Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.08. 09:48:20

Flick akkor is azt nyilatkozná, hogy kész a csapat, ha lenne egy Gündoganja + a teljes B. Ez a dolga, és ő abszolút látványosan olyan mentalitással érkezett, hogy abból főz, amije van, vagy legalábbis szerintem ez rí le róla a szavaiból, viselkedéséből. Én abszolút nem kérdőjelezem meg az értékítéletét, amíg hosszabb idő alatt nem győz meg az ellenkezőjéről (ha minimum 1 év múlva gáz lenne, és a kerethez képest alulteljesítenénk).

De Nico helyett (úgy, hogy Olmo már zsebben), még középhátvédet is inkább igazolnék, és akkor Christensennel legalább kicsit stabilabban lehet számolni a középpályán. Ha mondjuk valamiért vkp-t nem tudunk igazolni.

Troym: erre a 20 névre kíváncsi vagyok, mert szerintem nincs összesen 10 jobb balszélső Niconál, és ebbe nem vettem bele a megszerezhetőséget.

https://www.transfermarkt.com/spieler-s ... tion_id/11

Ez nem a szentírás, de egy jó alap a nevekre, mondjuk ha az első 10-20-30-at nézzük, akkor kb korrekt, max a sorrend nem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2024.08.08. 09:20:23

Deluigi írta:
2024.08.08. 08:40:24
(max behúzza még Laporta Nicot).
Igen olvastam, hogy Deco kispadra került és személyesen Laporta tárgyal Nico kapcsán.
Innen látszik, hogy ez a Nico ügy bőven nem a szakmai dolog, hanem sima politika, Laporta és a közelgő választás.

Szakmailag rég el kellett volna engedni Nicot, azért elég sok balszélső belefér 60 millióba, tippre itt lehetne akár egy Gnabry is, de írhatnék 20 másik nevet is, akik bőven Nico szintjén, vagy afelett működnek.
Deluigi
Entrenador del Barça

2024.08.08. 08:40:24

Flick szerint a csapat készen áll (max behúzza még Laporta Nicot).

Ha hozzuk 60-ért Zubimendit és lesérül, a fórumnak semmi kifogása nem lenne, de így, hogy nem hoztuk el őt (lehet nem is akart jönni), az edző és a vezetés életképtelen.

Guirassyt is sérülten igazolták le, de a kifogás az, hogy miért nem a Barca tette ezt meg.

Kb olyan ez, mint az időjárás, mindenkinek másféle felelne meg, szerencsére nem mi irányítjuk azt sem, miként a Barca átigazolásait sem...
gránit
Director del Fútbol

2024.08.08. 08:40:12

Cseri írta:
2024.08.08. 06:19:05
Na a fórumi szaktekintélyek,akik maguk is bl győztes edzők,már a szezon kezdete előtt eldöntik,hogy Flick alkalmatlan,mert nem oda kért játékost ahová ők gondolták. Zseniális! Imádom ezeket az önigazoló paneleket is:"előre megmondtam,írtam" ezektől a megnyilvánulásoktól mit vártok? Kekszet?
Ha előre megmondom, hogy nem fogunk védekező középpályást igazolni, és nem igazolunk védekező középpályást, akkor mit kéne mondanom? :mrgreen: Nem vagyunk BL-győztes edzők, de ismerjük a klub kultúráját, és annak gyermekbetegségeit is, amit szerintem egy laikus is észre tud venni. Egy laikus is meg tudja állapítani, hogy a Chelsea ész nélkül igazolgat. Egy laikus is látja, hogy a Barcelona ritkán alkalmaz klasszikus védekező középpályást. Hogy ez jó vagy nem jó, azt mindenki eldöntheti maga. Busquets körül is mindig nagy viták voltak. Nem tudnánk egy edzést levezetni vagy a csapatot felkészíteni, de a labdarúgás (véleményem szerint) azért nem rakétatudomány, és a laikusoknak is lehetnek észrevételei. Emellett azt gondolom, hogy a vkp-kérdés Barcelonában sokkal inkább kulturális semmint szakmai kérdés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.08.08. 08:41:26-kor.
zknym
Jugador del Barça

