Áthozom.
Dehogy tökéletes. Van egy csomó hibája.
Legfőbb, hogy nem kellene ennyire szentimentálisnak lenni
-Már Koemannak erősíteni kellett volna a keretet. Nem Koeman miatt, hanem az eredményekért.
-Nem kellett volna Xavinak mindent elnézni, saját magát járatta le a végére
-Alemanyt itt kellett volna tartani, bárkivel is volt nézeteltérése, akkor is neki kellett volna maradnia.
Egyedül akkor érteném meg ha az az FFP miatt volt
-Nem kellene folyamatosan ígérgetnie, a kevesebb néha több, rengeteg szurkolónak visszaüt, így kevésbé sikerül értékelni az elért eredményeket
-nem kellene a játékosoknak sem ígérgetni, részben szerintem Lewy, Raphinha, és Olmo is ezért van itt.
-Ki kell használni a játékos ügynököket, kapcsolatait, a jelenlegi helyzetben, de óvatosnak kellene lennie velük, mert ők is kérni fognak
-Komoly szakértőket kellene kineveznie, a választásokkor ez úgy néz ki sikerült, de a minőséget egyre lejjebb adta
-Még keményebbnek kellene lennie Tebassal, ha az folyamatosan bíróságra is vezet. Igaz a Negreira üggyel sikerült megszorongatni, ott szerintem megzuhant minden. Azóta enged mindent a ligának.
-Még keményebbnek kellene lennie az edzőkkel, játékosokkal, még ha ez egyes szurkolóknak nem is tetszik
-Deconak semmi keresnivalója nincs a sportigazgatói székben, ha tett is a klubért ügynökként
-meg kellene neveznie a hibásokat, vagy el kellene magyarázni a történéseket, mert így minden rajta csapódik le (Bartomeu, FFP, Tebas, Messi, Koeman, Dembele, Alemany, Jordi Cruyff, Xavi, De Jong) stb.
De mivel ez az utolsó a mai világban elképzelhetetlen, így nem is értem minek fecsérlem az időt erre a kommentre.