Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érzek némi zavart az erőben.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.08. 13:44:32https://www.google.com/amp/s/www.fcbarc ... tement/amp
Hivatalos közlemény a Barca Vision-ről.
Kíváncsi lennék, hogy akkor most hogy állunk FFP szempontjából.
Szerk: a hírek szerint megvan az 1:1, ellentétesek a hírek, hogy megkötés nélkül igazolhatunk/regisztrálhatunk, vagy eladás/felszabaduló bér függvényében.
Előbbire szavaznék, az Atletico sem adott el 175 millióért.
Bár a La Ligánál nem tudható, végül is 40 millió kifizetése miatt lett 1a4-hez, és 200 milliós a bérsapka![]()
Azt nem tudni, hogy mit jelent a zsíros pénz és kinek lesz ez igazán zsíros....FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.05. 08:43:27Ez csak arról szól, hogy a La Liga már régóta szeretne bajnoki meccseket rendezni az USA-ban zsíros pénzekért.
Ez csak arról szól, hogy a La Liga már régóta szeretne bajnoki meccseket rendezni az USA-ban zsíros pénzekért.Peter írta: ↑2024.08.05. 00:13:52Ebből nagyon másra nem lehet gondolni, csak arra, hogy nem kicsivel vészesebben üres az a kassza annál, ahogyan gondoljuk. A mérleg mutat valamit, de erősen olyan irányba hajaz ez az ötlet? vagy nem is tudom, minek nevezhető?, hogy a várható bevételek kevéskének tűnnek a várható kiadásokhoz képest.
Ha ez igaz, akkor viszont a klubvezetés vetít arról, hogy Williams-et és Olmót is meg tudjuk szerezni.
Például onnan tudja milyen helyzetben van a klub, hogy a klubnak minden évben kötelezően nyilvánosság elé kell tennie a pénzügyi beszámolóit. (https://www.fcbarcelona.com/en/club/org ... al-reports)FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.02. 10:20:58Akkor visszakérdezek. Indult a választásokon, így valaminek csak kell, hogy legyen.
Ha jelenleg semmi köze a Barcához, azt sem tudja, hogy konkrétan milyen helyzetben a klub (az nem az, hogy Barto messzire rúgta a labdát, Laporta pedig még nem hoz profitot)
akkor minek kritizál.
Igaz szíve joga, de annyit ér, mint a te, vagy az én véleményem.
Igaza van? Mondhatjuk, ha a körülményekeket figyelmen kívül hagyjuk. És még Laporta a politikus alkat.
Építő jellegű kritikának mindig van helye. Egyoldalúan leírni, elmondani, hogy minden rossz, azzal nem lehet sok mindent kezdeni.
https://www.football-espana.net/2024/05 ... managementTalán emlékszik, hogy mandátuma kezdetén rendelkezésére bocsátottam hatáselemzésünket. Maradok az Ön rendelkezésére, hogy bármilyen módon segítsek.
Hány oldalúan lehetne elmondani kritikát?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.02. 10:20:58Építő jellegű kritikának mindig van helye. Egyoldalúan leírni, elmondani, hogy minden rossz, azzal nem lehet sok mindent kezdeni.
Akkor visszakérdezek. Indult a választásokon, így valaminek csak kell, hogy legyen.Troym írta: ↑2024.08.02. 09:55:37Többedszer írod le ezeket, úgyhogy megkérdezném, hogy egy fickónak, aki nem a Barcelona tisztségviselője és még a választás is 2 év mégis milyen programja legyen?
Elég nagy baj, hogy a regnáló elnöknek nincs programja.
A másik gondolat kapcsán meg nem tudhatod, egyszer nem mondott ilyet.
Többedszer írod le ezeket, úgyhogy megkérdezném, hogy egy fickónak, aki nem a Barcelona tisztségviselője és még a választás is 2 év mégis milyen programja legyen?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.02. 08:37:03
Off: Fontot a külföldi oldalakon olvasgatva, a Sociok nem tartják megbízhatónak, ígérget, kritizál, de nem mutat gazdasági tervet, neki milyen megoldása lenne. Tartanak tőle, hogy el akarja adni a klub egy részét, amit Laporta a legnagyobb gödörben sem tett meg, inkább szenved a Ligával, így szerintem nagy a támogatottsága.
Egy klubot egyértelműen úgy kell menedzselni, ahogy írtad. Megszületett egy megállapodás, bejelentjük, pont. Mi meg bejelentünk valamit, aztán semmi. Csak nehogy egyszer bepereljék a klubot, hogy valótlanságokat jelentünk ki tényként velük kapcsolatban.
Egyetértek, lassan random olasz klubbok szintjén a vezetőség.
Nekem úgy az egész jelenségre, ami a klub körül és benne zajlik, az a véleményem egyetlen szóval, de nem a szó pejoratív értelmében, hanem a szó nemes értelmében, hogy szánalmas az egész.
Amikor a Nike-val perre ment a klub a jelenlegi szerződés azonnali felbontását akarta elérni mindenféle jóvátétel nélkül, amire alapból kisebb esély volt. Többek között ezért is esett kútba a Puma vagy a saját márka. Az új szerződés már a megújításról szól, ha jól emlékszem további 10 évre. Ennek a feltételei a megkötéskor lépnének érvénybe, tehát nem akkor,amikor az aktuális lejár. A hosszabbításért járna a bónusz. Mivel rengeteg bevétele van a cégnek a Barca mezekből, így nekik is komoly érdekük hogy biztosítva legyen a hosszabb távú együttműködés, így a klub vezetősége is minél kedvezőbb szerződést akar kicsikarni a szponzortól.gránit írta: ↑2024.07.24. 08:58:55Nem úgy volt, hogy már elérte? Még mindig csak ott tartunk, hogy "elérné"?
Nekem az jött le, hogy szőröstül-bőröstül marad a régi szerződés, a Nike ehhez ragaszkodik. Ha nem így lenne, akkor a korábbi nézeteltérések orvoslását egy új szerződésbe foglalták volna. De nincs ilyen. Ha a Nike ki akarta mondatni a bírósággal, hogy 2028-ig marad a régi szerződés, akkor nekem nagyon nem az jön le, hogy itt lenne bármiféle új szerződés.
Nem úgy volt, hogy már elérte? Még mindig csak ott tartunk, hogy "elérné"?