2024.08.08. 07:59:11

Cseri írta:
Na a fórumi szaktekintélyek,akik maguk is bl győztes edzők,már a szezon kezdete előtt eldöntik,hogy Flick alkalmatlan,mert nem oda kért játékost ahová ők gondolták. Zseniális! Imádom ezeket az önigazoló paneleket is:"előre megmondtam,írtam" ezektől a megnyilvánulásoktól mit vártok? Kekszet?
ez így off, de talán még belefér: egész nyáron megdöbbenve olvasom (de leszokni nem tudok róla) a kommenteket. Botrány, hogy Flick, Laporta, Deco és a többiek nem azt nézik, hogy mik a magyar igények, és hogy nincsenek annyira képben a Barcelona többek között gazdasági lehetőségeivel mi itt kishazánkban.
Kicsit vissza kellene venni, és hagyni (forrongás nélkül) a dolgokat kialakulni, majd az év végén el lehet dönteni, hogy milyen volt Flick, vagy talán a szezon felénél is, mint az Xavinál történt. Én örülök a váltásnak, nem vagyok a nagy bevásárlások híve, de mit is képzelnék magamról ha már most nem adnám meg a bizalmat Flick-nek? Csinálja csak a dolgát, meglátjuk mi lesz belőle. Én jobb szeretnék látni egy szép focit játszó csapatot (végre), amit ha 1-2-3 év beáldozásával de talán újra a fiatal tehetségek hoznak majd el.
Cseri
Entrenador del Barça

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Peter
Director del Fútbol

2024.08.08. 02:14:01

Hát mindenesetre most nagyon hasonlóan gondolom az első néhány Flick nyilatkozat után, mint Xavi esetében, hogy Flick is a veszte iránya felé tűnik haladni, csak még ő erre véletlenül sem akar gondolni.
Lehet itt némi javuló változás a csapatépítés terén, de azért pl. a spanyolok EB győzelméhez - szerintem - nagyon kellett egy Rodri féle játékos, aki tartást adott a középpályának. Ő volt az oszlopa, tartópillére a válogatottnak.

Nálunk éppen ilyen oszlop, ilyen tartópillér nem hiányzik Flicknek.

Flick ehhez képest elegánsan úgy gondolja, hogy rendben vagyunk a középpályán.
Az tény, hogy mondjuk bajnoki dobogóhoz és esetleg néhány meccshez a BL-ben is elég lehet ez így, de ennél több már szerencsejáték kérdése lesz, ahol nem igazán lehet azt feltételezni, hogy a saját kezünkben lesz a sorsunk.

Christensen? Kedvelem a játékát, de egyelőre nem látom benne azt az oszlopot, tartópillért, ami - szerintem - egy mai kor követelményeinek megfelelő versenyképes középpályához kellene.

Olmo igazolása akkor lett volna előrelépés - szerintem -, ha de Jong és Pedri megy, miközben egy kifejezetten vkp is érkezik.

Tehát "megfelelő vkp"-Gündogan-Fermin-Olmo középpálya az, amire azt lehetne mondani, hogy mindent megtett a klub egy versenyképes középpályáért. Ebben a sorban benne lenne a tartás, a szilárdság, a dinamika. a váratlan és a kreativitás is egyszerre.

De így? A jól bevált, a születésétől törékeny, sajnos a szétcsúszásra rendeltetett jelenlegi vesztes génekkel teli középpályát majd éppen Olmo fogja nyerővé változtatni, stabilizálni, megszilárdítani, nyomástűrővé tenni?
Flick nagy varázslatára lesz szükség, hogy ez így legyen.
bandihawk
Barça B

2024.08.08. 00:03:22

Zubimendinek 60 a kivásárlási ára szintén és valszeg megy a Pool-ba. De nekünk Olmo kellett szinte ugyanannyiért. Vicc
jclayton
Jugador d'estrella

2024.08.07. 13:58:01

gránit írta:
2024.08.07. 13:49:26
Ami szerintem súlyosbító tényező, hogy nem azért nem igazolunk oda, mert nem férne bele vagy ne lenne rá pénzünk (Olmóra van 55 milliónk), hanem azért, mert maga az edző nem akarja. Hiába igazolhatnánk, amennyit csak akarnánk, akkor sem jönne oda senki.

