Barcaman1993 írta: ↑2024.08.05. 13:58:23
FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.05. 13:46:31
Cope (általában megbízható forrás) szerint Nico Williams marad 1 évet az Atleticben.
Hát most már azt sem bánnám, ha nem költenénk senkire, és Olmo is marad a helyén. Nagy csalódás nekem ez a Nico dolog.
Jöhet a B opció.
Egy évre kölcsön Cancelo, Felix és valaki jó lenne a kp-ra is, Rabiot tudtommal még nem egyezett meg senkivel.
Adjunk el játékosokat (Lenglet, Julian Araujo, Ferran? Fati? Roque?, hármasból 1-2-t), és nézzük meg a fiatalokat (Bernal, Casado, Pau, Faye).
Remélem a játékunk így is jobb lehet Flick alatt.
Nem lennék meglepve, ha az utánpótlásból töltenénk fel a posztokat. Ha Koundét jobboldalra szánjuk, akkor Alex Vallejaval, Baldéval és Forttal a 4 embernek elégnek kell lennie a szélekre. A Cubarsi-Christensen-Inigo-Fayé (+Koundé) 4-es is elég lehet középre. A kp-ra van egy Casadó-Bernal párosunk, illetve Pablo Torre is elég jól mutat eddig a nyáron az eddigi emberek mellé. Balszélre meg egyelőre van egy Raphinha-Ansu Fati-Pau Victor-Ferran 4-esünk. Egyik se tökéletes megoldás (főleg Nicohoz képest), de létszámra megvagyunk és nem lenne gyengébb a tavalyinál.
Persze a legégetőbb továbbra is a Nico-Merino-Cancelo-cserekapus 4-es lenne, de lassan már nagyon kezdek ebben kételkedni. Már Nico is óriási előrelépés lenne.
Csak én érzem, hogy Victor Roquétól minél előbb szabadulni kéne, amíg még pénzt kapunk érte?
Engem már az sem nagyon érdekel, ha Nico marad, csak záródjon le ez a szappanopera. Így szerintem még igazolásokra is lehet pénz. Ez a 62 millió nagyon sanszos, hogy rá volt félretéve (plusz a fizetése) és csak ezen felül tudtunk volna bárkit is hozni. Emiatt lehetett Olmoért is csak ilyen ajánlatokat tenni. Nicotól viszont ez egy elég kockázatos lépés, jelenleg inkább az EB-je miatt volt ilyen kereslet rá és nem az elmúlt szezonjai alapján. Ha most hoz egy olyat mint korábban vagy kicsit gyengébbet nem biztos, hogy jövőre annyira kapkodni fognak érte. Itt azért egy komoly szintet léphetett volna, biztos a kezdőtagsága, félig-meddig otthon lenne. (gondolom valamivel magasabb fizetésért is)
Csak ne Olmot hozzuk, ha tényleg marad a baszkoknál.
Erre a szezonra Fatival is simán be lehetne próbálkozni. Volt egy komoly sérülése, de azon kívül se előtte se utána nem küszködött folyamatosan. Tavaly volt egy, de ennyi szerintem minden focistának benne van. Ennyi erővel például Balderól is lemondhatnánk, főleg hogy ő előtte is látogatta már huzamosabb időkre az orvosi szobát, de akár Gaviról is.
Eladás/kölcsönadás nem könnyű, akkor pedig inkább játszon.
Könnyű összedobni, hogy menjen piacra Lenglet, Inigo, De Jong meg még XY játékos, de ha ő nem akar lépni vagy másoknak nem kell még kölcsön sem a fizetése miatt, akkor meggebedhetünk,akkor is rajtunk marad.
Roque távozására van esély, már írják egy ideje a Laziot ahová akár ő is menne, de elsősorban itt akar maradni. 20 milliót kér a klub a játékjoga 50 százalékáért.
Az Al-Hilaltól van egy magas ajánlat, 40 millió fölött, de oda persze nem akar menni.
Nem is lenne baj, ha maradna, ha valamelyik poszton vékonyak vagyunk, az pont a center pozíció. Van egy Lewy meg egy Pau Victor aztán csókolom.
Vagy van Flicknek valami B-terve center nélküli játékra. Esetleg egy Fermin vagy hasonló típus feljebb tolva.
Amúgy én EG-n is gondolkodtam. Nálunk tényleg gyenge volt, de azért relatíve fiatal volt és mondjuk egy olyan Piqué mellett nem biztos, hogy sokan brillíroztak volna. A Gironában viszont egy nagyon jó szezont futott, a válogatottban is jelenleg az egyik legjobb, minden meccsét magabiztosan, szinte hiba nélkül hozza le. Egy 5. számú cb-nek ennél jobbat nem hiszem hogy találnánk, plusz ingyen van és még a fizetése sem magas.