baas11 írta: ↑2024.08.06. 20:47:12
4-2-3-1 a center mögötti játék.: (AM)
Pedri: klasszik 8-as passsz, nem tud gólt lőni
Gundogan: kiváló előkészítő passsz, de nem tud gólt lőni
Raphinha : full szélső, kb 1-2 meccset játszott ott kényszerből
Gavi: klasszik 6 - os, elore tolva labda szerzésbe jo cselezes gól érzékenység szinten nem erőssége
De Jong.: 5 6 8 as de nem 10 es
Gondolom nem kell eluturnom a tavalyi gól/golpassz statokat
Akik legalabb profil alapján beválhattak volna a poszton:
Felix …nincs itt
Fati … sérült kb semmit nem tudunk rola
Akikkel nem lehet mit kezdeni:
Roque… tok homaly
Torres … igazabol sehol nem jo kiemelkedő
Fermin Lopez: na ő igen benne van potenciál az egyetlen , aggresszió, kapura tartás , távoli lövések, erkezes, fej játék , passz amit meg is mutatott de a még gyengeségeit is…
Ez nálam 1 !!! be is vethető fiatal játékos! Ez nem epp egy telített posztot mutat.
Inkább 5,6,8 as poszton van/lesz sok jo kiváló jatekosunk … + Cassado mondjuk!
Persze ha választani lehetne inkább Nicot hiztam volna en is de nem akar jönni !
Én is így látom. És nálam akkor is lenne tkp-s, ha 433-at játszanánk.
Fermin nagyon jónak néz ki, de nagyon fiatal, kp-s képességein kell még javítani.
Gündogan egy mélységi irányító. Nagyon jó kulcspasszokban, jól érkezik a kapu elé, lövésekben, cselekben nem a legjobb
Raphinha egy totál egylábas szélső, kulcspasszai 90%-a beívelésekből jön, jól tud lőni, de cselezni nem.
Gavi egy mélységi irányító, igazán a lelkessége és szerelései miatt kiemelkedő
Pedrit nem tudom hová tenni. Sem cselekben, sem lövésekben nem kiemelkedő. Kulcspasszokban jó egyedül, de valahogy nem ad gólpasszokat. Most vagy mindenki béna körülötte, vagy nem tudom, mert más kevesebb kulcspasszal kétszer ennyi gólpasszt ad.
De Jong egy Box to Box kp-s, dupla vkp-s rendszerben, nem tud lőni, és nem ad elég gólpasszt, progresszív labdafelhozatalban és progresszív passzokban kiemelkedő.
Igazából, ha Olmo szélről fog irányítani, akkor is előrébb leszünk, mert hiányoznak a kulcspasszok és a minőségi helyzetek kialakítása.
Akkor lesz még kritikacunami, ha megkapja a 10-es mezt a marketing szempontok miatt

Ha eljutunk a BL kieséses szakaszba, hamarabb várok Olmotol meccset eldöntő mozdulatot, mint a csapat 90%-tól.