Nem csak a klubvezetést illeti kritika.
Ezen a ponton (még?) az edző és a klubvezetés is tandemben nyilatkozik a célokról, minden szép és jó, minden összhangban van, minden pontosan úgy történik, ahogy azt a két fél a mágikus harmóniájukban akarja és egyben szeretné. Illetve ha mégsem, azt nem a nyilvános sajtókonferenciákról fogjuk megtudni - persze kivételek mindig vannak, ugye, Xavi? :D

Vagy másként: simán lehet, hogy Flick ezért tényleg visel valamennyi felelősséget, de a legelső hónapokban mindenki kötelességből jó arcot vág ahhoz, ami történik, hogy tudatosnak tűnjenek a történések.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.07. 13:49:26

Troym írta:
2024.08.07. 08:28:04
Hansi Flick:
“We have many good players injured in midfield and I think I have enough players in the midfield now."

A nyár legfontosabb kérdésére itt a válasz.
Ahogy azt előre megmondtam:
gránit írta:
2024.07.31. 14:22:21
nem is akarunk vkp-t, mert szépnek és jónak találunk ott mindent úgy, ahogy jelenleg van.
Ami szerintem súlyosbító tényező, hogy nem azért nem igazolunk oda, mert nem férne bele vagy ne lenne rá pénzünk (Olmóra van 55 milliónk), hanem azért, mert maga az edző nem akarja. Hiába igazolhatnánk, amennyit csak akarnánk, akkor sem jönne oda senki.

Nem csak a klubvezetést illeti kritika.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2024.08.07. 13:16:43

A Joisten mentsen meg minket Olmotol. Hatha holnap az orvosin meg elhasal.😅

Hoznak egy jo eddzot vegre, erre jon egy totalisan ertelmezhetetlen igazolas, amikor ordit a keret minimum egy vedekezo kp-ert, ill. egy balszelsoert. Meg egy ilyen amator klub a vilagon nincs.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.07. 12:18:46

Andras Inieszta írta:
2024.08.07. 12:00:27
Ha Olmo akar lenni a nagy név a tarsolyunkban, az minimum megmosolyogtató, amikor Madridba költözik 2 hét eltéréssel Mbappe és Alvarez.

Ezzel az igazolással nem bizonyítunk semmi mást, csak hogy

1. teljesen belterjes a gondolkodásmód (állítom, ha Olmo egy random sérülékeny belga gyerek lenne, sose jutott volna eszünkbe, de LaMasia gyerekért fizessük ki az összes rendelkezésre álló pénzünk)

2. Minket továbbra is lehúzhat bárki bármennyivel, szerintem bármely más csapat 40m fölé nem ment volna Olmoért, inkább otthagyja ahol van

3. Elképzelésünk nincs hogy lehetne / kéne csapatot építeni, úgyhogy csináljunk újságcikkeket focicsapat helyett

Szerintem még messzebb kerülünk az európai élmezőnytől, lassan középmezőnytől is.
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.07. 12:16:11

Kingsley Coman has been offered to Barça. Hansi Flick knows him perfectly and likes him, but the priority is Nico Williams. @sport
Kép
Andras Inieszta
Barça B

2024.08.07. 12:00:27

Azért írok most, hogy kidühöngjem magam. Előre is bocsánat:

Csakazértis igazoltunk egy Olmo-t, hogy mutassuk, mennyire versenyképesek vagyunk (politika 100%)
55+7 millió? Tessék??? Olmo-ért? Ha az EB-n nem ment volna ilyen jól, akkor 20M lenne. Néhány jól sikerült mérkőzés és máris ennyit ér? És mi egyből meg is vesszük ennyiért? Mi van itt? (Azt meg sem említem, hogy szintént sokat tud ő is sérült lenni, szóval pár meccs és csatlakozni fog az orvosiszoba állandó lakóihoz).
Regisztrálni hogyan fogjuk tudni? Kinek a kárára? Ugye nem fogunk belőle is balszélsőt erőszakolni?
Ne legyen igazam és cáfoljon rám, röhögjük ki egy fél év, vagy egy év múlva ezt a kommentemet. De ennyiért Olmo-t leigazolni így, hogy több poszton hiányunk van, ez óriási melléfogás volt. Jobbhátvéd ki lesz és annak a minőségi cseréje? Védekezőközéppályás ki lesz? Annak a minőségi cseréje? Befejezőcsatár Lewa-n kívül ki lesz, ha Roque állítólag ennyire nem jó?
Megint az lesz, hogy OLMO jó játékos, úgyhogy betesszük balszélsőnek és lőjön gólokat. Aztán amikor teljesen leépült/lesérült, akkor jön be helyette Ferran Torres, hogy majd ő lő gólokat... Vagy nem is állunk ki csatárral, csak középpályásokkal. Ezutóbbiban mondjuk több a ráció, hiszen Fermín Lopez és Olmo is gólerős, ha középen érkezik. Így viszont mi lesz a fiatalokkal, akik nagyon jónak tűnnek? Eh, nem tetszik nekem ez a keret eddig, nem a jelenlévők miatt, hanem hogy nincs JHV és BTK (RB és LAM) posztokon minőségi játékosunk. Jah és VKP (DM) ki lesz? Bernal kezdő lesz? Vagy megint Christensen? Amikor volt itt egy Kessie akkor őt pont nem játszattuk ott emlékeim szerint, pedig most nagyon kéne oda.
Félreértés ne essék, nem azért írom le, mert nem nézem a meccseket, vagy nem szeretem a csapatomat. Hanem azért, mert az elmúlt évek alatt annyiszor láttam/láttuk már, hogy ugyanazokba a hibákba esnek igazolások terén, hogy már előre borítékolható a bukás Olmo-val már csak az eddigi pattern miatt is. Bár ne lenne igazam... Ne legyen igazam. De amikor már a Chelsea rajongó ismerőseim is csak rajtunk röhögnek, akkor meh...
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.07. 11:30:49

