttok bele Nicoba szerintem. Itt van mondjuk Greenwood.
El volt tiltva hosszú-hosszú ideig (nem néztem. de érzésre több, mint 1 évig) és utána egy Bilbaonál szintekkel gyengébb Getafében összehozott 8gól, 6 gólpasszt élete első Laliga szezonjában.
Dembélé életében nem hozott olyan szezont, mint Nico 21 évesen. Szó szerint, fontosságban, de objektív dolgokban, mint gólpontokban, semmiben. Nico szintekkel van felette a játék minden egyes aspektusában, okosabb, jobb befejező, jobb csapatjátékos, erősebb, egészségesebb, jobban védekezik. Cseleknél necces, de amit Dembélé kihoz a cseleiből, amennyire rosszul dönt a végén szinte mindig az kb 0 az esze miatt, vagy maradjunk annyiban, kiegyenlíti a kettejük közti képességbeli különbséget még ebben is.
Mármint mit arányosíthatok? Hogy 18 évesen mit csinált egy középcsapatban? Szerintem 0 relevanciája van egy 21-2 éves játékos megítélésében. Mbappé 18-9 évesen alig játszott és lőtt 1-2 gólt néha. Ha 20 évesen bedobod a teljes statját, röhejes lett volna, amúgy meg alighanem a világ egyik legjobb támadója lett 20-21 éves korára, ma meg lehet, hogy A legjobb.
Nico ahogy kapott egy normális edzőt, és középcsapatból erős közép/gyengébb topcsapattá avanzsáltak, és közben korban ő is beért, mindjárt elszabadult a szörny ott is meg a válogatottban is. Tavaly már 100 percenként hozott gólpontot, az kvázi teljes meccsenként 1, vagy közel 1. Ennek van relevanciája, annak semmi, amit korábban csinált fiatalon, gyenge csapatban. Barcában szerintem 90 alá menne lazán.