Messa írta:
2024.08.07. 08:58:57
Van egy olyan rossz megérzésem, hogy Flick nem jól méri fel a keretet. Edzéseken lehet minden szuper, edzőmeccsen a City meg Real fakó ellen lehet, hogy nem nézünk ki rosszul, csak majd amikor a BL negyeddöntőben ugyanezen csapatok ellen a Bernal-Casado duóval kell esetlegesen kiállni ilyen-olyan okok miatt, akkor megy a pislogás, meg a kifogáskeresés, hogy dehát ők még fiatalok...
Régóta követi a csapatot, a kicsiket meg már látta élesben is a rájátszás alatt. Szerintem kevesebb sérüléssel számol, talán pont a nagyobb hangsúlyt kapó fizikai felkészítés miatt.
De én is nyugodtabb lennék, ha jönne még Merino, nem hiszem, hogy sokba fájna, viszont ha beválik, akkor nyugodtabban lehetne jövőre elengedni Frenkie-t.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bence0330

2024.08.07. 11:12:38

messideco írta:
2024.08.07. 10:42:15
Én optimista vagyok, bízom benne, hogy sikerül beépíteni.
Én biztos vagyok benne, hogy sikerül beépíteni, és hasznos játékos lesz. Csak abban nem, hogy ha támadóközéppályásnak hoztuk, akkor ezt ne csinálta volna meg helyette 4-5 játékos, aki a keretben van. Ha meg balszélső lesz, akkor annak nem biztos, hogy ért 60 milliót, de cáfoljon rám.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
messideco
Presidente del Barça

2024.08.07. 10:42:15

menczel írta:
2024.08.07. 05:08:57
Mikor ér véget az őrület kora?

Semmi szükségünk Olmóra és nem ér ennyit.

Griezman újratöltve. Elkeserítő.
Én optimista vagyok, bízom benne, hogy sikerül beépíteni.
Kép
"And my heart will leave you never."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.08.07. 10:06:25

Troym írta:
Hansi Flick:
“We have many good players injured in midfield and I think I have enough players in the midfield now."

Mivel Nico se jön, akkor remélem jó szamaritánusként minimum 60-80 milliót adunk Felixért, mert kiürült a kassza Alvarez és Gallagher után, ne hagyjuk már őket legatyásodva. Nem tudom lehetséges-e rosszabbul csapatot építeni, de nehéz elképzelni. Nem lehetne vezetőséget cserélni az Atleticoval?

Viccet félretéve tegnap is hír volt, hogy 20 millióért meg lehetne szerezni Chiesát és 6m körüli a bére. Én megpróbálnám annyiért elhozni, fél szezonokat sérült játékos max ennyit ér.
Kíváncsi vagyok, hogy mi a terv, mert azért Xavi eléggé magasra tette a lécet. A bajnokságban főleg. Két második hely és egy első. Ennél nem kellene lentébb adni. Nem tartom sokra Anderson Luis de Souza-t, de ennyi vakon nem lehet, szóval kell lennie valaminek a háttérben. . Ami nekem nagyon bántó, hogy pár igazolással Nico, védekező középpályás és szélső védő, csak erre a három posztra igazolással már iszonyatosan erősödnénk a BL-be. És idén csak két erős ellenfél lesz, City és a Real. A többi nagy már koránt se olyan esélyes, Bayern is szinte null kilométeres edzővel...Psg Mbappé nélkül.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2024.08.07. 09:14:54

Messa írta:
Troym írta:
Hansi Flick:

Van egy olyan rossz megérzésem, hogy Flick nem jól méri fel a keretet. Edzéseken lehet minden szuper, edzőmeccsen a City meg Real fakó ellen lehet, hogy nem nézünk ki rosszul, csak majd amikor a BL negyeddöntőben ugyanezen csapatok ellen a Bernal-Casado duóval kell esetlegesen kiállni ilyen-olyan okok miatt, akkor megy a pislogás, meg a kifogáskeresés, hogy dehát ők még fiatalok...

Érdekes ez a pálfordulás, pedig épp ő volt, aki ezt a posztot jelölte meg, mint kulcskérdés.
Az egy dolog hogy mit nyilatkozik, és más hogy mit gondol, ha most azt nyilatkozná hogy égető szükségünk van egy épkézláb VKP-ra akkor nehezebb lenne az alkupozíciónk.
Ettől függetlenül én is remélem hogy nem vakult el a bőség zavarától, és nem érzi hirtelen úgy hogy aranybányára lelt és kész topjátékosokra a fiatalokban, mert nálunk sajnos nem ismeretlen az a jelenség hogy előszezonban tele vagyunk ígéretekkel, aztán a szezon közben meg kijön hogy mégiscsak fiatalok, jön a formahanyatlás+sérülések és nem tudunk kit kiállítani a kezdőbe sem.

Nem bánom hogy telítődik a poszt(más kérdés hogy a sérülékeny Olmo mennyire jó választás, egy VKP nagyon elkéne még), tavaly is bőven megvoltunk papíron, aztán Pedri-De Jong üveglábú, Gavit kettérúgták, Christensennél sem ismeretlen a sérülés fogalma és csak néztünk hogy akkor most a 34 éves Gündogant hányfele szedjük szét, és hogyan legyen egyszerre VKP és támadó is.
Bízom benne hogy Flick azt a vonalat fogja itt vinni hogy nem 11 játékosban gondolkodik, hanem az egész keretet rotálja a szezon során, kelleni is fog a keményebb BL naptár miatt is.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

Troym írta:
Hansi Flick:

Érdekes ez a pálfordulás, pedig épp ő volt, aki ezt a posztot jelölte meg, mint kulcskérdés.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Troym
Director del Fútbol

Hansi Flick:

Mivel Nico se jön, akkor remélem jó szamaritánusként minimum 60-80 milliót adunk Felixért, mert kiürült a kassza Alvarez és Gallagher után, ne hagyjuk már őket legatyásodva. Nem tudom lehetséges-e rosszabbul csapatot építeni, de nehéz elképzelni. Nem lehetne vezetőséget cserélni az Atleticoval?

Viccet félretéve tegnap is hír volt, hogy 20 millióért meg lehetne szerezni Chiesát és 6m körüli a bére. Én megpróbálnám annyiért elhozni, fél szezonokat sérült játékos max ennyit ér.
baas11
Entrenador del Barça

2024.08.07. 06:48:38

menczel írta:
2024.08.07. 05:14:36
"baas11: Szerintem engedjük el mielőtt teljesen komolytalanba fullad a téma …. :D"

Ez mondjuk igaz, miután leírtál egy olyat h Gündogan nem gólérzékeny... A következő lenne, hogy a víz meg nem nedves.
Nem en irtam le “egy olyat”hanem a statisztika:
LaLiga 3000 perc 36 meccs 5 gól
BL 836 perc 10 meccs 0 gól

De abban igazad van h azert a víz az úr !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
menczel
Entrenador del Barça

2024.08.07. 05:08:57

Mikor ér véget az őrület kora?

Semmi szükségünk Olmóra és nem ér ennyit.

Griezman újratöltve. Elkeserítő.
baas11
Entrenador del Barça

2024.08.06. 23:47:16

bence0330 írta:
2024.08.06. 23:02:09
baas11 írta:
2024.08.06. 22:51:07
Raphinha mint “full 10 es “volt 2 lövése ballal középről egezs évben az is melle fölé :D szélső kent 9/11 !!
Tél körültől támadóközéppályást játszott (nem tökéletesen 10-es, de ehhez állt a legközelebb), nem szélsőt, és volt olyan sorozata, mikor 2 hónapig nem volt gólpont nélküli meccse kezdőként (8 meccs), ebben komoly rangadókkal, PSG, Napoli, stb. Nem szélső, hanem tízes-szerű posztról. Onnan jobb a gólpontaránya is kicsit, mint a szélről. És inkább tolódott el a gólok felé, szélről meg az előkészítés felé.

Az őszi szezonban összesen kétszer tették be tizesbe, mikor Xavi 4-2-3-1-re váltott meccs közben. Mindkét alkalommal lőtt egy gólt 20 méterről. Pont fordítva van a helyzet, onnan lőtt jól. Ez a két átlövésgólja volt a szezonban, a többit innen-onnan érkezve lőtte, fejjel, stb. Nem véletlen, vonalra szegezve nem tudja magát lövőhelyzetig verekedni, vagy csak ritkán, onnan inkább előkészít, full tizesként onnan is.

Yamal és Cubarsi sem voltak a keret tagjai tavaly. Ettől még ott voltak és számolni kellett/lehetett velük, sőt, alapkezdők lettek. Nem sokat jelent.

De mindegy is, most már kizártnak érzem, hogy Olmo ide jött 8.-9. játékosnak, az esetek 90%-ában balszélen lesz, max beljebb tolva. Ahogy írta ktm is 3-4 hsz-el lejjebb, nem lehet véletlen, hogy Nico visszalépése után szálltunk nagyon rá és pörögtek fel az események.
Raphi tavasszal nagyot ment gólokban passzokban mikor Xavi at dobta balra akinél a 4-3-3 volt a fő szerkezet , kb 10 es poszt nélkül … még ha sokszor befelé is jött ,de nem onnan indult, jobbról inkább a kapu elé vágott éles beadási voltak veszélyesek!
Flicknel borítékolható a 4-2-3-1 !

Olmo a 3 -as tengely közepén az ék mögött a legveszelyebb opcio az egesz keretből - több rutinnal mint Fermin- es ha megvan a ket szélső 7 es 11 es , mondjuk Raphinha es Yamal akkor tuti h itt is fog játszani !
Nyilván tud szélen is ha ugy van … mivel Felix nincs Torres nem kezdő szintű Fati rejtély ez sen kizart de ez csak jo !

Bar a Diario Sport szerint ugyanúgy megyunk tovább Nicoert is amíg be nem zár az ablak !!!!!?!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
bence0330

2024.08.06. 23:02:09

baas11 írta:
2024.08.06. 22:51:07
Raphinha mint “full 10 es “volt 2 lövése ballal középről egezs évben az is melle fölé :D szélső kent 9/11 !!
Tél körültől támadóközéppályást játszott (nem tökéletesen 10-es, de ehhez állt a legközelebb), nem szélsőt, és volt olyan sorozata, mikor 2 hónapig nem volt gólpont nélküli meccse kezdőként (8 meccs), ebben komoly rangadókkal, PSG, Napoli, stb. Nem szélső, hanem tízes-szerű posztról. Onnan jobb a gólpontaránya is kicsit, mint a szélről. És inkább tolódott el a gólok felé, szélről meg az előkészítés felé.

Az őszi szezonban összesen kétszer tették be tizesbe, mikor Xavi 4-2-3-1-re váltott meccs közben. Mindkét alkalommal lőtt egy gólt 20 méterről. Pont fordítva van a helyzet, onnan lőtt jól. Ez a két átlövésgólja volt a szezonban, a többit innen-onnan érkezve lőtte, fejjel, stb. Nem véletlen, vonalra szegezve nem tudja magát lövőhelyzetig verekedni, vagy csak ritkán, onnan inkább előkészít, full tizesként onnan is.

Yamal és Cubarsi sem voltak a keret tagjai tavaly. Ettől még ott voltak és számolni kellett/lehetett velük, sőt, alapkezdők lettek. Nem sokat jelent.

De mindegy is, most már kizártnak érzem, hogy Olmo ide jött 8.-9. játékosnak, az esetek 90%-ában balszélen lesz, max beljebb tolva. Ahogy írta ktm is 3-4 hsz-el lejjebb, nem lehet véletlen, hogy Nico visszalépése után szálltunk nagyon rá és pörögtek fel az események.
Válasz küldése